Dünya genelinde video yüklenince otamatik telif yemiş sayılıyor

EnemyHunter

Kayıtlı Üye
Dünya genelinde engellendi uyarısı veren videolar yükleyince otamatik telif yemiş sayıyor

1 saat önce bazı diziler için deneme yapıyordum kanal durumunda daha yeni fark ettim 3 video yüklemiştim 3 videoda dünya genelinde engellendi uyarısı verdi sildim bide ne göreyim engellenen videolar otamatik telif olmuş

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/05/01/yenilikb07bc.jpg

çok kötü bir durum, çok kişinin büyük kanalı bu şekilde kapanabilir dikkatli olmak gerek..

şimdi burda asıl sorun kanalın bu şekilde hayatına devam edip etmeyeceğidir?!?!?!?!?!

Ben ne dedim belli oldu işte işin rengi şimdi söylesin o az önceki konuda sadece bilgi vermek istiyor youtube diyenler :D

arkadaşlar bi bakıma iyi oldu birden para kazanma gitmeden fark edersiniz. bi iki dünya geneli yiyince sarı oluyor.kırmızı yapmamaya dikkat edin ilk başka kanala atın dünya engeli yiyip yemediğini test edin.

Videoları önce deneme kanalına atmak önem kazanabilir

Ancak sonradan düşen dünya engelleri yüzünden iyi kanallarımız telef olabilir :(

Cizgi film yukleyenlere buyuk darbe olacak bu , bu arada kanalin ismini silmeyi unutmussun.

Dünya engeli pek sorun değilde eşleşen de bir sıkıntı var mı ? ve asıl can alıncı iki soru bu kanalların kapanması durumunda kazandığı parayı alabilecek miyiz ?

Geçmiş Olsun Yandık Desene :)

Başka bir konun altına yazmıştım 1 2 saat önce 2 dünya geneli galiba 1 ay süre :)

3.taraf eşleşene de aynısı oluyor mu denemedim deneyen varmı ?

Özgüne Geçmek Lazım Artık :( Spam Yavaş Yavaş Tarih Oluyor...

çöp kanalda dünya engeli vermeyen başka kanalda verebilir.1 gün sonra da gelebilir.can sıkıcı bir hal almaya başladı bu iş.bu youtube çalışanları yeni icad çıkarmak için birbiriyle yarışıyor herhalde.

Hocam Peki bu olay adsenseye bağlıyken mi önemli yoksa direk mi çıkıyor ?

Bazıları sonunda özgüne geçecek ama şuan özgün çalışanlar çoktan yol almış olacak. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri