Dünya engeli geçme

cagatayak

Kayıtlı Üye
Bazı videolarda görüyorum dünya engelini videoyu hafif sola yatırıp çapraz yaparak geçiyorlar. Camtasia sony vegas hangisinde denediysem böyle bişey bulamadım. Bilen ve yardımcı olucak varsa çok sevinirim.
Örnek: http://prntscr.com/7ayjgr
7ayjgr

arkadaşlar en azından bilen programı söylesin biz kurcalayarak buluruz. Sony vegasta ben yapamadım en az 4 saattir uğraşıyorum videoyu böyle yatay yapamadım.

camtasia yada aieesoft sadece ikisini kullandım ikisinden birinde var daha önce denedim dizide engel geçmiyo bunda kırpmada var galiba

camtasia yada aieesoft sadece ikisini kullandım ikisinden birinde var daha önce denedim dizide engel geçmiyo bunda kırpmada var galiba

çerçeve ile engel geçtiğim bi dizide bi arkadaş yüklemiş bu şekilde ve inceledm izledim kırpmada yok videonun tamamı dünya engelli. Bu şekilde geçiyorlar.

Sony vegas deform

---------- Spam Engelliyici 03:44 ---------- Önceki Mesaj 03:43 ----------

Veya altindaki mobilim :)

@cagatayak @GriAy @RocKSceN basit bi örnek herzaman %100 sonuc vermez içerikten içeriğe değişir görüntünün şeklini yüzeysellikten çıkardikça d.engeli geçme oranınız artar

qYdWLV.png
v
45

arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum,herhangi bir engeli geçmek için (eşleşen,d.engeli vb.) içeriğin tümüne mi efect veya filtre uygulamak gerekiyor? yoksa sadece herhangi bir yeri değiştirilse yetiyor mu?
bir arkadaş daha önce ben efectleri kare kare işliyorum demişti,acaba o daha profesyonel olsun diye mi uğraşıyor? bu konuda bilgi verirseniz çok makbule geçer,tek bir yere uygulamak yetiyorsa görüntüde, videonun tamamıyla uğraşmayayım çok vakit harcıyorum...

arkadaşlar bende birşey sormak istiyorum,herhangi bir engeli geçmek için (eşleşen,d.engeli vb.) içeriğin tümüne mi efect veya filtre uygulamak gerekiyor? yoksa sadece herhangi bir yeri değiştirilse yetiyor mu?
bir arkadaş daha önce ben efectleri kare kare işliyorum demişti,acaba o daha profesyonel olsun diye mi uğraşıyor? bu konuda bilgi verirseniz çok makbule geçer,tek bir yere uygulamak yetiyorsa görüntüde, videonun tamamıyla uğraşmayayım çok vakit harcıyorum...

Tamamına uygulamak gerekir

Gece gece güzel paylaşımlar olmuş.
Videoyu döndürmek için sony vegas da video üstüne sağ tıklayıp event pan/crop yazar ona basarsan oradan yapabilirsin. [MENTION=19423]cagatayak[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri