düşük gelirli daily kanal satışı

• Kullanıcı omer54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Hakkında Soru ve Sorunlarınız

omer54

Yasaklanmış
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal: Alıcıya
Kanal Kategorisi : çizgi
Kanal Dili : japonca
Hit kaynağı: Dailymotion
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :
Kanal'a Son Video Ekleme Tarihi :
Abone Sayisi : 81
görüntülenme:1.200.000
video sayısı:51 3 4 yıllık videolar
Kanal Fiyatı:600tl
skpe : kartalomerr
banka yeni girdim daha önce 3 4 ödeme alınmış 105 dolar kesinleşen alıcıya gidecektir fazla anlamadığımdan satıyorum

Son düzenleme:
ayda 5 dolar getiren kanalı 600 tl ye satacağına inanıyor musun? öyle benim ayda 10 dolar getiren 30 tane kanalım var. istersen 100 tl den satayım. çok karlı iş olur. güncel lbakiyen 6 dolar zaten.

ayda 5 dolar getiren kanalı 600 tl ye satacağına inanıyor musun? öyle benim ayda 10 dolar getiren 30 tane kanalım var. istersen 100 tl den satayım. çok karlı iş olur. güncel lbakiyen 6 dolar zaten.
önce konuyu iyi oku sonra yorum yap boş boş yorum yapma aç konu sende açabiliyosan sat elindekileri

önce konuyu iyi oku sonra yorum yap boş boş yorum yapma aç konu sende açabiliyosan sat elindekileri

ya senin ilkokulda hiç mi matematiğin yoktu. yok yüz dolar varmış hesapta. zaten banka transfer ibeklemede yazıyosa başkası hesap numarasını girdiği gibi spama düşer. 5 dolarlık kanalı 150 lira farkla satmaya çalışıyosun.bi de bişeyden anlıyomuşsun gibi konuşma. çocuk kandırıyo sanki

ya senin ilkokulda hiç mi matematiğin yoktu. yok yüz dolar varmış hesapta. zaten banka transfer ibeklemede yazıyosa başkası hesap numarasını girdiği gibi spama düşer. 5 dolarlık kanalı 150 lira farkla satmaya çalışıyosun.bi de bişeyden anlıyomuşsun gibi konuşma. çocuk kandırıyo sanki
ardadaşım banka bilgilerini yeni değiştirdim onay bekliyo hadi işine bak herkes neyi kimden alacanı iyi bilir boş konuşup ta konuyu kirletme raport edildin
5 sayfa satış konum olmuş adam bizi neyle suçluyor

Son düzenleme:
ardadaşım banka bilgilerini yeni değiştirdim onay bekliyo hadi işine bak herkes neyi kimden alacanı iyi bilir boş konuşup ta konuyu kirletme raport edildin

Bu para her türlü sizin hesabınıza gelicek sanırım para gelince kesinleşen kanal alıcısına aktarıcaksınız dimi?

Bu para her türlü sizin hesabınıza gelicek sanırım para gelince kesinleşen kanal alıcısına aktarıcaksınız dimi?
hocam forumdan bi arkadaşım verdi hediye olarak paypal ekliydi geçen sene ödeme aldım bu ayda 100 doları geçmiş sordum arkadaşa banka ekle dedi bayramdan dolayı döneem dedi vs bende dün banka girdim değişim günü bitmemiş ben fazla anlamıyorum anlasam video atardım 3 senedir video atılmıyor

Ödemeyi aldıktan sonra satış yapmanız daha mantıklı olur. Bekleme de işlemi için kanalınız mailine gelen banka için iletiyi onaylayın aktif olur.

Ödemeyi aldıktan sonra satış yapmanız daha mantıklı olur. Bekleme de işlemi için kanalınız mailine gelen banka için iletiyi onaylayın aktif olur.

Merhaba ChanceGur,
Yakın zamanda Dailymotion hesabınıza bir ödeme yöntemi eklendi veya kaldırıldı. Hesabınızın güvende kalmasına yardımcı olmak için, bu değişikliği yaptığınızı onaylamak için ulaşıyoruz. Ödeme bilgilerinizi 2018/06/04 tarihinde güncellediyseniz, bu mesajı göz ardı etmekten çekinmeyin.
Bu değişikliği yapmadıysanız, lütfen hesabınızın güvenliğini sağlamak için en kısa zamanda şifrenizi sıfırlayın.
böyle mesaj gelmişti şuan hala onay bekliyoz hocam bakalım

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal: Alıcıya
Kanal Kategorisi : çizgi
Kanal Dili : japonca
Hit kaynağı: Dailymotion
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi :
Kanal'a Son Video Ekleme Tarihi :
Abone Sayisi : 81
görüntülenme:1.200.000
video sayısı:51 3 4 yıllık videolar
Kanal Fiyatı:600tl
skpe : kartalomerr
banka yeni girdim daha önce 3 4 ödeme alınmış 105 dolar kesinleşen alıcıya gidecektir fazla anlamadığımdan satıyorum

günceldir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri