Dün Okuduğum konu ilham verdi

merkezi haber

Yasaklanmış
Dün forumda gezinirken çizgi flimleriyle ilgili bir konu dikkatimi çekti bir arkadaşımız çizgi flimleri ekliyorlar ve para kazanıyorlar telif yemiyorlar demiş

bende dün gece çizgi filim ekledim ama para kazanma kısmı seçilmedi sonra sildim değiştirdim yükledim 3 şahısa girdik ama yılmadım :) ve şimdi düzenlemeler ile para kazanmayı aktif ettim :) ve 15 dakika önce yüklediğim çizgi filim 9 gösterim aldı :)

Dün forumda gezinirken çizgi flimleriyle ilgili bir konu dikkatimi çekti bir arkadaşımız çizgi flimleri ekliyorlar ve para kazanıyorlar telif yemiyorlar demiş

bende dün gece çizgi filim ekledim ama para kazanma kısmı seçilmedi sonra sildim değiştirdim yükledim 3 şahısa girdik ama yılmadım :) ve şimdi düzenlemeler ile para kazanmayı aktif ettim :) ve 15 dakika önce yüklediğim çizgi filim 9 gösterim aldı :)

telif yersin 15 gün sonrada :D

Hocam iyi bir analiz yapman gerekir. Çiz film konuları sıkıntılar yaratabiliyor. Bence iyice araştır hangi çizgi filmlerden telif gelmeyecek ise onlara yönel.

şöyle diyeyim,para kazanmalarım kapatılmıştı,çizgi film kanalımsa ihtar almadan tümden kapatıldı...

soru altında soru...böyle riskli kategorilerden atıyorum 100 er video bi kanala attık ve çıktık..para kazannmasını aktife etmedik,adsense bağlamadık yani..3 telif geldi ve kanal kapandı diyelim..aynı ipden açılmış para kazanması adsense bağlı kanalları etkiler mi bu ?

bazı türler için rahatça deneme yapmak istiyorum da ondan soruyorum .

her 4 günde bir değiştirirm siler siler yüklerim yenilerini :)

öyle yapacagına aç camtasia yı çizgi filmine ufak bir logo bas sagına soluna üstünede saydam bir yazı yaz sonra music editor programıyla çizgi filmindeki seslerin yüksekliklerini degiştir sonra sesi hızlandır yavaşlat az derecede sesin son taraflarını ve özellikle ilk 8 saniyesini incelt sonrada yükle

çok zahmetli olur ama ben böyle yaparak ilk başladıgım zamanlarda günlük 12 k izlenim alıyodum japan anime videolarından özellikle ingilizce dublajla yüklüyordum ki daha çok izlensin ve reddit de bir kez anime bölümünde imliyodum sonrasıda müthiş oluyordu dene bir sende ama zahmetli eger eşleşenleri geçmek ve çizgi filmden para kazanmak istiyorsan...

soru altında soru...böyle riskli kategorilerden atıyorum 100 er video bi kanala attık ve çıktık..para kazannmasını aktife etmedik,adsense bağlamadık yani..3 telif geldi ve kanal kapandı diyelim..aynı ipden açılmış para kazanması adsense bağlı kanalları etkiler mi bu ?

bazı türler için rahatça deneme yapmak istiyorum da ondan soruyorum .
sanırım ben bu soruya biraz cvp werebilirim.benım adsense hesabıma bağlı olmaayan 2 tane çöp kanalım var.çektiğim videoları önce o kanala yüklüyorum bakıyorum telif, dünya engeli felan var mı dıye.olanları hemen siliyorum.videoları o çöp kanallarda 2-3 gün beklettikten sonra adsense'e bağlı olan kanallarıma yüklüyorum.şuana kadar hiç bir sıkıntı çekmedim, hiçte para kazanma kapanması adsense sıkıntısı felan çekmedim...umarum yardımcı olur...

vallah hocam ben tr dizisinden iyi kazanıyorum. bi tek bende özledim dizisinden star tvden telif yedim :( onuda sahte maille geri çekeyim diyorum ama start.com.tr uzantılı bi mail lazım :D

bi yöntemi var onun ben denemiştim bazı sitelerden kendini istediğin bi mail gibi gösterip mail atıyorsun düzgün bi site bulamadım ama unun için en baştan script yazan biri bunu başarabilir

sanırım ben bu soruya biraz cvp werebilirim.benım adsense hesabıma bağlı olmaayan 2 tane çöp kanalım var.çektiğim videoları önce o kanala yüklüyorum bakıyorum telif, dünya engeli felan var mı dıye.olanları hemen siliyorum.videoları o çöp kanallarda 2-3 gün beklettikten sonra adsense'e bağlı olan kanallarıma yüklüyorum.şuana kadar hiç bir sıkıntı çekmedim, hiçte para kazanma kapanması adsense sıkıntısı felan çekmedim...umarum yardımcı olur...

tamam ben de dediğin gibi yapıyorum şu an zaten de 2 telif yedim maks..indirdim tüm videoları vds ile yeni kanala yükledim aynı çöp mantığına devam..ama olur da aynı anda 3 telif yersem olacak olanı şimdiden bilmek istiyorum.

tamam ben de dediğin gibi yapıyorum şu an zaten de 2 telif yedim maks..indirdim tüm videoları vds ile yeni kanala yükledim aynı çöp mantığına devam..ama olur da aynı anda 3 telif yersem olacak olanı şimdiden bilmek istiyorum.
çöp kanalım hiç teliften kapanmadı 6 aydır bu işteyim.o zaman 2 telif yiyen kanalı sil gitsin bilader 3.ye fırsat wermeden.nasıl olsa çöp kanal para getirmiyor birşey yapmıyor.hiç olmazsa şüphen kalmaz kada rahat olur

çöp kanalım hiç teliften kapanmadı 6 aydır bu işteyim.o zaman 2 telif yiyen kanalı sil gitsin bilader 3.ye fırsat wermeden.nasıl olsa çöp kanal para getirmiyor birşey yapmıyor.hiç olmazsa şüphen kalmaz kada rahat olur

sürekli takip edemiyorsun işte..

warner bros cizgi filmlerine bulaşmayın aman.. utanmasalar video işlenirken telif verecekler. sanki 100 kişiyi sırf bu iş yüzünden tutmuslar

---------- Mesaj saat 23:26:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:18:15 civarında gönderildi. ----------

ha bir de arkadaslar yüklediğiniz cizgi filmlerinin şirketlerine dikkat edin 2 ayı şirketin videolarını aynı kanala atmayın.
örneğin tom ve jerry ve kayu videolarını aynı kanalda bulundurmayı
warner bros'un tom ve jerry e attığı telifler yüzünden neredeyse hiç telif yemeyen kayu videolarınız heba olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri