Dünya Engeli Geçmek Zorlaştımı ?

eptenaykiriyim

Kayıtlı Üye
Son 2 gündür her zaman kullandığım çerçevelerde artık videoların çoğunu geçiremiyorum. Bari filtreleri deniyeyim dedim onlardada geçmedi, videoyu çok fazla küçültüp geçirebildim. eski kanallarımı kontrol ederkende bir sürü çerçeveli videom dünya engeline düşmüş sizde durumlar nasıl.
genelde videontide %35 boyutta render alıyordum ama artık %40 ta bile geçmiyor.

Valla 2 gündür ne oluyo bilmiyorum ama dün akşam attığım 3 video 2dk sonra dünya engeli yedi :)

Yeni guncellemer geldi demekki spamı azaltacaklar artık kalite kazanacak

bilindik yöntemlerin dışına çıkmayı dene :)

Bu gün sanki bir güncelleme yaptı youtube...
Bu sabah aynı anda 8 kanalıma telif geldi, fakat gelen telifler hep birbirinden farklı şirketlere ait telifler. Muhtemelen otomatik olarak atıldı. Eğer düşündüğüm gibiyse eskiden kullandığımız yöntemlerin çoğu bu günden itibaren fikslenmiş olabilir

Geçmek zor olsa iyi, geçtiğim halde topluca dünya engeli yediğimiz bile oldu.

sürekli aynı çerceve kullanmayın hocam. videoyu genelde hızlandırma ve farklı çercevelerle deneyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri