Dsmart mı digiturk mü?

eftal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hangisini tercih etmeliym sizce? Bunların yanında verilen uyduda hangisi kanal geçişleri daha hızlı ve seri? Hangisi daha iyi

d samrt ı bilmem de digitürkte bütün güzel liglerin yayınını veriyorlar futbolu seviyorsan.. ayrıca diğer kanallarıda güzel sinema belgesel vs türü .

dsmarın allah belasını versın kapatırrmAK ICIN 2AY UGRASTIM

d samrt ı bilmem de digitürkte bütün güzel liglerin yayınını veriyorlar futbolu seviyorsan.. ayrıca diğer kanallarıda güzel sinema belgesel vs türü .
Dijitürk alınca herşeyi izleyebileceğini mi sanıyorsun.Süper lig,Premier lig için,eurolegue gibi şeyler için ayrıca ücret ödemen lazım.

Hocam bir kaç saat önce Digi Türk Bağlattım (maç izlemek için)
Kanal geçişleri ortlama 3 saniye ,Bazı kanalların Hd si yok Haber Türk HD ve Trt Spor Hd ,Ülke TV HD yok..
TRT Belgesel kanlı hiç yok..

Genel olarak görüntü iyi değil,Kullandığım uydu alıcısının görüntüsü Digitürke göre çok daha iyiydi,Kanal geçişleri 0.5 saniyeydi..

Yani maç izlemeyecek olsam ,Digitürk değil uydu alıcısı kullanmaya devam ederdim..

Superonline kullanıyorsan ,Turkcell Tv öneririm , kanal geçişleri çok hızlı 0.5 saniye , görüntü kalitesi mükkemmel cam gibi ..

Son düzenleme:
Digiturk Türkiye'nin en belalı kurumudur.

digitürk aleti yavaş kanal geçişi ve dsmarta göre kanal hd kalitesi kötü diyebilirim. maç kanallarını açmıyacaksan almana gerek yok.
dsmarttın allah belasını versin. uzak durun zaten şu aralar hiçbirşey yok.
tivibu denemdim ama mantıklı geliyor almak. veya normal uydu alıcısı.

Ligtv felan almayacaksan normal uydu kullan bunları bağlatırken çok iyi de kestirirken burnundan getiriyorlar 1k ₺ lik icra davamız var digiturkle digiturk pişmanlıktır :D

Ben D-Smart kullanıyordum Tv ve internet olmak üzere. D-Smart'dan avrupa ligi kalktığı için digitürk kullanmaya başladım. Digitürk'de lig maçları izliyorum avrupa maçı zaten bir maçı trt veriyor bir tanesini tv bu onu da kaçak yayınlarla izleyebiliyorsun zaten :)

D-Smart da HD belgesel kanalları iyi, Digitürkde bunları izleyebilmek için daha da fazla para ödüyorsun. Digitürk iyidir fakat biraz masrafı çokdur :)

Digiturk haberin olmadan taahhüt uzatır, ücret tarifesi standart değildir, seninle aynı paketi kullanıp çok daha az ödeyenleri görebilirsin, iş ahlakı yoktur. Halk tv dışında muhalif tek kanal yoktu ben kullanırken, tmsf mali olduğundan haber alma özgürlüğünü kısıtlar, haberin olmadan kanal listenden kanal çıkartırlar. Kapatırken önce telefonla iptal talebi, sonrasında fax, kimlik fotokopisi, imzalı iptal dilekçesi vs. bir ton içir zıvırla uğraşılırsın. Artık telefonun onlarda kayıtlı olacağı için 88 farklı telefondan taciz edilirsin. Engelle engelle kara listeye atmaktan sen bırakırsın telefonlarını onlar aramaktan bıkmaz. Ve en kötü durumda sinyal sorunu yaşaman olur. Zira bu servis işleri taşeron sistemiyle çalışıyor. Ne doğru düzgün yaparlar, ne de azımsanmayacak rakamlar isterler. Karar senin :D

d smart kullanıyorum sakın alma hiç bişe yok bi bundesliga var

ama lig tv on numara süper liginden ingiltere ligine history channel dan laliga ya kadar geçecem zaten

iptal ettiriyorum diyin ayda 3 liraya düşüyolar

bugün n11 de digitürk kampanyası var. çok iyi fiyat değerlendir derim. yıllık hd üyelik+giriş paketi+2 keyif paketi+şampiyonlar paketi 494 tl mi ne..

ikiside yamyam,ama illa benim gibi bir secim yapmak zorundaysan digitürk derim.dsmarta göre cok cok kaliteli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri