Dünki Yöncü Bilişim Rezaleti Hakkında

• Kullanıcı mikail9595
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)
hiç sanmıyorum. yöncüyle bu ikidir papaz oluyorum bir daha beni .... bulurlar

Arkadaşlar dünkü Yöncü Bilişim Şirketinin 20 sn için ne alırsanız ücretsiz demesi ve o saatte siteye erişimin olmaması sebebiyle çok eleştiri aldı.Facebook sayfalarından bir açıklama yapılmış umarım gerçekten telafisi bize dönüş olarak yapılır :) Her ne kadar güvenimiz sarsılsada bir umut.

Yöncü Bilişim Çözümleri

Kampanya saatlerinde bizi çekemeyen, bizim gibi kampanya yapmaya gücü olmayan rakiplerimiz tarafından yapılan 15 Gbit/s saldırı nedeni ile sitemiz bir süre erişilemez hale gelmiştir. Bu sürede kampanyadan yararlanan üyelerimiz olmuş fakat erişim sağlayamayan üyelerimizde olmuştur.
Konu ile ilgili inceleme yapılmaktadır. Hizmet alamayan üyelerimiz ile ilgili bir telafi yapılacak, buradan duyurulacaktır.

Facebook Sayfaları:

https://www.facebook.com/backorder

Yav he he diyelim biz yine :)

Ben hiç memnun değildim fiziksel sunucum vardı paneli bozukdu format atın dediğimde 10tl ücret istiyorlardı.

iPhone 5 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Konuda baya eskiymiş ama

Viral Reklam dedikleri olay bu işte :)

rezaletin ötesinde bir firma kimse beleşde olsa bulaşmasın arkadaş

bukadar net söylüyorum

adamlar bundan önce 2 kere daha yaptı 2 sindede aynı rezalet hepsini gectim adamlardan 150 liraya her ay server kiralarım her turlu pisllikleri yapmasına ragmen her seferişnde yine kiralarım her kiraladığım makina 2 gun sonra acılmazsı destege yazardım tekrar kurulum yapın derdi

bu kadar rezil bir firma bi firma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri