Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banada lazım böyle bişi beni benden alıo abone olmak
böyle bir script olabilir bile hocam. ingilizce falan aradınız mı hiç ? basit bir script aslında ben yapıversem mi bilemedim![]()
hocam 100 lira miValla bana özel olarak yapabilirseniz 100 TL kazanmış olursunuz hocam![]()
Valla bana özel olarak yapabilirseniz 100 TL kazanmış olursunuz hocam![]()
valla varsa alirim ben de bi dal, yazacak olan arkadasin 3 musterisi simdiden hazir
hocam 100 lira miben o kadar veremem ya naptin ustad sen
karmakarisik kanal takip bile 25 lira
![]()
100 lira deyince az geliyor hocam insanın gözüneherhangi bir arayüz isteğiniz var mı peki ? scriptte sadece kayıtlı olan profilleriniz istediğiniz profile abone olacak değil mi ? bu kadar yani ?
özel olarak yaptırmak yerine yapan arkadaş aslında php ile yapıp forum geneline satış yapsa fiyat düşer hem..
hocam emin misiniz böyle bir script olmadığından ? ben araştırmadım fakat yoksa php'de basit bir şeyler ayarlamaya çalışırım.
herkez basit demişte o işler öyle basit değil. ben bunu kaç ay önce düşünmüştüm. şöyleki sen programı kanalları ekleyeceksin. diyelikmi bir kanala abone atacaksın. programın teker teker tüm kanallara giriş yapıp senin kanalına abone olması gerekiyor. yani hepsine tek bir ip adresinden giriş yapıcak yani bildiğin intiharsonra toplu kıyım yaşarsın demedi demeyin sonra
![]()
talep var baya sanırım yazarim 10 dk a açarim konusunu
Program mı vartalep var baya sanırım yazarim 10 dk a açarim konusunu
herkez basit demişte o işler öyle basit değil. ben bunu kaç ay önce düşünmüştüm. şöyleki sen programı kanalları ekleyeceksin. diyelikmi bir kanala abone atacaksın. programın teker teker tüm kanallara giriş yapıp senin kanalına abone olması gerekiyor. yani hepsine tek bir ip adresinden giriş yapıcak yani bildiğin intiharsonra toplu kıyım yaşarsın demedi demeyin sonra
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.