Evet arkadaşlar şimdi yazacaklarım için bekli birçoğunuz bana kızacak alınacak ama artık yazmak zorunda oldugumu hissediyorum. Ben de bu işe yeni başlamış sayılırım. Şimdi kendim de dahil olmak üzre biz yeni başlayanlar için şunu belirtmek istiyorum. Bu işe yeni başladıgımız için karşılaştığımız her yeni durumda senaryolar üretim herkesi korkutuyorz. Öyle mantık dışı şeyler yazıyoruz ki YOUTUBE BİTTİ Mİ! PARTNERLİKLER ÖLDÜ MÜ! YOK DAHA NELER
Arkadaşlar Google Youtube ve Partnet şirketleri neden bize para veriyor? yada bize para vermezlerse ne olur? yada bu şirketlerin amaçları nelerdir? Bunları unutarak artık gereksiz polemiklere girmeyelim. işten soğumayalım....
Karşılaştığımız her yeni durumda FELAKET TELLALLIĞI yapmak yerine ÇÖZÜM ÜRETSEK şimdiye bu kadar ağlamazdık. Her sene olan olayları evirip çevirip acayip senaryolara oturtup herkesi işten sogutuyoruz. Forma da bu yüzden artık daha seyrek gireceğim. Çünkü MORALİM BOZULUYOR! ÇÖZÜM değil BEYİN FIRTINASI DEĞİL HEP İSYAN VE HAZIRA KONMA VAR! HEP ŞİKAYET!
Komplo teorisi konuları açmak yerine tecrübeli hocalarımızın konularını okuyalım. onların dışındakilere cok fazla itibar edip bide uydurma laf için tekrar konu açıp ne kendimizi yoralım ne de insanları işten sogutalım...
Dediğim gibi tüm bunlar biraz ağır gelmiş yada bana kızanlar olabilir. Ancak malesef ki bunlar gerçek...
Saygılar Bol Kazançlar....