r10'da bir işim için arkadaşıma konu açtırdım, skypeımdan eklediler. Anlaştık gibi falan. Birden aklıma geldi forumdan pm atar mısın "xxxx xxxx xxxx" şeklinde dedim. "backlink" şeklinde bir pm gelmiş arkadaşıma. Arkadaşa dediğim şekilde pm atar mısın dedim. Cevap vermedi. Bana pm gelen arkadaş az önce beni ekleyip başka skype'ın var mı dolandırmaya çalışıyorlar diye mesaj attı az önce.
Bu şeref yoksunlarının Atatürk'ü profil yapması da beni delirtiyor.
Diğer dolandırmaya çalıştığı arkadaşta r10'da konu açmış.
Sıkıntı olan taraf r10 hesabı benim değil arkadaşımın o zan altında kalacaktı işler karışacaktı.
Böyle kişilere para kaptırmayın artık.
---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------
Edit [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ancak şikayetim var bölümüne sadece etiketlenen kişiler yazabiliyormuş galiba.
Bence forum indexine "bu kişilere dikkat" bölümü olmalı ve genel dolandırıcıların adı skype adresi vs. yazılmalı.
Bu şeref yoksunlarının Atatürk'ü profil yapması da beni delirtiyor.
Diğer dolandırmaya çalıştığı arkadaşta r10'da konu açmış.
Sıkıntı olan taraf r10 hesabı benim değil arkadaşımın o zan altında kalacaktı işler karışacaktı.
Böyle kişilere para kaptırmayın artık.
---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:47 ----------
Edit [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] konuyu yanlış yere açtığımın farkındayım ancak şikayetim var bölümüne sadece etiketlenen kişiler yazabiliyormuş galiba.
Bence forum indexine "bu kişilere dikkat" bölümü olmalı ve genel dolandırıcıların adı skype adresi vs. yazılmalı.