DSL Mac Adresinden Yakalanıyor Olabilir Miyiz?

yigit1907

Kayıtlı Üye
merhaba herkese, kanal kapanmaması için çerez siliyoruz, ip değiştiriyoruz bir sürü şey yapıyoruz fakat sanırım modemi resetlesek bile DSL MAC Adresi: bölümü aynı kalıyor.. google bizi bu adresten tanıyor olabilir mi?

merhaba herkese, kanal kapanmaması için çerez siliyoruz, ip değiştiriyoruz bir sürü şey yapıyoruz fakat sanırım modemi resetlesek bile DSL MAC Adresi: bölümü aynı kalıyor.. google bizi bu adresten tanıyor olabilir mi?

Evet tam da oradan tanıyor :)

Bazı programlar var MAC adresi değişmek için. Bir kaç ay önce PPD işi için kullanmıştım. Youtube kendisini ilk kez ziyaret edenlere telefon doğrulaması olmadan hesap açtırıyordu ama bir kaç hesaptan sonra telefon istiyordu. Ben de MAC adresi değişiyordum ve Youtube benim kendisini ilk kez ziyaret ettiğimi sanıyordu ve telefon doğrulaması istemeden hesap açabiliyordum.

Velhasıl kelam Youtube'un MAC adresini de dikkate aldığı bir gerçek.

Evet tam da oradan tanıyor :)

Bazı programlar var MAC adresi değişmek için. Bir kaç ay önce PPD işi için kullanmıştım. Youtube kendisini ilk kez ziyaret edenlere telefon doğrulaması olmadan hesap açtırıyordu ama bir kaç hesaptan sonra telefon istiyordu. Ben de MAC adresi değişiyordum ve Youtube benim kendisini ilk kez ziyaret ettiğimi sanıyordu ve telefon doğrulaması istemeden hesap açabiliyordum.

Velhasıl kelam Youtube'un MAC adresini de dikkate aldığı bir gerçek.

peki hocam mac adresini nereden değiştirebiliriz? sanırım bu dsl mac adres pc nin değil modemin mac adresi?

TMAC v6 gibi programlar kullanın MAC adreslerinizi arada sıfırlayın faydası illaki olacaktır.

peki hocam mac adresini nereden değiştirebiliriz? sanırım bu dsl mac adres pc nin değil modemin mac adresi?

Çok detaylı biliyorum desem yalan olur ama sanırım makinanın bi nevi kimliği gibi birşey yani bilgisayarın.

Ben Technitium Mac Address Changer adlı bir programı kullanıyordum. Başka ya da daha iyisi var mı bilemiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım

Yanlış biliyormuşuz

Son düzenleme:
1 senedir youtube işindeyim her kanal giriş çıkışında ip-çerez siliyorum şu mac adresini hiç değiştirmedim.. :D bundan sonra onuda değiştirelim bakalım

Yahu ne alakası var. Mac adresini alabilmesi için javascript kodu çalıştırması lazım. Mac adresi nasıl öğrenilir, elde edilir bir araştırın isterseniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri