dragon84yt adlı şahıs

• Kullanıcı Gmail
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Gmail

Kayıtlı Üye
r10'da bir işim için arkadaşıma konu açtırdım, skypeımdan eklediler. Anlaştık gibi falan. Birden aklıma geldi forumdan pm atar mısın "xxxx xxxx xxxx" şeklinde dedim. "backlink" şeklinde bir pm gelmiş arkadaşıma. Arkadaşa dediğim şekilde pm atar mısın dedim. Cevap vermedi. Bana pm gelen arkadaş az önce beni ekleyip başka skype'ın var mı dolandırmaya çalışıyorlar diye mesaj attı az önce.

DezC2bi.png

muRMQh0.png

tSplbM3.png

Bu şeref yoksunlarının Atatürk'ü profil yapması da beni delirtiyor.
Diğer dolandırmaya çalıştığı arkadaşta r10'da konu açmış.
Sıkıntı olan taraf r10 hesabı benim değil arkadaşımın o zan altında kalacaktı işler karışacaktı.

a5VOD5.png

Böyle kişilere para kaptırmayın artık. :)

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------

Edit [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ancak şikayetim var bölümüne sadece etiketlenen kişiler yazabiliyormuş galiba.

Bence forum indexine "bu kişilere dikkat" bölümü olmalı ve genel dolandırıcıların adı skype adresi vs. yazılmalı.

Bunları mahkemeye vericeksin, aleme ibret olsun alacak 10-20 yıl ceza.

ben şimdiden skypede arattım adamı ve engelledim :) bu tarz dolandırıcıları öğrendiğimiz an arayıp engellemek en iyisi en azından bi tongaya düşmeyiz boş bulunup.. Ha birde suistimal olarak işaretledim ama sanırım skypenin bir yaptırımı yoktur böyle hesaplara varsada ben bilmiyorum.

[MENTION=11620]era[/MENTION] duyuru olarak bu karaktersizi ekleseniz ne iyi olur.
Bir çok arkadaşın canı yanmış başka kimsenin canı yanmasın

o skype adresini eklediği ilk kurban bendim. tabiri caizse üçün birini aldı :D

@Samsung baya bir küfürleştik kendisiyle ama emin ol zeka seviyesi düşük forumda 3 bine satılan kanalı bana satmaya calıstı tamam 2 bin liraya alayım dedim sana 1500e bırakırım diyor böyle bir mal kendisi :D ama gel görki insanları iyi niyetinden ya da boş anından vurup dolandırıyor senin adınla skype açıp oradan bile yazmıstı bana yine dolandırma derdindeydi hatırlarsın söylemiştim sana :)

Son düzenleme:
@Samsung baya bir küfürleştik kendisiyle ama emin ol zeka seviyesi düşük forumda 3 bine satılan kanalı bana satmaya calıstı tamam 2 bin liraya alayım dedim sana 1500e bırakırım diyor böyle bir mal kendisi :D ama gel görki insanları iyi niyetinden ya da boş anından vurup dolandırıyor senin adınla skype açıp oradan bile yazmıstı bana yine dolandırma derdindeydi hatırlarsın söylemiştim sana :)

evet evet hocam hatırlıyorum Openvds3 açmıştı beyinciği küçük arkadaş, yazık günah ben genelde öneride bulunuyorum yönetime açılsın artık bir konu dolandırıcılar ifşa edilsin bu herkesin yararına olacak bir davranış bakalım inşAllah böyle bir eylem yapılırda herkesin canı yanmaz yazık günah

Birbirinize hocam demeyi keserseniz dolandırıcılıktan nasibinizi daha az alırsınız. 13 yaşındaki çocuklara bile hocam deniyor burada.

ARKADAŞLAR 500 KERE YAZDIM SKYPE ADRESİM YT.İZİN lütfen dikkat edin Quiz kanal satıyorken bu şahıs çıkmıştı milleti dolandırmak adına lütfen dikkatli olun konuyu ana sayfada görünce dedim ne oluyor yine..

Her ne olursa olsun skype tan da alışveriş yapsanız da ödeme bilgilerini pm ile isteyin. Skype üzerinden ödeme bilgisi (paypal iban wmz cüzdan vs) almayın tanıdığınızdan emin olsanız bile...
Bu biraz olsun önüne geçecektir bu olayın

aslında sabit konu olacak orada bunları yayınlayacaksın .... insanlar alışkanlıklarını kolay kolay atamaz yeni skype acar yine devam eder ne de olsa kolay para ... walla hocam ben bildiğim insanlardan başka kimseden bir şey almıyorum ...

Son düzenleme:
skypeda konuşurken pm isteyenlere skype adresinizi yazın hala konuyu yazıyorsunuz skype adresinizi açıkça belirtin.

bu yöntemden kurtulmanın tek yolu herkezin imzasına skype adresinin renkli büyük olarak orjinalinin yazılması gerçek skype adresi imzada olursa dolandırılmaların önüne bi nebzede olsa geçilir [MENTION=9224]mNote[/MENTION] yönetime tavsiye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri