EliteMaster
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar dün bir arkadaşımız video dünya genelinde engellendi sorununu aşma şeklini anlatmıştı bugün bakıyorum bulamıyorum konu hala duruyorsa bu konunun altına link verirseniz sevinirim eğer durmuyorsa 15 kadar mesaj görmüştüm konunun altına yorum yapılmıştı o yorum yapan arkadaşlar anlatırsa sevinirim, konudan hatırladığım şeyleri yazıyorum aslını siz söylerseniz sevinirim.
Dünkü açılan Dünya Genelinde Engellendi Sorununu Aşma Konusu hatırladıklarım;
Dünya Engeli olan videoyu yüklüyoruz normal bir şekilde ama Yayınla kutucuğuna tıklamıyoruz, daha sonra başka bir youtube sayfası daha açıyoruz orada hesabımızda görünen henüz yayınlamadığımız video kendi sayfamızda oluyor onu siliyoruz daha sonra ilk yükleme yaptığımız sayfaya gelerek yayınla kutucuğuna tıklıyoruz ve dünya genelinde engellenmeyi aşıyoruz..
Yukarıdaki anlattıklarım konudan hatırladıklarımdı, forumu alt üst ettim bulamadım konuyu hatırlayanlar varsa yazarsa sevinirim çünkü 15 kişiden fazla kişinin konu altına teşekkür ettiğinide hatırlıyorum, teşekkür ederim bol kazançlar herkese..
Dünkü açılan Dünya Genelinde Engellendi Sorununu Aşma Konusu hatırladıklarım;
Dünya Engeli olan videoyu yüklüyoruz normal bir şekilde ama Yayınla kutucuğuna tıklamıyoruz, daha sonra başka bir youtube sayfası daha açıyoruz orada hesabımızda görünen henüz yayınlamadığımız video kendi sayfamızda oluyor onu siliyoruz daha sonra ilk yükleme yaptığımız sayfaya gelerek yayınla kutucuğuna tıklıyoruz ve dünya genelinde engellenmeyi aşıyoruz..
Yukarıdaki anlattıklarım konudan hatırladıklarımdı, forumu alt üst ettim bulamadım konuyu hatırlayanlar varsa yazarsa sevinirim çünkü 15 kişiden fazla kişinin konu altına teşekkür ettiğinide hatırlıyorum, teşekkür ederim bol kazançlar herkese..