Durduk yerde alt kanal devre dışı kaldı?

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
şimdi olay şöyle sabah 1 kanal açtım ve 1 video attım.şimdi geldim kanala bir bakim dedim ve kanal devre dışı kalmış yazıyordu.emaile girdiğimde ise şöyle bir açıklama gelmiş(aşağıda) videoyu youtubede arattığımda video bu içerik spam yanıltıcı olduğu için kaldırılmıştır felan yazıyor? ama kanalda birtek bu video vardı ve yanıltıcı içerik değildi nasıl oluyor bu iş?

böyle bir mail geldi ve alt kanal devre dışı kalmış?

Regarding your account: kanal ismi

The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled:

Video İsmi ve URLSİ
Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the permanent termination of your account.

For more information on YouTube's Community Guidelines and how they are enforced, please visit the help center.

Please note that deleting this video will not resolve the strike on your account. For more information about how to appeal a strike, please visit this page in the help center.

Sincerely,

The YouTube Team

---------- Mesaj saat 19:24:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:15:46 civarında gönderildi. ----------

ek bilgiler eklendi acil yardım NOT:video altındaki kırmızı bayraktan şikayet edilmiş ve video kaldırılmış ama video yanıltıcıda değildi spamda değildi nede cinseldi?

---------- Mesaj saat 19:56:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:24:01 civarında gönderildi. ----------

cevaplayacak yokmu

geçmiş olsun iyice sapıtılar yani benim bugun 4 kanalımım sildiler kanallarda 3 5 haftalıktı ne artılı bişeydi nede aldatıçı içerik vardı. yuklerken bile 3. taraf bile yoktu ne yapıyorlar anlamak mumkun degil
bana gelen mailde burda

hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

Aynı olay 4 ay önce anakanalındada olmuştu bak şimdi ben kanala mesela iphone 4 bilmem hangi sürümün jailbreakı videosu atmıştım daha dogrusu öyle bir başlık kullanmıştım ama aslında videoda jailbreakle alakalı bişey yoktu sadece jailbreak için mail atın vs yazıyormuş bende tam izlenemiştim direk atmıştım izlenir diye 3 saat sonra kanalda spam ve yanıltıcı içerik diye mail almışım ayrıca kanalda devre dışı bırakılmıştı aynı senin dedigin gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri