Dünya'da Ülkelerin Yeni Yıla Girme Saatleri

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

flyx

Süper Moderatör
When year 2014 starts around the world

bu listeden takip edebilirsiniz arkadaşlar ;)

benim zamanım olmadığından sizlere söylüyorum arkadaşlar..

hatta bir fikir daha vereyim salı günü 31.12.2013 tarihinde türkiye saatine göre öğlen 12.00'de bu listenin başında olan ülkenin tv kanallarını bulup canlı yayından kayıt yapabilirsiniz..

nasıl bulacam nasıl edecem derseniz o ülkenin dilini bulup

bu konuya girmeniz yeterli olacaktır ;)

http://www.ytpara.com/youtube-ve-be...-tbm-ve-etiket-calismasi-resimli-anlatim.html

yani 00:00 giren tek biziz mi yoksa orası türkiyeye göremi ayarlanmış her ülkede 00:00 mı yoksa sadece bizim dilimdemi 00:00 | anlamadım?

hocam istanbul saatine göre 2014'e girenler işte.. listenin başında istanbul saati ile salı günü öğlen 12.00'da Christmas Island/Kiribati and Samoa ülkesi girecekmiş ;)

yani 00:00 giren tek biziz mi yoksa orası türkiyeye göremi ayarlanmış her ülkede 00:00 mı yoksa sadece bizim dilimdemi 00:00 | anlamadım?

Herkes 00.00 da girer ama mesela sen Christmas Adası / Kiribati ve Samoa ın 00:00 ında atmak istiyorsan İstanbulda tam Salı 12:00'da yüklemelisin .)

konuyu editledim arkadaşlar ;) yılbaşını çalışarak geçirecekler için ( [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ) güzel bir konu :)

daha fazla kişi yararlansın diye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri