Dünya Yuvarlak Değildir

Aslında mantıklıda konuşuyor bazı yerlerde ama

bilim adamı bilimden ne anlar gitsin falan diyor güldüm baya :D

94697_komik_ilber_ortayli_caps_resimleri_12.jpg

Beyinsizlik üzerine master yapmış, doktora yolu açık :D

aslında adam kendi görüşü üzerine konuşuyor ve mantıklı yanları da yok değil :) hani macera aramak istersen adamla oturur bayağı bayağı konuşursun tartışırsın konuyu ama ispatlayabilecek kişi sayısı da çok azdır. Adam bilmeyen birisine dünyanın düz olduğunu ispatlar bile :)

Dünya kendi ekseninde dönerek gündüz-geceyi, güneş etrafında dönerek mevsimleri oluşturur. Eğer dünya düz olsaydı heryer aynı anda gündüz veya aynı anda gece olurdu. Düz masaya üstten labma yakarsan ne olur? dayımız kendi hayallerini anlatmış sanırım :) Dünyanın yuvarlak olduğunu anlaması için o adamı açık okyanusta bir gemiye bindireceksin, ilerdeki gemiyi nasıl gördüğünü soracaksın. Tamamınımı görecek yoksa yelkenlerinimi... veya bu adam hiçmi güneşin nasıl doğduğunu veya battığını, gün içerisinde nasıl gökyüzünde hareketini izlememişmi

Son düzenleme:
dayının manyetik çekim kuvvetinden haberi yok galiba.
biride demiyoki dünya düz olsa sonuna kadar gitsek sonunda ne var :)

sona doğru gelen HOCA'(!)ymış :D bende uzaydan gelen yaratık adamı dövüp ispatlayacak zannettim :D

saniyede 15 bin km deyince kapattım.

teşhis: The Dunning-Kruger Effect

tedavi: Yok

biri dayıyı alıp ufuk noktasını seyrettirsin en kolay açıklanabilir yöntem bu.. :D

Biraz daha izleseydim bu zamana kadar dünya yuvarlak diye bizi kekliyolarmış diyecektim :D

hakikaten cahillikte son levelde olan birisi bu adam.Cahil insanlar hem kendilerini biliyor sanır hem de bilenlere kızgınlıkla karşı çıkar.Kör cahilin teki bu herif.

Hocayı da yoldan çıkardınız ya:D:D

Son düzenleme:
Beni 15.000 km hızla döndürecek adam yok diyor ya koptum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri