Dropshipping ile kazan - Bedava Ders !

androitik

Kayıtlı Üye
Facebook grubumuza gelin : https://www.facebook.com/groups/papura/

Ücretsiz dersleri Udemy üzerinden de yayınladım. Kursa katılıp yıldız verebilirsiniz : https://goo.gl/5Q6noG

Merhaba arkadaşlar.

Geçenlerde dropshipping ile kazanma diye bir konu açmıştım ve konuda refimle birlikte ücretli ders satan yere yönlendiriyordum. Aslında ben dersi farklı bir yöntem gösteriyordur diye almıştım ama hiçte öyle değilmiş basit bir şekilde dropshipping nedir ve mağaza nasıl kurulur bunu anlatıyordu. Yani ders 150-200 $ dolardı ama 50$ bile etmez. Hiç bir şey öğrenmedim diyebilirim. Erken davranıp kendim bile beğenmeyeceğim ders için ref konusu açtım, bunun için öncelikle ytpara halkından özür dilerim. En kötüsü de haberleri olmayanların gerçekten kendilerine bir şeyler öğrettiğini sananlar. :mad: :confused:

Asıl konuya geçelim, piyasada dolanan para değeri olmayan dersleri para ile satanlar olmasın diye ücretiz bir şekilde youtube kanalımda öğretiyorum.

İlk video :

https://www.youtube.com/watch?v=pvH8gOelKoo&t=14s

2. Video Geldi !

https://www.youtube.com/watch?v=jGb0pWcF1ms&t=55s

3. Video Geldi !

https://www.youtube.com/watch?v=D4HTQHx83kk&t=6s

Kanal link :https://www.youtube.com/channel/UCU_01XhJhQCDG9Wt5QHkOGg

Derslerden herhangi bir şekilde ücret talep etmeyeceğim. Bir kaç video yayınlayıp devamı için para verin demeyeceğim ! :D

Kim bilir belkide yt'nin bitme noktasına geldiği bu dönemde 2013 yılına döneriz ?

Bu arada arkadaşlar herhangi bir konuda ilk video denemem olduğu için heyecanlıydım. Sesimde pek iyi değildir idare edin :D

İyi kötü öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum !

Son düzenleme:
süpersinn devamını bekliyoruz.. sorunlar ve sorunlara cözüm bulabilmek önemli. cogu kişiler zorlukları görünce başlamadan vazgeçiyor bu sistemlerde...

Eyvallah kardeşim sağ olasın. E-ticaret olarak açılıyoruz bakalım baya nazar değmesin.

Bu arada videoda sürekli dropshopping diyorsun ama bahsettiğin şey dropshipping :)

Videonuzu izledim gayette güzel olmuş.Yüzeysel konuları işlemişsiniz.Diger videolarınızıda ivediliklen bekliyorum hocam :) 4.konuyu çok merak ediyorum ebay mı başka sitemi olacak ebay sa ödemeler kısmında paypal ülkemizde kpalı oldugu için şirket mi kuracaz gerçekten merak ediyorum bu konuyu. çok fazla ayrıntıya girmeden girinde bu videodaki gibi direk sade anlatırsanız iyi olur. Bu arada söylemeden geçemiyecem gerçekten bazı insanların yüzünden sesinden nasıl karakterde oldugu anlaşılıyor.Temiz iyi insan oldugunuz belli.

süpersinn devamını bekliyoruz.. sorunlar ve sorunlara cözüm bulabilmek önemli. cogu kişiler zorlukları görünce başlamadan vazgeçiyor bu sistemlerde...

Sağolasın !

Eyvallah kardeşim sağ olasın. E-ticaret olarak açılıyoruz bakalım baya nazar değmesin.

Bu arada videoda sürekli dropshopping diyorsun ama bahsettiğin şey dropshipping :)

Sağolasın, dropshipping olduğunu biliyorum da yanlış okuyorum galiba. Genelde ingilizce kelimeleri kulağıma nasıl hoş geliyorsa öyle okurumda :D

Videonuzu izledim gayette güzel olmuş.Yüzeysel konuları işlemişsiniz.Diger videolarınızıda ivediliklen bekliyorum hocam :) 4.konuyu çok merak ediyorum ebay mı başka sitemi olacak ebay sa ödemeler kısmında paypal ülkemizde kpalı oldugu için şirket mi kuracaz gerçekten merak ediyorum bu konuyu. çok fazla ayrıntıya girmeden girinde bu videodaki gibi direk sade anlatırsanız iyi olur. Bu arada söylemeden geçemiyecem gerçekten bazı insanların yüzünden sesinden nasıl karakterde oldugu anlaşılıyor.Temiz iyi insan oldugunuz belli.

Sağolasın, devamı gelecek inşallah. Yüzeyden de anlatacağım derine de gireceğim.

Samimi bir anlatım olmuş

Umarım bir çok arkadaş bu işten ekmek yer

Başarılar

hocam sen ne diyon benim ısırasım geldi :D

güzel anlatım olmuş devamınıda bekliyoruz.

Çoğumuz ıcın boyle alternatfıl işler bulma zamanı geldı Emınımkı bir çok arkadasımız benım durumumdadır ay sonu kazanan kanalları birer birer kapanıyordur Çokbılmişlik yapmak ıstemem ama özgün spam demeden yükleme yapan arkadaşlar ne zaman %80 oranında youtubeye yükleme yapmayı bırakırlar ise youtubeye eyvah der yoksa ben kendı adıma artın bu işin düzeleceğine inanmıyorum Geçen sene 10. aydan beri düzeldiğini görmedım Bugun yarın derken bir sene geçti Bu youtube yuzunden 2017 yi doğru düzgün kazanamadan geçirdim Forumda amazon satış grubu paylaşılmıstı ben orayada katıldım çok faydalı bilgiler paylaşılıyor Bu işlere gırmeye nıyetı olan arkadaşların bu gruba da üye olmalarını tavsiye ederım Son olarak videoyu hazırlayıp değerli bilgiler veren kardeşimizede teşekkür ederim

değişik bişeler arıyordum. akşam detaylı bakıcam. Sen hele biraz anlat bu işleri, bizlerde bişeler ekledik mi çıkarız zirvelere :D Hele kavrayıp anlayalım nedir nasıl oluyor bu işler...

(Malum yurtdışı adsenseler açıp, yurtdışı hesaplarla paralar aldık, kazandık... herkes bişeler koydu, bişeler ekledi. yardımlaşma ile bu işleri çözdük.)

Umarım bu konunda öyle olur.

Her zaman diyorum yt yi hepimiz ögrendik ve şuan tuncay1979 un dediği gibi suyunu çıkartmadan yapılsa yt de sorunlarımızın çözülecegine inanıyorum.Umarım yt artık rendersiz videolarını işlemezde yt de bizde rahatlarız inş.
Neyse konumuza dönelim Ytpara nın gerçekten ben çok farklı nitelikte insanların bir arada oldugu grup olarak görüyorum.Sadece 1 2 ay anasayfa da Dropshipping, affiliate,cpa gibi sistemlerin konularını görelim o sistemleride çözecegimize gerçekten içten inanıyorum.

İlginiz için sağolun arkadaşlar . Diğer gruplara göre ytpara forumumuz daha önce bir çok sorunların üstesinden gelmeyi başarmıştır. Yani internet ortamında sorun bulmaya,kolaylık yaratmaya alışıktır. Birde forum 2013-2014 yıllarındaki gibi olursa tadından yenmez.

soru cevap işlemleri nasıl olacak hocam ? online soru cevap youtube canlı yayın olacak mı mesela ?

1- hocam illaki mağaza kurmamız gereklimi ? web site gibi... 2- yoksa amazon.comda hesap açıpda ücretsiz olarak sadece ürün satışı yapabilirmiyiz( malum aylık 40 usd istiyor)
Bana sorarsanız 2 dediğim buradaki bir çok arkadaş için daha iyi olacaktır.
Bekliyoruz bakalım neler çıkacak bu konudan..

Son düzenleme:
Dropshippingi ebayda yapmak daha mantıklı ilk 50 ürün ücretsiz

amazon dada var öyle komisyonlu. Ama hangi siteden yapılacak. ama bide mağaza kurmalı bi şey var. blog kurmalı öyle. bakalım konu nereye gidecek. duruma göre konu büyür giderse ekmek çıkabilir bu işten arkadaşlar. Bizim sosyal medya ve alternatif alanlardan müşteriye ulaşabilme gücü var malum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri