Durduk yere topluluk kurallari ihlali

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, gece kanalima topluluk kurallari ihlali geldi ve kanal kapandi, adsense bagli ve mayis ayinin kazanci adsense yansimis fakat hala kartima gonderilme islemi baslamamis, simdir bilmek istediyim, adsenseye yansimis mayis kazancini ala bilecekmiyim?

Alırsın sorun olmaz. Hatta bu ay adsense raporlarına yansıyan 20 günlük paranıda önümüzdeki ay öder.

Hocam adsense bana her ayin 21i odeme islemini gerceklestirir, 22si falan karta oturur, mayisin kazanci adsense yansimis ve yarindan itibaren odeme islemi baslar, simdi soylediginden anladigim kadariyla, mayis kazancini odeyecek, ve haziran ayinin da ilk 20 gununun kazancini temmuzda odeyecekmi?

Evet aynen öyle. Başıma her ay illa gelen bişey normaldir. Yeni kanal açıp yoluna devam et.

Anladim hocam ama boyle birsey var, simdi toplulukdan kanalim kapandi, mayis kazanci adsensede var ama haziranin 20 gunu adsense hala yansimadi yani youtube analyticsde gosteriyordu ama adsense temmuz 12sinde yanisyacakti, simdir kanalim kapandigi icin, adsense ile olan iliskini kestim, yani adsense ayarlarindan youtube kazanma erisimligini devre disi biraktim adsense bir zarar olmasin diye, buna ragme haziranin ilk 20 gunu temmuzda yansiyacakmi adsense yoka gelmicekmi?

---------- Spam Engelliyici 08:45 ---------- Önceki Mesaj 08:13 ----------

Arkadaslar yokmu baska bilgisi olan?

Günlük raporlara yansımışsa sorun olmaz. Kapanan kanalları bende silip erişimimlerinide adsenseden kesiyorum bişey olmaz.

Hocam youtube analyticsde haziran ayinin 19 gunu gunluk raporlar gosterildi, adsense de haziranin ilk 19 gunu raporlaniyordu, yani kaz izlenim kac bgbg falan gosteriyordu, raporlarda 19 gunun hepsi var, bugun erimisi kestim artik youtube ile adsense arasinda, simdi anladigim kadariyla adsense hazirandan 19 gun ne yansimissa temmuzda kesinlesecekmi adsensede?

Kesinleşen rakam mayıs ayı kazancı haziran 22 sinde ödemeye başlanır.Haziran kazancı temmuz 22 sinde ödeme başlanır.Her ayın 22 sinde ödemeye başlanır.Bugün ayın 20 si üstelik hafta sonu ?
Adsense yardım sayfalarını biraz karıştırırsan bunları ve daha fazlasını öğrenebilirsin.

Hocam bununla ilgili konulari arastirdim foruma, yeterince gerekli bilgi bulamadim, simdi yukarida belirttigim gibi mayis kazanci adsensede ama haziran kazanci youtube analyticsde yukleniyordu adsensede ise gunluk goruntuleme ve bgbg raporlari gozukuyordu, haziran 19una kadar raporlanmis adsensede, simdir bilmek istedigim bu ki, mayis kazancini alirsam, haziranin 19 gunu temmuzda adsense yansiyacakmi?

---------- Spam Engelliyici 12:36 ---------- Önceki Mesaj 12:27 ----------

Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

Alırsın mayısıda haziranıda alırsın topluluk giden kanalların parasını kuruşu kuruşuna hep aldım

Tamam hocam bilgin icin tesekkurler, fakat once yazdigim gibi, adsense yansiyan mayis kazanci, haziran raporlarda gozukuyordu fakat temmuzda adsense yansiyacakti yarim kaldi, haziranin 19 gunu adsense raporda yanismis, simdi temmuzda haziranin 19 gunune toplanan para adsense yansirmi?

Tamam hocam bilgin icin tesekkurler, fakat once yazdigim gibi, adsense yansiyan mayis kazanci, haziran raporlarda gozukuyordu fakat temmuzda adsense yansiyacakti yarim kaldi, haziranin 19 gunu adsense raporda yanismis, simdi temmuzda haziranin 19 gunune toplanan para adsense yansirmi?

Sorununu tam anlatamamışsın şöyle söyleyeyim bugüne kadar adsenseye yansıyan tüm paralarını alırsın eğer 19'una kadar kazançlarn adsenseye yansımışsa ve adsensen banlanmazsa tüm paranı alırsın

Hocam bana bir ozelden yazarmisin, sana konu ile ilgili resim aticam, oyle gostereyim ne demek istedigimi

bizim arkadaşın adsensesine işleyen böyle para vardı videosuna eşleşen geldi sonra quize geçirdi kanalını 10 da 1 ri geldi paranın ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri