DUYURU: Bu İşe Yeni Başlayanlara!

ozelgoktug

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar şimdi yazacaklarım için bekli birçoğunuz bana kızacak alınacak ama artık yazmak zorunda oldugumu hissediyorum.
Ben de bu işe yeni başlamış sayılırım. Şimdi kendim de dahil olmak üzre biz yeni başlayanlar için şunu belirtmek istiyorum. Bu işe yeni başladıgımız için karşılaştığımız her yeni durumda senaryolar üretim herkesi korkutuyorz. Öyle mantık dışı şeyler yazıyoruz ki YOUTUBE BİTTİ Mİ! PARTNERLİKLER ÖLDÜ MÜ! YOK DAHA NELER :) Arkadaşlar Google Youtube ve Partnet şirketleri neden bize para veriyor? yada bize para vermezlerse ne olur? yada bu şirketlerin amaçları nelerdir? Bunları unutarak artık gereksiz polemiklere girmeyelim. işten soğumayalım....​
Karşılaştığımız her yeni durumda FELAKET TELLALLIĞI yapmak yerine ÇÖZÜM ÜRETSEK şimdiye bu kadar ağlamazdık. Her sene olan olayları evirip çevirip acayip senaryolara oturtup herkesi işten sogutuyoruz. Forma da bu yüzden artık daha seyrek gireceğim. Çünkü MORALİM BOZULUYOR! ÇÖZÜM değil BEYİN FIRTINASI DEĞİL HEP İSYAN VE HAZIRA KONMA VAR! HEP ŞİKAYET!​
Komplo teorisi konuları açmak yerine tecrübeli hocalarımızın konularını okuyalım. onların dışındakilere cok fazla itibar edip bide uydurma laf için tekrar konu açıp ne kendimizi yoralım ne de insanları işten sogutalım...​
Dediğim gibi tüm bunlar biraz ağır gelmiş yada bana kızanlar olabilir. Ancak malesef ki bunlar gerçek...​
Saygılar Bol Kazançlar....

Bence çok bile dayandık çok emek verdik bir değil iki değil her işin yayıldığında olduğu gibi bu işte 3-4 ay önce patladı herkes yönelince firmalar bütçeyi ayarlayamadı ve işin cılkını çıkardılar.
Ayrıca bu partner olayları felan zaten 2 aydır böyle milletin kaç kanalı kapandı tekrar açtılar çoğu haklı bence..
Artık çözüm de yetmiyor para kazanmaya çözüm bulduk onu kaldırdılar başka birşeye bulursun onu kaldırırlar bazen şüpheleniyorum acaba youtube kadrosu forumda mı takılıyor diye :)

çözüm diye bişey yok. spam devri bitti büyük ihtimalle geçmiş olsun. zaten bu kadar çok yayıldığında işin suyunun çıkacağını ve youtube un önlem alacağı biliniyordu.gittiği yere kadar denildi ve gittiği son nokta 01.01.2014

çözüm diye bişey yok. spam devri bitti büyük ihtimalle geçmiş olsun. zaten bu kadar çok yayıldığında işin suyunun çıkacağını ve youtube un önlem alacağı biliniyordu.gittiği yere kadar denildi ve gittiği son nokta 01.01.2014

bunu neye dayanarak soluyosunuz hocam bi çok arkadaş yaptıgınız yorumları okuyo lutfen yazdıgınız acıklamalarla arkadaşları bu tarz işlerden sogutmayın eğer bırakacaksa kendisi araştırsın oyle bıraksın şuan durum kötümü evet kötü zor mu evet zor kimse size kolay olacak demedi !

bence güzel bi yazı. yeni başlayanlara diye başlayınca yine ne oldu diyesim tuttu. neyseki motive edici bi yazı :)

Hocam ortaya birşey atıyorsan kaynağını göstermelisin. Ayrıca ortalıkta bir ton sahipsiz video varken o spam olayı vs bitmez

bunu neye dayanarak soluyosunuz hocam bi çok arkadaş yaptıgınız yorumları okuyo lutfen yazdıgınız acıklamalarla arkadaşları bu tarz işlerden sogutmayın eğer bırakacaksa kendisi araştırsın oyle bıraksın şuan durum kötümü evet kötü zor mu evet zor kimse size kolay olacak demedi !

2014 e girdikten sonra forumda açılan konulara bakacak olursanız spamın bittiğini çok rahat anlarsınız.

http://www.ytpara.com/partner-netwo...ezilligi-awesomeness-zoomin-ve-digerleri.html

2014 e girdikten sonra forumda açılan konulara bakacak olursanız spamın bittiğini çok rahat anlarsınız.

Kaynak olarak bunu gösteriyorsan hiçbir sorun yok demektir. Çunku adsensede bir takım sorun cıktı aralık ayından bu yana, Dün sabah saatlerinde düzeldi. Şuanda hiçbir sıkıntı yok

bende spam çalışıyorum ve 13.12.2013 de başladım ilk pin yola çıktı şuan ortalama günde 30 tl kazanıyorum ve ileri gidebileceğimide düşünüyorum forumda ortalıgı karıştırmak veya sizin tezinizi çürütmek gibi bi iddam yok yanlıs anlamayın beni ben her zaman şunu savunurum benim milletim çok zekidir evet kolayı seviyoruz araştırmıyoruz önümüze gelsin istiyoruz amma biz burda o zorlugu gordukmu emınım o zorlugu aşmak için bin bir yol buluruz biz burda yorum yaparken sadece o yolu bulmaya çalışalım

katılıyorum dediklerine dostum.biz nelere çözüm bulmadık ki.youtube'un üvey evladı partnere mi çözüm bulamayacağız.bu durumda adminlerin özellikle muslera üstat'ın devreye girip pozitif bakmamızı sağlaması lazım bilmiyorum kendisi ne durumdadır ama . genelde böyle konularda hep moral kaynağım olmuştur kendileri.

Arkadaşlar Spam Hiç bir zaman bitmez !! Spam Youtubenin işine gelir! Çünkü Reklamlar Çerezlere Göre çıkmaktadır.! Çerezlere göre çıkan reklamlarda sağlam dönüşüm olmaktadır.! Ancak Spamı Zorlaştıran hareketler yapılmakta İşte bu konuda çok hassas olmamız gerekiyor ! Tecrübenin konuştuğu anı yaşamak gerekiyor ! :) üstüne basa basa söylüyorum SPAM bitmez ! ve Büyük konuşmak istemem ama Youtube de hiç birşey olmaz 2005 yılından bu yana Adsense ile devam ediyorum ARadan nerdeyse 9 yıl geçmiş ! Eğer Alllahtan bir mani olmaz ise Rahatlıkla bir 9 - 10 yıl daha ilerleyebileceğimi görebiliyorum ! Bu zamana kadar gerek website gerekse youtubeden büyük meblalar aldım burda belirtmek istemiyorum . şükürler olsun . Ama paraları hep yedik. Bundan sonra birikim yapmayı düşünüyorum . Temiz bir yıla girdik... :)

http://www.ytpara.com/partner-netwo...ezilligi-awesomeness-zoomin-ve-digerleri.html

Bence [MENTION=2477]efsane1903[/MENTION] o kadar da haksız sayılmaz, katılıyorum.
Bu iş ne kadar çok yayılırsa, o kadar katı kurallar gelir diye düşünüyorum
Özellikle Spam çok büyük darbe vuruyor buna, Spam yapanlar arttıkça, daha katı kurallar gelicektir ve bu iş bitmesede günden güne zorlaşabilir.
Tabi bunlar benim görüşlerim, isteyen Katılır isteyen katılmaz...
Allah hayırlı kazançlar nasip etsin İnşallah hepimize.

Bence arkadaş o kadar da haksız sayılmaz, katılıyorum.
Bu iş ne kadar çok yayılırsa, o kadar katı kurallar gelir diye düşünüyorum
Özellikle Spam çok büyük darbe vuruyor buna, Spam yapanlar arttıkça, daha katı kurallar gelicektir ve bu iş bitmesede günden güne zorlaşabilir.
Tabi bunlar benim görüşlerim, isteyen Katılır isteyen katılmaz...
Allah hayırlı kazançlar nasip etsin İnşallah hepimize.

Amin.

Arkadaşlar Spam Hiç bir zaman bitmez !! Spam Youtubenin işine gelir! Çünkü Reklamlar Çerezlere Göre çıkmaktadır.! Çerezlere göre çıkan reklamlarda dönüşüm olmaktadır.! Ancak Spamı Zorlaştıran hareketler yapılmakta İşte bu konuda çok hassas olmamız gerekiyor ! Tecrübenin konuştuğu anı yaşamak gerekiyor ! :) üstüne basa basa söylüyorum SPAM bitmez !

Cok haklısınız hocam! kasım gibi basladım Ben de spam calısıyorum ilk kazancım 873 tl bu ay alacagım.. ve 16 günlük kazancım 600 tl yi buldu şuan.. eğer yılbası oldugu icin sözlesmeler yenilenmeseydi suanki kazancım 1500 tl yi geciyordu. ama bu iş ölmez. öldü diyenler için bitmiştir... Sadece bir kategori yok. calısarak deneyerek cok güzel seyler bulunuyor. ANCAK RİCA EDİYORUM KAZANACAGIZ DİYE BASKASININ HAKKINI YEMEYELİM!

Partnerlik tüm partnerlere eşleşen yağdığında da bitmişti hatırlarsanız yeni oldu.. ama kısa sürdü :) Bence bunlar göstermelik. Youtube ve partner şirketleri birilerine göstermelik ara sıra bakın biz telifli içeriklere para bile ödemiyoruz diyorlar. ama geçici olduguna EMİNİM! Çünkü HEPSİ GEÇTİ! Hani Networkler eşleşen yagarken bitmişti? demekki geçiyormuş. adamlara da hak vermek lazım bence bu bi kac aydır biz yeni baslayanlara denk geldi.. ama düzelecegine eminim!

Knightı hatırlardım bi an hey gidi günler hey frmtr de ömrümüz geçmiş

Dünyanın %kaçı özgün çalışıyor? Youtube daki videoların % kaçı spam değil? :) ve bu spamın bittiğinde youtube gelirindeki azalma %kac olur bir düşünün.. şu forumdan bile kaç kişi özgün calısarak spandan iyi kazanıyor düşünün.. Özgün calısmayı yermek için demiyorum yanlıs anlamayın ama özgün calısan sayısı bir elin parmaklarını gecmez gecse de bir cogunun benim spamlardan daha yüksek kazandıgına inanmıyorum.. O zaman siz düşünün.. Bu mesele sadece bizim kazancımız mı? Youtube BENDEN KAZANMIYOR MU? Spamdan kazanmıyor mu? HEMDE DELİ GİBİ! Eğer istemeseydi bu günlere kadar o kadar server yatırımı yapmazdı. Ne yani youtube un spamı bitirip özgün calısanlarla devam edip milyon $ lık serverlarını çöpe mi atacagınına inanmalıyız? :) Sadece gülüyorum.... Youtube Önünü görmeden o kadar server açtı yani. youtube spam için değil özgün videolar için o kadar sunucu yatırımı yapıyor yani?? :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri