Durduk Yerde Kanallar Kapanıyor

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
IP karalisteye alınmış

arkadaşlar ip karalisteye alındı galiba 11tane kanalım kapatıldı diğer maildede 4tane kapatılmış ne yapmam gerek

mail acarken kullandığın yöntemi değiştir. her actığın mailden sonra ip değiştir ve actığın mailleri 3-4 gün beklet.
ben böyşe yapıyorum hiç bir kanalım kapanmadı

mail acarken kullandığın yöntemi değiştir. her actığın mailden sonra ip değiştir ve actığın mailleri 3-4 gün beklet.
ben böyşe yapıyorum hiç bir kanalım kapanmadı

kardeşim azonce boş kanal açtım hiç video bile yoktu sadece adsenseye bağladım oda kapanmış acba adsensedemi sıkıntı var

kardeşim azonce boş kanal açtım hiç video bile yoktu sadece adsenseye bağladım oda kapanmış acba adsensedemi sıkıntı var

adsenseden sıkıntı olduğunu sanmam. adsensede sıkıntı olsa banlanırsın zaten
dediğim gibi mail acma yöntemini değiştir. ha bu arada her actığın mailden sonra cerezleri sil ya da en iyisi gizli gezinme ile dolaş

para kazanmanın kapatılmasına sebep olan kanalını bul ve komple sil o gmaili

para kazanma değil hesaba giriyorum hesabınız devre dışı bırakıldı diyor diğer maildede 4tane kapatılmış

aynisorun benim sanal nolardada oluyor.. Hesabiniz devre dişi diyor...
Kanal komple kapaniyor. Adsense maili bile.. Sanal nolarda o tehlike daimdir.. Hep vardir. Gunu saat belli deildir...

Sana önerim kimlik doğrulama felan yap adsensen varsa onu kurtarmaya çaliş.. Yoksa o hesap hiç açilmamiş sayiliyor. Sanal telefon nodan dolayi diye düşünmekteyim başima geldi kanallarin bazilari dediğin gibi geçmiş gunlerde kapandi... Kolay gelsin

modemi resledim geçmişide siliyorum

Daha once adsensinize bagli kanallardan sahte telif, sahte sikayetler vb (spam vs onlari saymiyorum) yapmis iseniz ve bu sebeple herhangi bir kanaliniz kapandi ise , o adsense bagli hesaplar her zaman tehlikededir. Burada adsense KOPRU gorevi goruyor.

Baska bir pc de bir hesap acin ve bekleyin 1gun . Kapanmaz ise bu kanal sonra adsense baglayin. Bagladiktan sonra kapaniyor ise sorun o adsense dedir.

(Yukarida soyledigim sey ihtimallerden birisi olup, sorunuzun kesin olarak cevabi degildir)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri