Dusuk Kredi Veren Bankalar

wdffg

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 400 liraya ihtiyacim var. Bankalara 12 ay 1000 basvurusu yaptim ama dogru duzgun geri donen olmadi. Her ay duzenli odedigim, hic vadesi gecmeyen hesabima bile kredi onay gelmedi. Neden boyle bir sacmalik var?

Anakartim arizalandi. 400 liraya anakart alip, islerimin basina gecmem lazim acilen. Dusuk butceli kredi veren banka var mi?

Edit : 1 yada 2 ay vadeyle verebilecek birileri varsa iletisime gecebilir odeme plani ve faizini yazarak. Ciddi anlamda ihtiyacim var.

Son düzenleme:

Enpara hesabim var fakat Finansbank'a kaydim, kredi kartim olmadigi icin odeme onayi cikmadi. Halbu ki her ay duzenli para yatiyor :confused: . Garanti kredi kartim var fakat limiti dolu oldugu icin cekemiyorum. Limit arttirip sikintiya girmek istemiyorum.

Enpara hesabim var fakat Finansbank'a kaydim, kredi kartim olmadigi icin odeme onayi cikmadi. Halbu ki her ay duzenli para yatiyor :confused: . Garanti kredi kartim var fakat limiti dolu oldugu icin cekemiyorum. Limit arttirip sikintiya girmek istemiyorum.

hocam enpara düzenli kulalnıyorsan 1500 tl kadar nakıt avans veriyorlar

cevap burda kredi notun fazla yüksek deyil demek 2. krediyi onaylamıyorlar heralde tahminim böyle

Bankalarla ugrasmaktan biktim valla. Maymun ediyorlar insani bu 4. Oldu artik. 2 defa kredi cektim zaten 25 + 50. 25 bitti 50'nin ikinci taksiti hic gecikmedi. Butun islerim aksadi. Neyse yapacak bir sey yok.

Arkadaslar 400 liraya ihtiyacim var. Bankalara 12 ay 1000 basvurusu yaptim ama dogru duzgun geri donen olmadi. Her ay duzenli odedigim, hic vadesi gecmeyen hesabima bile kredi onay gelmedi. Neden boyle bir sacmalik var?

Anakartim arizalandi. 400 liraya anakart alip, islerimin basina gecmem lazim acilen. Dusuk butceli kredi veren banka var mi?

Edit : 1 yada 2 ay vadeyle verebilecek birileri varsa iletisime gecebilir odeme plani ve faizini yazarak. Ciddi anlamda ihtiyacim var.

hocam 400 liraya kredi olmaz. bence sen finans bank kredi kartı başvurusu yap. sonra kredi kartı ile taksitli alışveriş yap.

hocam 400 liraya kredi olmaz. bence sen finans bank kredi kartı başvurusu yap. sonra kredi kartı ile taksitli alışveriş yap.

1000 1500 basvurusu yaptim da cikmiyor. 400'e kredi icin tamah etmezdim yoksa :( . Mecbur oyle yapicam bakalim, kredi karti olayini da hic sevmiyorum. Sonu gelmiyor.

hocam belki biraz alakasız olabilir ama sürekli farklı bankalardan dahil reddedildiği halde kredi başvurusu yapmanız sonrak kredi başvurunuzun onaylanma ihtimalini daha çok düşürecektir sonuçta siz bankalara kredi başvurusu yapıyorsunuz ama reddedildikçe kredi puanınız düşüyormuş bunu bizzat bir bankacı bana söylemişti bunada dikkat etmenizi tavsiye ederim bilgilendirmek istedim.

hocam belki biraz alakasız olabilir ama sürekli farklı bankalardan dahil reddedildiği halde kredi başvurusu yapmanız sonrak kredi başvurunuzun onaylanma ihtimalini daha çok düşürecektir sonuçta siz bankalara kredi başvurusu yapıyorsunuz ama reddedildikçe kredi puanınız düşüyormuş bunu bizzat bir bankacı bana söylemişti bunada dikkat etmenizi tavsiye ederim bilgilendirmek istedim.

Bankalardan maalesef umudum kalmadi. Es, dosttan ariyorum mecbur su an. Aksilik iste bozulacagi tuttu kartin. 21:30'a kadar bulabilirsem acilen gidip alicam Vatan Com'dan. Bulamazsam yandim zaten. Kepenkleri indirip yankee go home :(

Her red cevabı kredi puanının düşmesi demek. Senin için en uygun esnek hesap ya da kredi kartı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri