Arkadaşlar Nedeni Ne Sizce Dün kuruyorum bugun kapatılıyor . içerikte rekabette yok hemen hemen 2-3 kişiyiz. bide başka bi kanal olarak deneme yaptım kendi kanalımı çektim kanal halen saglam . ? nedeni ne sizce ? 4 harfli olan illetmi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adsense'e bağlıyor musun?
kaç video attın hocam ?
kac kanalda bir reset atıyorsunuz modeme ve upload yaparken vdsmı kullanıyorsunuz?
Eğer adsense bağladıktan sonra kapanıyorsa adsense spama düşmüştür.
Eğer videoyap kullanıyorsan api key, ortak client hepsini değiştir ondan sonra video yükle.
Ringring kullanmadan dene bir de hocam. Textplus dene. Yada doğrulama kanalı bir de öyle.
Ringring bende denme yaptım geçen gün ;muhtemelen Ringring
dimi Ondan Şüpheleniyorum . Çünkü İçerikte 2-3 kişiyiz öyle janjanlı bi içerikte degil .
Arkadaşlar vds kullanıyorum hazır satın aldıgım mailleri textplus ile doğruluyorum . kanal açmadan önce 3 temizlik programı ile temizliyorum opera gizli pencere ile videoları yüklüyorum en fazla 10 video yüklerim . açtığım her kanal aynı gün içinde kapanıyor adsense falan bağlamadan
text plus ile açtığım 14 günde toplamda 17 tane açtığım kanal iki part halinde ilk seferde 7 ikinci seferde 3 gün ara ile hepsi kapanmış durumda. kanalların hepsi adsense bağlı idi.
+100 aktif videolu kanal uctu ringring ile +300 ringring ile onaylayip video yuklenmemis kanallar saglam.dimi Ondan Şüpheleniyorum . Çünkü İçerikte 2-3 kişiyiz öyle janjanlı bi içerikte degil .
---------- Spam Engelliyici 23:11 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------
Ringring Kullanıpta benim gibi kapanması olan varmı ?
Rinring den patlayan kanallar gmail onayımı yapıldı yoksa +15 mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.