Arkadaşlar malumunuz dünya çapında engellemeler belli sayıya ulaşınca 1-2 demiyor adsense ye bağlı olan tüm kanalları uçuruyor.Benim kanallar kapandıktan sonra bir kanalımın kapanmadığını farketmiştim.Onu da adsense ye bağlamayı unutmuşum.Her neyse bu kanal kapanmamış.Demek ki sadece adsense e bağlı olan kanallar kapanıyor.Şimdi biz bundan sonra ne yapacağız.Diyelim kanal açtık 1-2 tane dünya engellemesi yedik.Ama bir çok video yükledik.Zahmete katlandık.Ben diyorum ki asıl kanalımıza video atmadan önce kadavra bir kanal açıp adsenseye falan bağlamadan hangi videoları yüklüyorsak önce buraya yükleyelim özel halde.Daha sonra buraya yüklediklerimiz içinden hangisi Dünya Çapında Engelleme veriyorsa onları ayıklayalım.Daha sonra temiz olanları asıl kanalımıza yükleyelim.Çünkü asıl kanalımızda bu uyarıyı yersek bu kanaldaki videolarımızda ve daha sonra açacağımız kanallarda etkisi çok kötü olacaktır.Bu kadarcık bir meşakkate katlanıp kapanma ihtimalini en düşük seviyeye indirebileceğimizi düşünüyorum.Şahsen ben bu yöntemi tuttum.Ve bundan sonra önceden yüklemediğim türde videolar atacaksam asıl kanallarıma önce test kanalıma atıp test edicem daha sonra asıl kanalıma atıcam.Zararlı çıkmanızı istemiyorum dostlar size tavsiyem siz de kendinize test kanalı oluşturun...