Dün ve Bügün Banlananlar.

Adsenseler ne zaman banlandı?

• Hesabım 18 Eylülde Banlandı. Eski Adsense

Oy: 6 5,8%
  • Hesabım 18 Eylülde Banlandı. Yeni Adsense

Oy: 3 2,9%
  • Hesabım 19 Eylülde Banlandı. Eski Adsense

Oy: 42 40,4%
  • Hesabım 19 Eylülde Banlandı. Yeni Adsense

Oy: 7 6,7%
  • Spama Düşmüştü Banlandı.

Oy: 7 6,7%
  • Spama Düşmemişti Banlandı.

Oy: 3 2,9%
  • Hayır Banlanmadı

Oy: 36 34,6%

• Kullanılan toplam oy
    104

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Bu anketi yapmak zorunda kaldım yani yeni misyonumuz ne olacak yeni adsense açıp devam mi yoksa partnerlere mi para kaptıralım. yada bu işimi birakalım mı ne yapalım? fikirler önemlidir.

Adsensemin geçmişte para kazanması gitmişti ama baya eskiydi. Bugun girdiğimde adsensemin banlandğını gördüm sadece 2 kanal bağlıydı ve yaklaşık 5 hane kazancım heba oldu. olan 40 günlük emeğime oldu. Şimdi sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz? Fikirleriniz önemlidir arkadaşlar.

Son düzenleme:
Anket ekleseydınız keske hocam.

Piyasada düzgün partner olmadığı için yine dönüp dolaşıp adsense ile devam edeceğim gibi gözüküyor.

bu işi bırakanlarda olucaktır daha çok hırs yapanlarda hırs yapanlar kazanacaktır kanımca.

Valla ben hayır banlanmadı onayladım ama %51 sabaha cıkmaz adsense gibime geliyor (

Banlanmayanlar banlanmadıyı seçmesin daha devam ediyor temizlik net bir anket görelim lütfen

ağlama urfalı şimdi benide ağlatacan. bir kapı kapanır diğer kapı açılır. sıkma canını adamlar temizliğini tamamlasın ona göre bir yol haritası çizeriz. canını sıkma bugün bir geçsin hele.

oturup ağlayasım var :'(

suanlık birşey yok şükür ama ne olcagı bellı olmaz daha zaman geçsin o zaman katılırım ankete

İlk adsensem daha 1 aylık 10 kanal vardı hiçbiri kapanmamıştı günde 1 tl bile kazandırmıyodu kapandı bunun için hangi şıkkı işaretlemeliyim :D

Arkadaşlar adsensesi kapanmayan biri " adsense performans raporları " bölümünün linkini bana atabilir mi? yeni basvurdugum adsenseye bir türlü giriş yapamıyorum

Bi arkadaş desene adsensem banlandı ama reklam çıkıyor.Sabahtan beri 2 tane adsense giriş yapmak istemiyorum.2 adsense spama düşmedi ve para kaanma devre dışı olmadı çok az kanal ekli 2 adsense 2 adsense eski halen reklam çıkıyor.

Diğer 3 adsense para kazanma devre dışı kaldı üstüne toplu spam yedi.Bu 3 adsense umudum 0.

Diğer 2 adsense için sadece toplu spam yedi 3-4 gün önce ve 2 adsense temizliği kesinlikle tertemiz yaptım.Bu adsenselerden ümidim %30

Türkiye ekibinin bir işler çevirdiğini usulsüzlük hırsızlık yaptıgını duydum böyle birşey olabilirmi?

AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.

bizde nasip aldık :( 05:45 (14 saat önce)

bu saatten sonra herkes beceremez bu işi sabırlı olan pes etmeyen kazanır

Benm eski yeni hepsi banlandı da hangi birini işaretleyeceğimi bilemedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri