Dünya engeli veren video linki atacak var mı?

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yenerk

Kayıtlı Üye
Birşey denicemde hayrına video linki atacak varmı :D dünya engeli veriyor olsun yeterli :D

https://www.youtube.com/watch?v=xz1g5q1UCX8

video üstte arkadaşlar öncelikle youtube hakkında konuları sayesinde geliştiğim başta [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=7902]serkan[/MENTION]yt abilerime sonra forumda yararlı konu açan herkese teşekkür ederim konuda bazı arkadaşlar yalancı olarak sundu bizi varsın öyle sunsunlar biz taktiği bulduk zaten 4 hane kazanıyorduk şimdi 2 katını kazanırız hayırlısıyla 48 saat sonrada vermezse emin olucam

bu arada quiz kanal satışlarım devam ediyor bekleriz :D (reklam yapmadan olmaz :D)
http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/74672-yenerden-ozgun-ayarinda-quiz-kanallar.html

Son düzenleme:
hayırdır rendersiz atmayımı buldun :D

Benim kafam çok karıştı şimdi gerçekten rendersiz 1080P geçiliyor ha :confused:

bende emin değilim henüz :D sabahtan beri deneme yapıcam ne atsam engelsiz geliyor :D

eğer aklıma gelen şeyse hakketten para verince bumuymuş ya diyeceğimiz birşeymiş arkadaşların sattıkları :D

Merak ettim hocam kanalmı buga girdi yoksa birşeymi yapıyorsun öyle geçiyor vallaha ucuza satarsan talip olurum :D

mümkünse yüklediğin videolardan birini atarmısın :D

Aklıma gelen gözüme çarpan çoğu şeyi denedim ama yemedi ya da benim videolar hakikaten engelli. :D

uzun yokmu film gibi başka zaman ne atsam engel verir bugün vermeyeceği tuttu :D 3 saattir film ata ata bir hal oldum :D

2 3 kez başıma geldi engel geçmeyi denerken bol bol video atıyordum birden engel vermeyi durdurdu kanal :D orjinal filmi attığımda bile vermedi engel üstünde durmadım bug felan oldu heralde dedim,tahminen bir süre sonra engel verir videolar eğer vermezse olumlu sonuç alırsan benide haberdar et

Hızlı ve öfkeliyi upluyorum olursa atıcam link buraya

Yarım saat sonra :
-Olsun abi denemiş olduk . :D :D Hocam ben çok şey denedim bea bir türlü geçmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri