Durumlar neyi gösteriyor gelecek için ?

Şu an zaten doğru olanı yapıyorsun kendi kategorini, yöntemini bulana kadar deneyeceksin ki tecrübe kazanıp düzenli kazanç sağlayabilesin.

Şu an zaten doğru olanı yapıyorsun kendi kategorini, yöntemini bulana kadar deneyeceksin ki tecrübe kazanıp düzenli kazanç sağlayabilesin.

1 aylık botu sadece deneme amaçlı kullanıyorum neyin ne olduunu görmek için.hemen para akzanayım onu yapayım olmuyor :D senin bi yazında gördüm.kanal mı kapandı çık gez.adsensemi patladı eminönüne git falan yazmıştın.bende kanal kapanınca gittim film izledim döner yemeye gittim :D Şimdi hala araştırma peşindeyim.kazancı 1 ay sonra cebe nasıl atmak yerine yazın konfeksiyonda çalışırken yurt masraflarını buradaki ek gelirle nasıl rahatça öderim diye düşünüyorum :)

1 aylık botu sadece deneme amaçlı kullanıyorum neyin ne olduunu görmek için.hemen para akzanayım onu yapayım olmuyor :D senin bi yazında gördüm.kanal mı kapandı çık gez.adsensemi patladı eminönüne git falan yazmıştın.bende kanal kapanınca gittim film izledim döner yemeye gittim :D Şimdi hala araştırma peşindeyim.kazancı 1 ay sonra cebe nasıl atmak yerine yazın konfeksiyonda çalışırken yurt masraflarını buradaki ek gelirle nasıl rahatça öderim diye düşünüyorum :)

kanal mı kapandı çık gez.adsensemi patladı eminönüne git falan yazmıştın

Ben boyle bir sey yazmadim dostum ama yazan bir arkadas vardi hatirliyorum benimle karistirmissin :) ben olsam kanalim kapandiginda cikip gezmem hemen yeni kanal acip yeni kategoriler denerim :)

kanal mı kapandı çık gez.adsensemi patladı eminönüne git falan yazmıştın

Ben boyle bir sey yazmadim dostum ama yazan bir arkadas vardi hatirliyorum benimle karistirmissin :) ben olsam kanalim kapandiginda cikip gezmem hemen yeni kanal acip yeni kategoriler denerim :)

olabilir çok aktiflerden birisiydi bende sen sandım kusura bakma :) ama o yöntemi deneyince kafam rahat oluyor :D

gelecek var ve biliosun bu isin sirri sabir :)

topraam sabredersen bi yerlere gelecekmiş gibi gozukuyo bide niye 2 adsense var suan 1 tanesine kaydır kanallarını 1. adsense de aylık baktın 5000'i gecıyon 2.ye gecersın :cool:

topraam sabredersen bi yerlere gelecekmiş gibi gozukuyo bide niye 2 adsense var suan 1 tanesine kaydır kanallarını 1. adsense de aylık baktın 5000'i gecıyon 2.ye gecersın :cool:

Kardeşim dediğim gibi deneme yanılma yapıyorum şuan .Ve her an birinin ban ihtimali var.Bende 2 taneyle çalışıyorum :) daha rahat kontrol edebliyorum böyle.Dediğim gibi şuan için aslında hiçbir düzenim yok.sadece deneme yanılma görme araştırma geliştirme durumundayım ve 1 ay böyle devam edecek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri