Dünya çapında Engel

Patateskun

Kayıtlı Üye
Merhaba dostlar. Bazı içeriklerime dünya çapında engel geldi sony tarafından ama telif gelmemiş. Sadece videolar kırmızı dolar olmui ve dünya çapında engellendi demiş. Para kazanan videolar vardı aralarında. Bu paraları çekebiliyor muyum kesim tarihinde ? yoksa kırmızı dolar olduğu için gidecek mi ?

Para kazanman da yakın zamanda gidebilir ve şöyle bir durum var kanalın komple kapanabilir ki bu söylediğim iki şey de sürpriz olmaz. Spamda çok acemisin sanırım, youtube spam konusunda çok katıdır

Para kazanman da yakın zamanda gidebilir ve şöyle bir durum var kanalın komple kapanabilir ki bu söylediğim iki şey de sürpriz olmaz. Spamda çok acemisin sanırım, youtube spam konusunda çok katıdır

evet yeni yeni öğrnmeye çalışyıorum :/ kanal kapanmazsa o videoların parasını alabiliyor muyum yoksa gitti mi o tahmini gelirim gerçi çok birşey değildi ama olsun

evet yeni yeni öğrnmeye çalışyıorum :/ kanal kapanmazsa o videoların parasını alabiliyor muyum yoksa gitti mi o tahmini gelirim gerçi çok birşey değildi ama olsun

Pk kapanmazsa alırsın, kapanırsa da şansa kalmış bir şey, kiminin ödemesini yapıyorlar kiminin yapmıyorlar. 2015ten beri aralıksız bu işi yapıyorum ve sna şunu söyleyebilirim, hiç bir şeyin kesinliği olmayan bir sektör bu. Kimse sana net konuşamaz

gectiğimiz aylarda mesala yt güncelleme yaptı bi cok kanalı sebebsiz yere rast gele kapattı.
bir çok kişinin kanalı kapanırken benim kanallarım kapanmadı.
hocam yt sektörü varsayımlar üzerinden gidiyor . Rewossky hocanın da dediği gibi kimse sana net kesin bisey diyemez ve herkez icin gecerli aslında
yani yarın bi bakarsın güncelleme gelir farklı bir olay olur kimisi zarar eder kimisini hic etkilemez. :)
senin bu durumunda öyle kanalın kapansa bile adsense kapanmadığı sürece paranın yatma ihtimali de var yatmama ihtimali de var. her hesap kesiminden sonra adsenseni kontrol edersin. umarım insallah yatar .

Son düzenleme:
Çok teşekkürler bilgilendirmeler için. Son birşey daha sorabilir miyim size daha öncede geldi başıma, dün videoları gizledikten sonra tahmini gelirde düşüş oldu. Bu normal mi ? 400 dolar paradan 100 dolarlık bir düşüş olmuş.

Pk kapanmazsa alırsın, kapanırsa da şansa kalmış bir şey, kiminin ödemesini yapıyorlar kiminin yapmıyorlar. 2015ten beri aralıksız bu işi yapıyorum ve sna şunu söyleyebilirim, hiç bir şeyin kesinliği olmayan bir sektör bu. Kimse sana net konuşamaz

Sizi burdan daha fazla rahatsız etmek istemiyordum fakat birşeyler danışmamda sakınca yoktur diye umuyorum. Birisi bana dedi ki dünya geneline engel yediyse parayı alamazsın sadece premium ile gelen paraları verirler. Doğruluk payı var mı ? Siz bu işin içinde uzun zamandır bulunan birisiniz daha net cevap verebilirsiniz diye size sormak istedim

Sizi burdan daha fazla rahatsız etmek istemiyordum fakat birşeyler danışmamda sakınca yoktur diye umuyorum. Birisi bana dedi ki dünya geneline engel yediyse parayı alamazsın sadece premium ile gelen paraları verirler. Doğruluk payı var mı ? Siz bu işin içinde uzun zamandır bulunan birisiniz daha net cevap verebilirsiniz diye size sormak istedim

Alırsın, tabi değişmediyse ama değiştiğini de sanmıyorum

Hocam sony gibi şirketlerin içeriklerini atarken çok fazla render alman gerekir yoksa sony, Warner Bros. gibi şirketlerin içerikleri youtube konusunda mimlilerdir. Mesela tom ve jerry, mickey mouse'yi herkes bilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri