Durum vahim beyler işler karıştı

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
Beyler bayanlar durum cidden içinden çıkılmaz bir hal aldı gidiyor. Cidden ne yapcağımı bilemez hale geldim.

4 aya yakın bir düzenli ilişkim oldu sevgilim oldu yani sonra biz ayrılmadan hemen önce bilgisayarı bozulmuştu vermişti bana bende sürekli bir şeyler sakladığından dolayı bilgisayarına keylogger yüklemiştim. Bir çok şey yakaladım gördüklerime inanamaz hale geldim. Kız bana seni seviyorum diyor du fakat sürekli sevgi sevgilisini facebookta aratıyordu arama kayıtlarına giriyordum sonra onun facebook hesabından hiç bir şey yok düzenli olarak siliyordu. Sonra ben bundan ayrıldım fakat hala mailler geliyor.

Tiksinir hale geldim tüm güvenim kayboldu kızlara karşı. Cidden insanın herşeyi bilmesi kadar kötü bir durum yok. Düşünsenize biri size bir şey söylüyor onun yalan oldugunu biliyorsunuz. Bir kaç arkadaşım yapma daha çok üzülürsün dediydi dinlememiştim onları keşke dinleseydim. keyloggeri pasif hale getiresim var ama bir yanımda istemiyor sürekli merak edip inceliyorum. İşin suç yanıda var yok değil. çakarlarsa olayı mahkemelik olurum. Anlıyacağınız her şey karıştı ne yapsam ne etsem bilmiyorum ve sürekli olarak aklımdan çıkmıyor.

İnsanların içlerinden geçirdiklerini duysaydık çıldırırdık o yüzden bu tür dinleme olaylarına girişmemeniz sizin açınızdan daha yararlı olacaktır zaten bir insan elbet kendini belli eder bu tür şeyler yapmanıza gerek yok

İnsanların içlerinden geçirdiklerini duysaydık çıldırırdık o yüzden bu tür dinleme olaylarına girişmemeniz sizin açınızdan daha yararlı olacaktır zaten bir insan elbet kendini belli eder bu tür şeyler yapmanıza gerek yok

hocam inanın ki neler görüyorum neler. insanı çıldırtır hale getiriyor. tiksinir hale geldim bir çok kişiden bazen değiştir şu mailin şifresini bir daha keyloggerden mail gelmesin diyorum sonra vazgeçiyorum. ne yapcam cidden çıkılmaz bir sokaktayım

forum haydar dumen formuna dondu ....

hocam inanın ki neler görüyorum neler. insanı çıldırtır hale getiriyor. tiksinir hale geldim bir çok kişiden bazen değiştir şu mailin şifresini bir daha keyloggerden mail gelmesin diyorum sonra vazgeçiyorum. ne yapcam cidden çıkılmaz bir sokaktayım

sil gitsin kardeş yani ne hale uğraşıyorsunki:D yada bu kayıtları yazdırıp evlerine yolla:D korkudan gebersinler:D

sil gitsin kardeş yani ne hale uğraşıyorsunki:D yada bu kayıtları yazdırıp evlerine yolla:D korkudan gebersinler:D

bende onu düşündüm cidden en önemli yerleri alıp eve postalamayı. ama aile karışır aile dağılır yuva yıkanın yuvası olmaz sonuçta

bende onu düşündüm cidden en önemli yerleri alıp eve postalamayı. ama aile karışır aile dağılır yuva yıkanın yuvası olmaz sonuçta

aynı kaderi paylaşıyoruz ben de trojan atıp sesinden kameraına kadar bütün bir gününü izledikten sonra bir gün bile dayanamadan ayrıldım bizden beterlermiş bunu anladım bu arada ne kullanıyorsun darkcomet mi :D

aynı kaderi paylaşıyoruz ben de trojan atıp sesinden kameraına kadar bütün bir gününü izledikten sonra bir gün bile dayanamadan ayrıldım bizden beterlermiş bunu anladım bu arada ne kullanıyorsun darkcomet mi :D

hocam bak yaşamışsın cidden berbat durum, tiksindirici bir şey. hayır darkcomet hiç kullanmadım skype eklediydim seni bakarsın oraya söylerim

birşeyler söyleyecektim '' 19 bilader '' alfından sonra içimden gemedi allah yardımcın olsun BİLADER ...

sen nasıl algıladın bilmiyorum ama birader lafını ben devamlı olarak kullandığım bir kelime :) belki bir çok kişi mevzuya gidince kullanır ama ben günlük hayatımda kullanırım birader eyvallah.

sen nasıl algıladın bilmiyorum ama birader lafını ben devamlı olarak kullandığım bir kelime :) belki bir çok kişi mevzuya gidince kullanır ama ben günlük hayatımda kullanırım birader eyvallah.

sıkıntı yok .... biladerim .... Yalnız bizim oralarda yaşa başa bakarak kelime kullanılır ... demekki sizin oralarda böyle

sıkıntı yok .... biladerim .... Yalnız bizim oralarda yaşa başa bakarak kelime kullanılır ... demekki sizin oralarda böyle

belirttiğim gibi birader kelimesini başka anlamda kullanan varsa bilmem kardeşim kardeş anlamında kullanılan bir kelimedir. neyse uzatmicam tartışmaya gerek yok. iyi forumlar

Kadınlar sinsi varlıklardır doğaları böyle, çünkü erkek üstün yaratıldı ilk çağlardan bugüne, kadınlar hep erkeklerin himayesindeydi tarih boyunca ancak yıllar geçtikçe içgüdüsel olarak erkekleri törpülemeye başladılar sinsice ve erkekleri kontrol altına alıp kadınlaştırdılar neden çünkü erkeklerden güçlü olmak istediler ama değiller ancak bir kadına asla güvenme annen hariç, çünkü annen içgüdüsel sana bağlı. Kadınlar içgüdüsel hareket eder, üremek için erkeğini arar ve gerçek üreyeceği erkeği bulana kadar hep arayıştadır seninle birlikteyken de arayıştadır sen farkına bile varmazsın. Kadınlar sinsidir sözlerine kanma, seni ele geçirmek için senin duyguna bürünürler. Kadınları aşağılamak değil söylediklerim doğalarından bahsediyorum. Erkeklerin himayesine karşı savaştadır her zaman kadın. Çevrenize dikkat edin kadınlar hep erkeklere karşı nefret doludur, çünkü çocukken sen vazoyu kırdın amuda kalkarak gaz saldın ailen erkeksin diye birşey demedi ama kadın kızlıktan beri baskı altında büyüdü ta küçüklükten içinde erkeğe karşı nefret başladı. Bak yine konuşturdun beni. Kadının doğasını bil ve asla güvenme, kadın en akıllı ve ayık erkeği kandırabilecek yeteneklerde kodlandı, her seferinde ben de kanıyorum ama asla içimde bir ukte acı kalmıyor çünkü doğalarını biliyorum, bunu özümse sonra onlar düşünsün :) hadi hayırlı akşamlar :)

Kadınlar sinsi varlıklardır doğaları böyle, çünkü erkek üstün yaratıldı ilk çağlardan bugüne, kadınlar hep erkeklerin himayesindeydi tarih boyunca ancak yıllar geçtikçe içgüdüsel olarak erkekleri törpülemeye başladılar sinsice ve erkekleri kontrol altına alıp kadınlaştırdılar neden çünkü erkeklerden güçlü olmak istediler ama değiller ancak bir kadına asla güvenme annen hariç, çünkü annen içgüdüsel sana bağlı. Kadınlar içgüdüsel hareket eder, üremek için erkeğini arar ve gerçek üreyeceği erkeği bulana kadar hep arayıştadır seninle birlikteyken de arayıştadır sen farkına bile varmazsın. Kadınlar sinsidir sözlerine kanma, seni ele geçirmek için senin duyguna bürünürler. Kadınları aşağılamak değil söylediklerim doğalarından bahsediyorum. Erkeklerin himayesine karşı savaştadır her zaman kadın. Çevrenize dikkat edin kadınlar hep erkeklere karşı nefret doludur, çünkü çocukken sen vazoyu kırdın amuda kalkarak gaz saldın ailen erkeksin diye birşey demedi ama kadın kızlıktan beri baskı altında büyüdü ta küçüklükten içinde erkeğe karşı nefret başladı. Bak yine konuşturdun beni. Kadının doğasını bil ve asla güvenme, kadın en akıllı ve ayık erkeği kandırabilecek yeteneklerde kodlandı, her seferinde ben de kanıyorum ama asla içimde bir ukte acı kalmıyor çünkü doğalarını biliyorum, bunu özümse sonra onlar düşünsün :) hadi hayırlı akşamlar :)
usta gece gece neren buldun bunu yazacak enerjiyi :D :D :D

Konu başlığını görünce Google tüm spamcıları mahkemeye verecek falan zannettim bir de konuya girer girmez ablasını show yaparken gördüm kısmını okuyunca neye uğradığımı şaşırdım yemin ediyorum.Bence sil kardeşim yaptığın hem suç hem ayıp hem sana zarar veriyor.

ne yazmışsın be birader :) cidden öyle ama sürekli kendilerini daha üstün gösterme ve ipleri ellerine alma çabasındalar. ayrıca üç kağıt ve oyun çevirmede üstlerine yoktur. biz yalan söylemeyi beceremeyiz o yüzden yakalanırız ama kızlar öyle mi hayır yalan söylediğini yakala emin ol seni suçlu çıkarır yakalamasaydın aramız böyle olmazdı tüm suçlu sensin derler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri