Dünya Rekoruna Sahip 320 Gigapixel Fotoğraf

YtKoRaY

Kayıtlı Üye

British Telecom'un yayınladığı 360 derecelik devasa fotoğraf, 320 gigapiksel (yaklaşık 327.000 megapiksel) çözünürlüğüyle yeni bir rekor kırdı. Londra'daki British Telecom kulesinin çatısından çekilen görüntü, en uzaktaki detaylara bile yaklaşmanıza izin veriyor.

Not: Kağıda yazdırıldığında 98 x 24 metre uzunlukta bir kağıda ihtiyaç duyuluyor (muş)...

Bu inanılmaz fotoğraf için : BT Tower 360 Panorama of London

Videosunu çekip, doğru youtube a. Baya iyiymiş yalnız. Ta nerelerdeki detaylar görünüyor.

Bug buldum :D

rRXSKV6.jpg

Yt ninde buglarini bulabilsek kafası sarılı abla gibi köşeyi döneriz :) iyi sabahlar..

mobil mesaj

Londranın bağları da büklüm büklüm yolları :D vay anasını londra da çok güzel şehir kardeşim be şu insanlara baksana orada okumak veya olmak vardı şimdi bizim ankaranın sokakları da ot götürsün anca

Süper.Çalışılmış ama çok hata var.Gerçeği yansıtmıyor.
xGM52y.jpg

Arabanın yarısı yok
eyZRo0.jpg

Biraz daha uzaklaşıldığında yolun sağının üzerine bina biniyor.
K6W8qN.jpg

Dahada uzaklaşıldığında silik arabalar çoğalıyor.
eW3E9q.jpg

Daha bir sürü hatalar.Sanki resim tek parça yani 320 Megapixellik kamera ile çekilmemiş de parça parça çekilmiş birleştirilmeye çalışılmış gibi.

Daha bir sürü hatalar.Sanki resim tek parça yani 320 Megapixellik kamera ile çekilmemiş de parça parça çekilmiş birleştirilmeye çalışılmış gibi.

öyle zaten normal bi fotoğraf makinesiyle çekilen 1000 lerce karenin birleştirilmişi senin hayal ettiğin gibi fotoğraf makinesi yok

---------- Mesaj saat 05:29:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:25:08 civarında gönderildi. ----------
Alın size bugun babası başka fotodan buraya ışınlanmış
R1KdEX8.jpg

Muazzam birşey ya gerçekten çok masraf etmişlerdir buna :D

bu yabancıların yapamayacağı yok valla,

teknoloji bir tarafa, şöyle göz gezdirdimde iyikide burda yaşamıyorum dedim :)

O teknoloji olsun elimde, ben daha iyisini yaparım sıkıntı yok.

Yabancılar şunu yapar, bunu yapar olayına çok gülüyorum. :p

Türkiyede yapılan bazı icatlar japonyada bile yoktur buna adım gibi eminim.

Olay imkan meselesi 1 şeyi yaparsın arkası gelmez, desteklenmez ise o icat yok olur gider.

*Yabancı icat eder olay olur
*Türk icat eder komedi olur (vizontele deli emin ayakkabıdan radyo yapıyordu) :)

şunları bir araştırın isterseniz...
*Su ile giden araba - Türk Mucidi
*kendi ferrarisini yaptı
*LPG'li Motosiklet
daha birçok şey sayabilirim size...

Belkide Bir çoğunuzun, Türkiye deki bu olaylardan haberi bile yok. :cool:

Bor madenlerinin %72'si Türkiye bulunuyor. Bu madeni işlediğimiz zaman neler yapılacağını az çok alttaki açıklamada görürsünüz.

Kullanım Yerleri

Bor mineralleri, sanayide sayısız denecek kadar çok çeşitli işlerde kullanılmaktadır. Bor minerallerinden elde edilen boraks ve borik asit; özellikle nükleer alanda, savunma sanayisinde, jet ve roket yakıtı, sabun, deterjan, lehim, fotoğrafçılık, tekstil boyaları, cam elyafı ve genellikle kâğıt sanayinde kullanılmaktadır.

Bor - Vikipedi

dünyanın en asalak yaşayan milleti :)
Sadece 22 ülkeyi işgal edemediler - Dünya Genel- ntvmsnbc.com

Kusura bakmayın arkadaşlar böyle yorumlar yazılınca Nedense tutamıyorum kendimi. Bazı şeyleri BAKMAK DEĞİL, görmek lazım.

saygılar.

Arkadaşlar o bulduklarınız bug değil, her ülkede olduğu gibi İngiltere'de de dötü başı ayrı oynayan insanlar var. :)

aha komşumun kızı nebahatı gördüm yoldan geçerken :D

Ben beğenmedim bu şehri. Adım atacak yer yok her yer karışık her yer bina (:

eo48MQ.png

Hoş kız gibi :D :D :D

ekdLq7.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri