Dualarınızı bekliyorum.

silentspy

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, yarın saat 14:30'da LYS-5 sınavım var. Kendim 3 sene TM öğrencisi oldum son sene sözele geçtim dil bölümü açılmadığı için fakat amacım hep dil bölümündeydi. Bu sene dershanede falan kendimi baya zorladım çalıştım ettim Allah'a şükür hani pek yattığım söylenemez. Allah'a şükür de iyi yapabiliyorum ama sınavda heyecan olur diye düşünüyorum yanlış yaparım gibime geliyor bildiğim her şeyi.

Kısacası arkadaşlar dualarınızı bekliyorum inşaAllah üniversite sınavına giren herkes istediği puanı alır, istediği yere yerleşir. Sadece benim için değil, ne kadar isteyen kişi varsa onlara dua ederseniz Allah sizden razı olsun. Herkese Allah yardım etsin, iyi şanslar..

İnş güzel puan alır güzel yere yerleşirsin.
Kazan mübarek olsun.

Zamanında 3 defa girdiydim çalısmadıgımdan..

Allah yardımcın olsun.

Emeklerinin karşılığını alırsın inşAllah.Allah yardımcın olsun.

Başarılar hocam , Allah zihin açıklığı versin sınava girdikten 5 dakika sonra ne heyecan ne birşey kalacak kaptırıcan kendini rahat ol.

Kardeşim öncelikle başarılar umarım emeğinin karşılığını alırsın. Ama sana bir kaç tavsiyem olacak. Sakın ha sakın bunca emeğini çok heycanlanarak heba etmeye çalışma. Elimde değil diyeceksin belkide ama emin ol elinde ve o yüzden böyle diyorum. Altı üstü bir sınav. Rahat ve relax olman sınavdaki bilginden daha önemli. Zaten çalışmışsın emin ol yapacaksın strese ne gerek var. Bayılanlar bile görüyorum. Bunların çoğu aile baskısından. Üzerine rahat şeyler giy spora gidiyomuşsun gibi git. Çok konuştum ama söylemek istedim bunları umarım biraz olsun iyi gelir sana bunlar. Tekrar başarılar dilerim. Unutma, sınavdan korkmana gerek yok bırak o senden korksun :)

Başarılar kardeşim sen üniversiteye girmeye çalışıyorsun ben mezun oldum atanmaya çalışıyorum. Benimde KPSS geliyo 20 küsür gün sonra. İkimizinde gazası mubarek olsun...Allah hak ettiysek hakkımızı almayı nasip etsin inşallah...

başarılar tüm lys'ye girenlere Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcın olsun kardeşim. Çalışınca her şey oluyor ben düz liseden mezun oldum yıl kaybı olmadan aynı yıl hukuk fakültesini kazandım ve 2 yıl bitti bile...

İnşallah sende istediğin yeri kazanırsın...

4 yıl önce girmiştim. Sınavda 2 şeyden kaçın kardeşim 1-hiçbirini yapamam diye aşırı stres , 2- ya yapamasam nolacak amaaan salla diye aşırı rahatlık. ikiside çok zararlı yapamazsan yapmam lazımmmm da deme yapamıyorum şimdi s*ctıkkkk da deme :).

Emeklerinizin karşılığını alırsınız inşAllah, herşey gönlünüzce olsun...

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatiha okudum ama herkes için değil sadece senin gibi çalışıp sınavda heyecanlanabilecekler için :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri