Dünya Engelini Geçip Eşleşeni Geçememek!

Lautreamont

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kendi bulduğum yöntem ile Dünya Engelini Geçtim, fakat eşleşen geldi, nasıl bi mantık anlamadım.
bu arada yöntemle ilgili soru sormayın.

bu işte mantık yok eşleşeni geçmeye çalışırken dünya engeli yemişliğim var :D

Gorende atom'u parcalamissin sanir. Sende bize eslesen gecmeyle ilgili sorma. Iste boyle bir mantik, anlayana.

Gorende atom'u parcalamissin sanir. Sende bize eslesen gecmeyle ilgili sorma. Iste boyle bir mantik, anlayana.

forumda onlarca konu var kardeş, git gir birine araştır bul ne bileyim geçersin yani onlarca yüzelerce konu var bununla ilgili, neden öyle yazdığımıda açıklayayım. birsürü kişi gelecek yoruma veya mesaj atacak yöntemi isteyecek , bende verecem ve fixlenecek öntem. anladın mı neden sormayın dediğimi. daha yazmam gereken çok şey varda bunları bilmen yeterli.

forumda onlarca konu var kardeş, git gir birine araştır bul ne bileyim geçersin yani onlarca yüzelerce konu var bununla ilgili, neden öyle yazdığımıda açıklayayım. birsürü kişi gelecek yoruma veya mesaj atacak yöntemi isteyecek , bende verecem ve fixlenecek öntem. anladın mı neden sormayın dediğimi. daha yazmam gereken çok şey varda bunları bilmen yeterli.

Nerden biliyorsun bilmedigimi? Mesaj atip yontemmi istedim?
Belkide "sen giderken biz geliyorduk" . Ayrica sen daha yeni kesfetmis olabilirsin yontemi ama ,bilen zaten coooooktan biliyor dunya engeli gecmeyi.

bi yukardaki yazdığımı okusan? o bot olayı farklı bi olay. tüm kullanıcılar biliyor nereyse bendede var atayım o sorun değil. o bota bişey olmaz. ama yöntem hele yt deki yöntemse fixlenir. neyse baltayanlara cevap vermek gereği duymuyorum gerekli açıklamaları yaptım

Bu konuda da onlarca konu var madem dünya engelini geçmek var ise :) Sizde onları bir araştırın isterseniz :) Eğer o şekilde geçemiyorsanız burada siz bilgi vermeden neden bilgi istiyorsunuz derler ki dediler.

Nerden biliyorsun bilmedigimi? Mesaj atip yontemmi istedim?
Belkide "sen giderken biz geliyorduk" . Ayrica sen daha yeni kesfetmis olabilirsin yontemi ama ,bilen zaten coooooktan biliyor dunya engeli gecmeyi.

ben çoğul konuştum daha buna bile mantığın yetmiyor.
@era hocam konuyu kapatır mısın.

---------- Spam Engelliyici 20:15 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Bu konuda da onlarca konu var madem dünya engelini geçmek var ise :) Sizde onları bir araştırın isterseniz :) Eğer o şekilde geçemiyorsanız burada siz bilgi vermeden neden bilgi istiyorsunuz derler ki dediler.

bununla ilgili demişim , iyi oku !

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri