Dünya Engeli Geçme Hakkında Bir Soru

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Günlerdir uğraşıyorum uğraşmayada devam edeceğim.
Şimdi, genellikle camtasia kullanıyorum, çerçeve ekleyerek geçme falan zaten istemiyorum.
Camtasia ile yaptığım denemeler ile bir çözüme ulaşamadım , yapan arkadaşlar vardır ama ben yapamadım.
Son günlerde vegas pro ile deniyorum neticede gelişmiş bir program.

Soruma gelince;
Dünya engelini geçebilen arkadaşlar basit bir cevap yazarlarsa sevinirim.
Dünya engeli görüntü eşleşeni geçmek için VEGAS PRO ile denemelere devam edeyimmi , yoksa bu işlem vegas pro ile mümkün değil mi.
Başka programlamı yapılır diyorsunuz , nasıl geçerim demiyorum , Vegas pro bu işin kurduysa bende kurcalamaya devam edecem, bu şekilde bilgi verirseniz sevinirim.

Saygılar

camtasia ile geçiyorum. sony vegas zordur camtias basittir.

moonlive oo anlatıgınla dünya engelinin alakası yok camtasia ile geçirmek icin cok ugrastım ki söle camtasia opacity kısmından video şefaflaştırarak arkaya bit degeri yüksek resim attım geçenler oldu ama görüntüyü tam net alamadım

Son düzenleme:
Vegasta geçiyorum zor program lafına katılmıyorum neredeyse tüm edit programları aynıdır basit. Vegasta geçmek için çok yöntem deneyebilirsin sadece derin düşün.

Vegasta geçiyorum zor program lafına katılmıyorum neredeyse tüm edit programları aynıdır basit. Vegasta geçmek için çok yöntem deneyebilirsin sadece derin düşün.

Geçen gün anlattığın yöntem hani şu ilk saniyeye farklı 2.saniyeye farklı effect uygulayın,o kadar kafa patlattım yine yapamadım dediğini.

Tamam hocam vegas üzerine çok düşünmeliyim.
Uğraşıcam günlerimi alıcak ama inşallah çözeriz.

Geçen gün anlattığın yöntem hani şu ilk saniyeye farklı 2.saniyeye farklı effect uygulayın,o kadar kafa patlattım yine yapamadım dediğini.

iyi baktıysan effect uygulamanızı söylemedim. Sadece youtubenin mekanizmasını anlattım görüntü eşleşeniyle ilgili :D Effecten kastım renkler felan değil fx penceresini unutun effecti kendiniz oluşturun :D

iyi baktıysan effect uygulamanızı söylemedim. Sadece youtubenin mekanizmasını anlattım görüntü eşleşeniyle ilgili :D Effecten kastım renkler felan değil fx penceresini unutun effecti kendiniz oluşturun :D

Bende her 1 saniyeye farklır resim koydum , koyduğum resimlerin opacitylerini düşürdüm bir işe yaramadı.
Biz farklı anlıyoruz yöntemleri.:D:D

Ne yani hocam fx boşa mı şimdi :confused:

Gradient Map
Levels
Spherize
Stereos 3d
sepia

bunları kurcala bakalım ne olacak daha önce bunlarlada geçmiştim. Görüntüyü bozarak geçiliyor hertürlüde mesele az bozarak geçmek bunun içinde fx dışında kendiniz birşeyler yapın :D

Gradient Map
Levels
Spherize
Stereos 3d
sepia

bunları kurcala bakalım ne olacak daha önce bunlarlada geçmiştim. Görüntüyü bozarak geçiliyor hertürlüde mesele az bozarak geçmek bunun içinde fx dışında kendiniz birşeyler yapın :D

Tamam hocam bunları kurcalıcam çok teşekkürler, bunlar harici 5-6 efekt kurcaladım rezalet bir şekilde geçti engeli , 5 dk sonrada engel geldi anlamadım :D

Şimdi fx dışında kendiniz birşeyler yapın derken menüleri falan inceledim, kendimiz plugin yapacağımız bir panel falan mı var , hangi toolları kullanalım, ilginç geldi program hep camtasia kullanıyordum , ısınmaya çalışıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri