Dünya Çapında Engelleme Sorunu (Çözüm)

• Kullanıcı Battal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Battal

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar malumunuz dünya çapında engellemeler belli sayıya ulaşınca 1-2 demiyor adsense ye bağlı olan tüm kanalları uçuruyor.Benim kanallar kapandıktan sonra bir kanalımın kapanmadığını farketmiştim.Onu da adsense ye bağlamayı unutmuşum.Her neyse bu kanal kapanmamış.Demek ki sadece adsense e bağlı olan kanallar kapanıyor.Şimdi biz bundan sonra ne yapacağız.Diyelim kanal açtık 1-2 tane dünya engellemesi yedik.Ama bir çok video yükledik.Zahmete katlandık.Ben diyorum ki asıl kanalımıza video atmadan önce kadavra bir kanal açıp adsenseye falan bağlamadan hangi videoları yüklüyorsak önce buraya yükleyelim özel halde.Daha sonra buraya yüklediklerimiz içinden hangisi Dünya Çapında Engelleme veriyorsa onları ayıklayalım.Daha sonra temiz olanları asıl kanalımıza yükleyelim.Çünkü asıl kanalımızda bu uyarıyı yersek bu kanaldaki videolarımızda ve daha sonra açacağımız kanallarda etkisi çok kötü olacaktır.Bu kadarcık bir meşakkate katlanıp kapanma ihtimalini en düşük seviyeye indirebileceğimizi düşünüyorum.Şahsen ben bu yöntemi tuttum.Ve bundan sonra önceden yüklemediğim türde videolar atacaksam asıl kanallarıma önce test kanalıma atıp test edicem daha sonra asıl kanalıma atıcam.Zararlı çıkmanızı istemiyorum dostlar size tavsiyem siz de kendinize test kanalı oluşturun...

Çok mantıklı ve uygulanabilr. alex in tavsiyesi ne benziyor.

Aynen en basit en güzel çözüm bu yüklenen video sayılarını azaltıcaktır

Bu yöntemin sonuna kadar arkasındayım. Baştan beri hep söylüyorum benim para kazanmaya kapatılan kanalımın birisi daha önce yükleme yaparken üçüncü taraf ve dünya geneli engellendi uyarısı vermişti hemen silmiştim ama aradan 1 ay geçti kanal hiçbir telif uyarı almamasına rağmen para kazanılmaya kapatıldı. Ben bu yöntemi diğer kanallarımda uyguluyorum gerçekten de işe yarıyor. Deneme kanalıma Yükleyip sonra asıl kanallarıma yüklüyorum bu yöntemle yüklediğim kanalların hiç birisi kapanmadı.

bu mantık haber kategorisinde nasıl olacak ki anlık yüklemek lazım gelen haberler var

dünya çapında engellendi yazısını ne zaman gördün hocam? yani üzerinden bir kaç gün geçtikten sonramı fark ettin?

ben zaten öyle yapıyorum. para kazanması kapanan kanallarım emrime amade:D boş boş duracaklarına işe yarasınlar..:)

dünya çapında engellendiyi görünce silin gitsin sıkıntı olmuyor bunu neden bukadar dert ediyorsunuz kanalınız başka bir şeyden kapanıyordur.

Hocam, dunya capinda engel sonralarda cikiyo videolarda, benim 1 videomda 1 aydan sonra cikti

Arkadaşlar malumunuz dünya çapında engellemeler belli sayıya ulaşınca 1-2 demiyor adsense ye bağlı olan tüm kanalları uçuruyor.Benim kanallar kapandıktan sonra bir kanalımın kapanmadığını farketmiştim.Onu da adsense ye bağlamayı unutmuşum.Her neyse bu kanal kapanmamış.Demek ki sadece adsense e bağlı olan kanallar kapanıyor.Şimdi biz bundan sonra ne yapacağız.Diyelim kanal açtık 1-2 tane dünya engellemesi yedik.Ama bir çok video yükledik.Zahmete katlandık.Ben diyorum ki asıl kanalımıza video atmadan önce kadavra bir kanal açıp adsenseye falan bağlamadan hangi videoları yüklüyorsak önce buraya yükleyelim özel halde.Daha sonra buraya yüklediklerimiz içinden hangisi Dünya Çapında Engelleme veriyorsa onları ayıklayalım.Daha sonra temiz olanları asıl kanalımıza yükleyelim.Çünkü asıl kanalımızda bu uyarıyı yersek bu kanaldaki videolarımızda ve daha sonra açacağımız kanallarda etkisi çok kötü olacaktır.Bu kadarcık bir meşakkate katlanıp kapanma ihtimalini en düşük seviyeye indirebileceğimizi düşünüyorum.Şahsen ben bu yöntemi tuttum.Ve bundan sonra önceden yüklemediğim türde videolar atacaksam asıl kanallarıma önce test kanalıma atıp test edicem daha sonra asıl kanalıma atıcam.Zararlı çıkmanızı istemiyorum dostlar size tavsiyem siz de kendinize test kanalı oluşturun...

usta ben bir ara yabancı sanatcılardan birinin videolarını yüklüyordum abone kasma bazlı videoyu editleyip dunya engelinden geçiriyodum 13tane sarkısı vardı gecen gün hepsine dünya engeli geri gelmiş 13tane ama bir sıkıntı yok kanal adsenseye baglıydı ama hiçbir videoda para kazanma acık deildi ama para kazanması gitmemiş bence başka bir sebebpden oluyo ama neden orasını bilen yok bence suan yalnız test kanalı olayın cok mantıklı :D;)

Bu dünya engeli saçmalık mı yoksa yeni eklenen videolarda mı yapıyor bunu?

1 tane kanalımın para kazanması kapatılınca yeni kanal açtım.Film fragmanı vardı onu ekledim yeni kanalıma dünyada engellendi yazısı geldi.Ama öteki kanalımda hala izleniyor?

Bu dünya engeli saçmalık mı yoksa yeni eklenen videolarda mı yapıyor bunu?

1 tane kanalımın para kazanması kapatılınca yeni kanal açtım.Film fragmanı vardı onu ekledim yeni kanalıma dünyada engellendi yazısı geldi.Ama öteki kanalımda hala izleniyor?

film fragmanları cok sakat kardes uyarıyım arada öyle geçiyor ama sonra onada dünya engeli geliyor ayriyetten kanalın teliften direk kapanır kanalın ömrü en fazla 1hafta oluyor bir bundan dolayı kanalım kapandı bide gecenlerde dizi fragmanı yuklemeye baslamıstım 4.gün üst üste 3teliften kanal kapandı fragmanlar adamı kanser eder :D

film fragmanları cok sakat kardes uyarıyım arada öyle geçiyor ama sonra onada dünya engeli geliyor ayriyetten kanalın teliften direk kapanır kanalın ömrü en fazla 1hafta oluyor bir bundan dolayı kanalım kapandı bide gecenlerde dizi fragmanı yuklemeye baslamıstım 4.gün üst üste 3teliften kanal kapandı fragmanlar adamı kanser eder :D

Aslında öyle dediğin gibi olmuyor kardeş şimdi sen gidip medceziri , kurtlar vadisini , yeteneksizsiniz özetlerini verirsen tabi ki gelir.Benim ki film fragmanları sinema fragmanı diyelim.:D

Aslında öyle dediğin gibi olmuyor kardeş şimdi sen gidip medceziri , kurtlar vadisini , yeteneksizsiniz özetlerini verirsen tabi ki gelir.Benim ki film fragmanları sinema fragmanı diyelim.:D

tmm sinemada denedim usta onda 3.tarafı bırak direk dünya engeli geliyor zaten gelmeyenlerdende adam gibi bişey gelmiyo dandik filmler

tmm sinemada denedim usta onda 3.tarafı bırak direk dünya engeli geliyor zaten gelmeyenlerdende adam gibi bişey gelmiyo dandik filmler

İşte sorun ilk yükleyen olmazsan olmuyor..Youtube bazen eski yükleyenlere bir şey yapmıyor yeni yükleyenlere direk çakıyor engeli.:D

ben kabul edip geçiyorum 3 gündür birşey olmadı

aslında dediğin gibi bir şey olmuyor kabul edince ben 2 hafta öyle öyle gittim ama sonra hiç bir uyarı bir şey olmadan birden çok telif hakkı topluk kuralı cod mod dedi bi baktım bütün kanallar gitti.:D

İyi De Geçen Cuma Günü Yüklediğm Beyaz Sow dün gece Dünya Genelinde Engellendi ve Uzun vdeo yüklemem kaldırıldı.ben de çözümü vdeoyu silmekte gördüm sildimde çünkü izlenmi almıştım ben
Artı arkadaş iyi dyon da benm demek istediğim hangi videonun ne zaman dünya geneli yiyeeğini ...yani zaman diliminde ne kadar sürede dünya geneli uyarısı yiyecek..o da önemli ama
Fikir harika ikinci adsense hesabı bulmalıyım bu açıklamadan sonra

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri