Durumumu Değerlendirin Resimli

U
  • Kullanıcı underworld
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
U

underworld

Guest
Arkadaşlar ne yapsam tık alamıyorum aralık ayında 100.000 gönterim yapıyom günlük aldıgım sadece 50tl buda yeni yıl :S

türkçe video yada kısa video falan mı atıyorsunuz

50 video varsa 7 tanesi ingilizcedir kardeşim katagori çogunlu dizi fragmanı yabancı film fragmanı

şükret bence bende senin kadar tık alıyorum ama o kadar tbm yokk :D

benimde bir videoma böyle veriyordu kardeş ingilizceydi ama 18saniyeydi to falan düşüktü.

Video süreleriniz kısa olduğu için aldığınız tık sayısıda düşük olabillir.

şimdi fark ettim de o görüntülemeye o tık nedir :D

Video reklamlarınız kapalı olabilir video para kazanma ayarlarında. 2. olarak etiketlerinizi gözden geçirin ve bununla ilgili adsensede reklam türlerinde "kapsam" a bakınız muhtemelen siz de %30-%40 civarıdır bu da düşük bir değerdir. 3. olarak oynatma listesi yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu kadar izlenime bence en az 100-150 tl gelmesi lazım, maaşallah diyeyim de nazarımız değmesin :) Selametle...

Video reklamlarınız kapalı olabilir video para kazanma ayarlarında. 2. olarak etiketlerinizi gözden geçirin ve bununla ilgili adsensede reklam türlerinde "kapsam" a bakınız muhtemelen siz de %30-%40 civarıdır bu da düşük bir değerdir. 3. olarak oynatma listesi yapmanızı tavsiye ediyorum. Bu kadar izlenime bence en az 100-150 tl gelmesi lazım, maaşallah diyeyim de nazarımız değmesin :) Selametle...

oynatma listesini nasıl olusturcaz güzel kardeşim

Arkadaşlar ne yapsam tık alamıyorum aralık ayında 100.000 gönterim yapıyom günlük aldıgım sadece 50tl buda yeni yıl :S

kardeşim forumda başka konularda açıldı hatta bizim sitelerde bile gelirler düştü ocak ayına özel bişey bu tahminimiz düzelir her yıl ocakta sıkıntılar oluyor bu tarzda içini ferah tut yükselcek inşallah

oynatma listesini nasıl olusturcaz güzel kardeşim

Arkadaşım oynatma listesini bilmiyorsan bayağı bi konu eksiğin vardır senin tahminen. Forumu, eski konuları bayağı bi gez dolaş bence. Oynatma listesi oluşturma kısmı video yöneticisi sayfasında (videoları yüklediğimiz ana sayfa) sol sekmede kanal ayarları, mesaj vb... yazılarının hemen üst kısmında.Oradan oluşturup sonra videoları oluşturduğunuz oynatma listesine girin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri