Dünya Engeli Algoritması

marcustanley

Kayıtlı Üye
Adamlar resmen uzay teknolojisi kullanıyor nerden yakalıyor videoyu iyi izlenen bir video bi de 2-3 gün sonra gelmesi kazandırdıktan sonra kötü oluyor ..

bi de yakaladığı yer nerdeyse kapkaranlık bir sahne :D

oTuC3dg.png

Adamlar resmen uzay teknolojisi kullanıyor nerden yakalıyor videoyu iyi izlenen bir video bi de 2-3 gün sonra gelmesi kazandırdıktan sonra kötü oluyor ..

bi de yakaladığı yer nerdeyse kapkaranlık bir sahne :D

oTuC3dg.png

Kızın poposundan eşleşen yediydim ben :) bu hiç bir şey

Resmi yakınlaştırıp karanlık dediğin yere 10-15 saniye bakınca korkunçlu karı fırlayacak sandım. O nasıl bir sahne öyle ?

youtube bu binlerce aynştayın çalışanı var abi bunlarla boy ölçüşemicez gibi duruyor fakat yine bizde türk aklı var bütün dünyaya kafa tutarız.

bana kalırsa görüntüden değil içinde ilk atılan videoya yerleştirilmiş bi kod veyatta onun gibi bişey olduguna inanıyorum ben :D

O sahneden 5 sn öncesini ve sonrasini kes yükle; yine başka bir yerde ayni seyi verecektir; yine kes yükle; en fazla bes alti kesmede yüklenir;

aylar önce bir konu vardı ve meşhur yorumum vardı yine tekrarlıyorum. Youtube için "HER Pembe Aslında Siyahtır"

videoyu tersten oynatmak lazım sondan başa doğru :D

ya şöyle bi durumda var dünya engeli yiyen videonun kazancı yansımıyor

dünya engeli gelsin ama sonradan değil ilk denemem de :)
ama telif,flag gelmesin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri