Arkadaşlar gözlemlediğime göre gerçekten forumda çoğu kişinin hali vahim . Youtubeye guvenerek işten çıkanmı dersin kredi çekenmi dersin ... Herneyse forum demek paylaşım demektir ama ytparada mizahcılar ve bolcana boş insan olduğu için kimse yararlı paylaşım yapmıyor buna bende dahilim. Yine aynı şeyleri soyluyorum sonuna kadar haklılar sonuna kadarda haklıyım . Konu açılıyor konu altında tartışmalar konuyla ilgisiz yorumlar konuyu baltalama mesajları komik sanılan vıdeolar gifler resimler vs vs . Bunlar yapıldığı sürece yapmayanlarda kaybediyor kaybedicek . Benim arkadaş ortamımda yaklasık 15 - 20 insanla ( Adam gibi adamlarla ) devamlı görüşüyoruz ve ogün kazandıklarımızı bırbırımızle paylaşıyoruz . Gerek forum uzerinden gerekse telefondan devamlı görüşüyoruz iş dışında gerçek hayatta buluşupta zamanda geçiriyoruz . Forumda böyle arkadaşlıklar kurun ne kadar çok mizahçı gereksiz boş insanlar olsada ondan daha fazla çok güzel insanlar var bu forumda 3 4 senelik tanıdıgım insanlar ve bu zamana kadar hiç bir yanlışını gormedıgım ınsanlar var . Tanıdığıma gerçekten memnun olduğum insanlar var . Ben bu işi bu zamana kadar yoldaş olmadan yapmadım hep sıkıcı geldi , para kazanıyordum sıkıntı yok ama zevk alamıyordum sizde bunu deneyin . Kendinize Bu sektorde guvenebılecegınız bir yoldaşınız olsun fikir dostunuz olsun beraber yuruyun derim size , her türlü kazanırsınız . Nasılkı suanda forumda gunluk 4 rakamlı kazançlar sağlayan ınsanlar var ise sizde bunlardan biri olabılırsınız hiç bir eksiğiniz yok .
Size tek bir tavsiyem var çok kanaldan uzak durun benım kazancım 3 kanal 2 adsenseden gelıyor ve ortamımdakı ınsanlar benım kazancımı iyi bilir .)
Hayırlı kazançlar
Size tek bir tavsiyem var çok kanaldan uzak durun benım kazancım 3 kanal 2 adsenseden gelıyor ve ortamımdakı ınsanlar benım kazancımı iyi bilir .)
Hayırlı kazançlar