Dünya Engeli Bakarmısınız Arkadaşlar

• Kullanıcı strongarm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

strongarm

Kayıtlı Üye
Merhaba iyi forumlar.

Bir video attım direk dünya engeli yazısı çıktı hemen sildim
Kanala veya adsense herhangi bi zararı olurmu ? Hemen sildim tutmadım videoyu

Teşekkürler iyi forumlar

hocam kanalınız yeni ise yani emek vermediyseniz hemen kanalı silin adsensenizi yeni bir gmaile bağlayın. çünkü benimde başıma geldi 2 gün sonra bütün kanallarımın para kazanması gitti aynı adsenseye bağlı diye. diğer kanallarınız yanmasın

hocam kanalınız yeni ise yani emek vermediyseniz hemen kanalı silin adsensenizi yeni bir gmaile bağlayın. çünkü benimde başıma geldi 2 gün sonra bütün kanallarımın para kazanması gitti aynı adsenseye bağlı diye. diğer kanallarınız yanmasın

1 aylık kanal toplam 250 bin görüntülenme 2 k abone emek verdigim kanal

valla hocam o zaman bekleyeceksiniz durumu ama benim başıma gelen buydu. kanalım 2 milyon izlenmeli 15 k aboneliydi :)

valla hocam o zaman bekleyeceksiniz durumu ama benim başıma gelen buydu. kanalım 2 milyon izlenmeli 15 k aboneliydi :)

hocam iyice korktum şuan :) tutmadım hemen sildim dünya engeli yiyen videoyu. lanet olsun ya nerden yükledim. Günlük 50-100 lira arası bırakan kanal bide silsen silinmez atsan atılmaz

Hocam elbet bir riski var, ama 1 dunya genelinden falan kanal kapanmaz.

Hocam elbet bir riski var, ama 1 dunya genelinden falan kanal kapanmaz.

tertemiz kanal hocam telif topluluk v.s hiç bişeyi yok. Tam rayına oturttum

Dünya genelini görünce hemen sildim . ilk defa dünya geneli görüyorum
Yarı özgün yarısı toplama ortaya karışık video yapıyorum :D

tertemiz kanal hocam telif topluluk v.s hiç bişeyi yok. Tam rayına oturttum

Dünya genelini görünce hemen sildim . ilk defa dünya geneli görüyorum
Yarı özgün yarısı toplama ortaya karışık video yapıyorum :D

Karar sizindir hocam, ben olsam silmezdim ki ;birsuru kanalim var 2-3-4 kere dunya geneli alan.

her dünya engelinde kanal silinseydi kimsenin elinde kanal kalmazdı...
bir taneyle bir şey olmaz içiniz rahat olsun.kanalınızda tutmayın yeter.

çok sagolun hocam üçbuçuk atıyodum kanallar kapancak diye. su serptiniz
hemen sildim tutmadım saniyesinde kaldırdım

hocam iyice korktum şuan :) tutmadım hemen sildim dünya engeli yiyen videoyu. lanet olsun ya nerden yükledim. Günlük 50-100 lira arası bırakan kanal bide silsen silinmez atsan atılmaz

valla öyle hocam benimde başıma geldi o yüzden söyledim. karar sizin bekleyip görün derim ama sonu belli yani az çok

benimde gs- chelsea maçına dünya engeli geldi videoyu sildim bakalım ne olacak ?

Bide üstadların degerli yorumlarına bakalım
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=4052]vehbi54[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]

çok sagolun hocam üçbuçuk atıyodum kanallar kapancak diye. su serptiniz
hemen sildim tutmadım saniyesinde kaldırdım

Isinize gelen cevabi (Kotu anlamda soylemiyorum) birisi soylediginde iciniz rahat edebilir fakat tek bir dunya engeli ile tum kanallarinin para kazanmasi kapatilan cok kisi var bu forumda. Biraz da digerlerini dinleyin.

Risk almak istemeyen siler. Zira dunya engeli , 3. taraf, Ulke engeli alan videolarin yuklendigi kanallar her zaman risk teskil etmistir toplu para kazanma kapatilmalari basladigindan beri.

Bu uyariyi ileride basiniza gelmemesi icin bence kulakarkasi etmeyin.

Arkadaşlar Dünya geneli tabi ki de her açıdan kötü. Ama ben bir Dünya geneli yedim diye kanalı falan silmem. Ama bu işe yeni başlayan arkadaşlara önerim silmeleri. Tabi kanal günlük iyi para bırakmıyorsa.

Şimdi yeni başlayanlara neden silsin dedim çünkü daha bir sistem yaratamadılar kendilerine. Ne zaman tamamdır ben bu sistemde ilerleyeyim dediniz işte o zaman bence bırakabilirsiniz. Tek Dünya genelinden sorun olmaz. Şahsen ben bu gibi durumlarda kanala hemen not düşerim tek Dünya geneli yedi vs diye. O kanala mümkün oldukça video yüklemelerini daha kontrollü yaparım.

Kontrolden kastım ise gerekirse deneme kanala atar bakarım denerim yani.

Bide üstadların degerli yorumlarına bakalım [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]

bugün sürekli denemeler yaptığım kanalımın para kazanması kapandı sürekli indirdiklerimi atıp ünleme düşüp düşmediklerini, fünya engeli veya eşleşen yiyip yemediklerini gördükten sonra silerdim 3 gündür böyle yapıyordum bugün ne hikmetse hiç bir adsense hesabı bağlı olmamasına ve içinde video olmamasına rağmen para kazanması kapandı dediğim gibi videoları yükler hiç tutmadan silerdim bence işini garantiye alıp o kanalın para kazanma özelliğini kapat bir iki gün yada adsense hesabını değiştir.

Merhaba iyi forumlar.

Bir video attım direk dünya engeli yazısı çıktı hemen sildim
Kanala veya adsense herhangi bi zararı olurmu ? Hemen sildim tutmadım videoyu

Teşekkürler iyi forumlar

Bide üstadların degerli yorumlarına bakalım
[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] [MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=4052]vehbi54[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION]

yok canım ne olacak 1 dünya engeli nedirki, peh ben 1000 lerce alıyordumda kanala bi şey olmuyordu

Degerli Yorumlarınız için Teşekkür ederim herkeze

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri