Düğün Dernek Fragmanını Yeniden Çektim :))

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar

cosgunum

Kayıtlı Üye
Bu aralar ben taktım bu Talking Tom yada bilimum çocuklara yönelik karakter işine...Devamlı bir arayış içerisindeyim...Bu arayışlar sırasında köyün birinden gelen sesler üzrine kendimi bir DÜĞÜN DERNEK'in içinde buldum :) Tabiii karakterlerim de yanımda geldiler...Onlarda benim için bir fragman hazırladılar...Eğer beğenilmezse daha da gelmem ben bu DÜĞÜNE :)

Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - ( Talking Tom Versiyon ) - YouTube

Arkadaşlar iyi niyetle beni korumaya çalışan değerli arkadaşlarımın Çabalarını izlerken inanın duygulanıyorum...Ama görünüyor ki bu çabalar sonucunda her an kör bir kurşuna kurban gidebilirim :D...Buna istinaden düzeltme yapmak istedim...Şu an yukarıda paylaştığım videomun youtubede patlayan KOPYA sanılan KANALda bana aittir. Videonun linkide aşağıdadır...Yani hiç bir sıkıntı yoktur...Hepinizi Sevgiyle Selamlıyorum...

https://www.youtube.com/watch?v=YowHyS6Zm-w

Hepinize teşekkür ederim...Beğenildiğine göre Çalsın Davullar..... Kurulsun DÜĞÜN DERNEK :D
Bundan sonra Düğün Kaçırırmıyım hiiiiiç :)

Hepinize teşekkür ederim...Beğenildiğine göre Çalsın Davullar..... Kurulsun DÜĞÜN DERNEK :D
Bundan sonra Düğün Kaçırırmıyım hiiiiiç :)

Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube

hocam emeğine saygısızlık var senin aldığın izlenime bak birde bununkine bak işte videolarını burda paylaşmanın zararları ben o yüzden burda video paylaşmıyorum

bunu yapan adamlar yarın birgün sana sahte teliften tut sahte toplulukta atar

hocam emeğine saygısızlık var senin aldığın izlenime bak birde bununkine bak işte videolarını burda paylaşmanın zararları ben o yüzden burda video paylaşmıyorum

bunu yapan adamlar yarın birgün sana sahte teliften tut sahte toplulukta atar

Yardımlaşma forumunda bile paylaşılan videolar spamlanıyor ya o kişilere yazıklar olsun..

bas telifi o üç kuruşa muhtaç olana kanalıda gümlesin

[MENTION=1703]cosgunum[/MENTION] Hocam senin videoyu Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON - YouTube paylaşmışlar senin bilgin dahilin de mi yoksa değil mi? İstersen bir mesaj at bildir kaldırsın videoyu.

Kaldırmazsa artık biz kaldırırız. 35 k izletmiş ayıptır ya..

Hangi hayran sayfası bilmiyorum ama bir hayran sayfasındada görmüştüm bu kanaldaki bu videoyu o yüzden bu kadar izlenmiştir.

Düğün Dernek - Entarisi Dım Dım Yar - TALKİNG TOM VERSİYON

Çoğuda burdan gelmiş.

https://www.facebook.com/photo.php?v=245605888941588&set=vb.167630890072422&type=2&theater
Facebooka düştüysen tamam hocam patlar gidersin ;)
Bu da gösteriyor ki doğru yoldasın, paraya dolar deme zamanı gelir yakında ;)
Bu arada videoya youtube kanal adresini yazarsan kanalına direkt hit gelir dostum.

Bende altına kanal linkini attım belki bir faydası olur diye ufakta not geçtim
abi güzel gidiyor bu özgün video üretme yolunda devamlı çabalıyor hiç birşey yapmamaktan iyidir iyiyede gidiyor zaten :)

Bende altına kanal linkini attım belki bir faydası olur diye ufakta not geçtim
abi güzel gidiyor bu özgün video üretme yolunda devamlı çabalıyor hiç birşey yapmamaktan iyidir iyiyede gidiyor zaten :)

İyi yapmışsınız illaki faydası olur ama şunu da demek istiyorum. Facebook sayfalarında eğer youtube linki şeklinde paylaşım olursa neredeyse gören sayısı yarı yarıya düşüyor o yüzden sayfa sahipleri facebook dışına link vermemek için videoları kendi sayfasına yüklüyor bu şekilde paylaşan sayısı da bayağ çok oluyor. Arkadaşa önerim bir tane hayran sayfası açsın videolarının üzerine facebook sayfasının adını yazsın ve videoyu sayfaya yükleyerek paylaşsın :)

Buyuk facebook sayfalarinda da goruyorum bu videoyu video tutuyo ama emeginizi alamiyorsunuz gibi gozukuyor hocam :-(

Coşkun abinin videosunu ekleyen kişinin videosuna giriş yaparak. Yorum atacağınız video: http://www.youtube.com/watch?v=YowHyS6Zm-w

yazık ya milletin videolarını çalıp para kazanıyorlar yazıklar olsun gerçek video ve gerçek kanal bu adres yakında bu arkadaşa telif gelir.
SuperTalkingTomTV - YouTube

Not: Eklemek isterim ki bu videonun asıl sahibi koskoca bir öğretmen. Ek gelir sağlamak isteyen bir adamın ekmeğine böyle taş koymak senin ne haddine!
Bu kalın yazıyı eklerseniz sevinirim.
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] [MENTION=1416]EmreDemirci[/MENTION] ( Sizde bu yorumu kopyalayın atın abi. ) Coşkun abi gelene kadar belki kendisi kaldırır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri