Düzenli Full Otomatik Video Yükleme Botu Araştırma..

• Kullanıcı YoutubeHizmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

YoutubeHizmet

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar,
Youtube artık sistemini baya baya değiştiriyor düzenli yükleme yapmanın önemi arttı sayılır gibi birşey bir bot düşüncemiz var istek üzerine bunu yapacağız ve tavsiyelerinizi dinlemek istiyoruz.
Bot kısaca şu şekilde olucak;
Kanalları ekliyceksiniz, yüklenmesini istediğiniz videoların linklerini ekliyceksiniz iki şekilde olucak ya bizim eklediğimiz linklerden yükleme yapılabilir yani şu kategoride video eklensin kafasına göre, yada sizin seçtiğiniz videolar yüklensin olarak. Bu videolar gün içinde belli aralıklarla kanalınıza atılıcak 10 kanalmı eklediniz 10 kanalınızada otomatik olarak günlük 10 video atılıcak bu sayede hem düzenli video yüklemiş olucaksınız hemde boş anınızda tüm linkleri ekleyip birdaha kendi haline bırakıcaksınız?

Bu konuda önerileriniz istekleriniz nelerdir?

kontrolümüz dışında eklenen her video tehlikedir. içerinden telif oluşturacak,dünya geneli engelleme ve para kazanma kanıtı isteyen videolar eklendiğinde tüm kanallar için büyük problem.

bot kullanmalıyız ancak videoları görmeden yükleme yapmamalıyız

yüklenmesini istediğimiz video linklerini biz ekliceksek otomatik video yükleme olmaz ki adı .

Ben mi yanlış anladım acaba anlatttığınızı .

Videoları değil de Sadece kanalları ekleyip , kanallara yeni video yüklendiğinde otomatik çekim olması daha mantıklı .

bunu yapan botlarda var piyasada

---------- Mesaj saat 14:59:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:29 civarında gönderildi. ----------

@Sume
kontrolümüz dışında eklenen her video tehlikedir. içerinden telif oluşturacak,dünya geneli engelleme ve para kazanma kanıtı isteyen videolar eklendiğinde tüm kanallar için büyük problem.

Aynen Katılıyorum +1

bir siteye atılan videoyu anında youtube kanalımıza atan bir bot çok iyi olur.

bot kullanmalıyız ancak videoları görmeden yükleme yapmamalıyız

Onun içinde ayrı bir bot var ben yada el ile kontrol ediceksiniz :)

yüklenmesini istediğimiz video linklerini biz ekliceksek otomatik video yükleme olmaz ki adı .

Ben mi yanlış anladım acaba anlatttığınızı .

Videoları değil de Sadece kanalları ekleyip , kanallara yeni video yüklendiğinde otomatik çekim olması daha mantıklı .

bunu yapan botlarda var piyasada

---------- Mesaj saat 14:59:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:29 civarında gönderildi. ----------

@Sume

Aynen Katılıyorum +1

Öyle bir kaynaktan video çeken botu yazdım ve kullanıyorum satışa cıkaracagım yakında.
2 şekilde olucak zaten kategori seçip video yüklenmesi yada siz örneğin zamanınız oldugunda 500 tane linki ekliyceksiniz o 500 videoyu azar azar günlere bölerek gün içinde saatler arasında kanalınıza yüklüycek bir seferde 500 videoyu atmakmı daha güvenlidir azar azar atmakmı.

---------- Mesaj saat 13:08:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:08:09 civarında gönderildi. ----------

bir siteye atılan videoyu anında youtube kanalımıza atan bir bot çok iyi olur.

Öyle bir bot mevcut ama özel olarak satıyorum aylık kullanım olarak satmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri