Düzenli Gelen Parayı Düzenli Kazanca Çevirme

• Kullanıcı OzanCan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

OzanCan

Olaylar Olaylar
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır forumu takip edemiyor ve Youtube ile ilgilenemiyordum son zamanlarda tekrar ilgilenmeye başladım kazançları tam düzene sokmuştum ki kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı. Bu sorunları da bi nebze çözdükten sonra şu an çalışmalara yeniden devam ediyorum.

Fakat bu sefer ki konum bununla alakalı değil üniversite okuyan arkadaşlar bilir KYK (Kredi Yurtlar Kurumu) geri ödemeli kredi veriyor. Bu sene bildiğim kadarıyla 300TL veriyor aylık. Şu an bu paraya ihtiyacım yok aslında fakat bu krediyi alarak 6-7 ay boyunca düzenli gelen bu parayla internet sektöründe yatırım yapıp parayı katlayarak uzun süreli düzenli gelir elde etmek istiyorum.

Sonuç olarak aylık 300 TL para ile nasıl yatırımlar yaparak bu parayı düzenli gelire dönüştürebilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkürler, bol kazançlar :)

Mesajım Bulunsun .. :) Bunu bende bilmek istiyorum bilen arkadaslarımız varsa yönlendirebilirler mi ?

Bi kategori belirle.O kategori üzerine güzel bi face sayfası al.10'a bile katlarsın bence.

Bi kategori belirle.O kategori üzerine güzel bi face sayfası al.10'a bile katlarsın bence.
Facebook sayfası üzerinden nasıl gelir elde edebiliriz biraz daha açabilir misiniz ? Sayfa elimizde patlamasın. Yine sayfa üzerinden youtube linki paylaşarak mı kazanacağız ? Başka yöntemler var mı ?

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır forumu takip edemiyor ve Youtube ile ilgilenemiyordum son zamanlarda tekrar ilgilenmeye başladım kazançları tam düzene sokmuştum ki kanallarımın para kazanması devre dışı kaldı. Bu sorunları da bi nebze çözdükten sonra şu an çalışmalara yeniden devam ediyorum.

Fakat bu sefer ki konum bununla alakalı değil üniversite okuyan arkadaşlar bilir KYK (Kredi Yurtlar Kurumu) geri ödemeli kredi veriyor. Bu sene bildiğim kadarıyla 300TL veriyor aylık. Şu an bu paraya ihtiyacım yok aslında fakat bu krediyi alarak 6-7 ay boyunca düzenli gelen bu parayla internet sektöründe yatırım yapıp parayı katlayarak uzun süreli düzenli gelir elde etmek istiyorum.

Sonuç olarak aylık 300 TL para ile nasıl yatırımlar yaparak bu parayı düzenli gelire dönüştürebilirim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Şimdiden hepinize teşekkürler, bol kazançlar :)
sağlam yöneticilerden sağlam gelirli kanallar al gelirine bak bence bu iştende ufak tefek zaten anlıyosan hazır eski kanllar al bak keyfine derim ben..

Facebook sayfası üzerinden nasıl gelir elde edebiliriz biraz daha açabilir misiniz ? Sayfa elimizde patlamasın. Yine sayfa üzerinden youtube linki paylaşarak mı kazanacağız ? Başka yöntemler var mı ?

Sayfayı alıp akşama kadar video paylaşmıcaksın.Seçtiğin kategoriye az ama öz video atıcaksın.Attığın videoları sayfanda paylaşıcaksın.Sayfada durum paylaşmaya,gündemde olan olayları paylaşmaya devam ediceksin.Ama sayfa küçük olmıcak yine bi 200 bin güncel sayfa olsun.Günde 2-3 video atsan Sayfadan gelen hitler videoyu devam ettirir zaten.

Facebook sayfası satın alıp web sitelerimin linki o sayfalarda paylaşarak zamanında güzel paralar kazandım hocam fakat artık Facebook sayfasında link paylaşmak o kadar kolay olmuyor Facebook sayfanızı bloke edebiliyor, silebiliyor vs. riski fazla yani.

Facebook'dan para kazanmak isteyen arkadaşlar bence,

kendi sanal adlarına ait bir facebook sayfasını ve youtube kanalı açsınlar. Facebook sayfasını parayla büyütsünler ve özgün videolar hazırlayarak bu videoları facebook sayfalarında paylaşarak özgün işlerle para kazanmayı düşünebilirler :)

Facebook sayfası satın alıp web sitelerimin linki o sayfalarda paylaşarak zamanında güzel paralar kazandım hocam fakat artık Facebook sayfasında link paylaşmak o kadar kolay olmuyor Facebook sayfanızı bloke edebiliyor, silebiliyor vs. riski fazla yani.

Facebook'dan para kazanmak isteyen arkadaşlar bence,

kendi sanal adlarına ait bir facebook sayfasını ve youtube kanalı açsınlar. Facebook sayfasını parayla büyütsünler ve özgün videolar hazırlayarak bu videoları facebook sayfalarında paylaşarak özgün işlerle para kazanmayı düşünebilirler :)

Günde 3-4 videoyla hiçbişe olmaz sayfaya.

Belirli bir kategoriye yönelip blog sitesi açıp özgün makaleler yazıp kazanç elde edebilirsin.

Günde 3-4 videoyla hiçbişe olmaz sayfaya.

Doğrudur hocam yabancı sayfa satın alabilirsek bu düşünebilir ...

Belirli bir kategoriye yönelip blog sitesi açıp özgün makaleler yazıp kazanç elde edebilirsin.

Elektronik çıkışlı olduğum için elektronik üzerine özgün yazılar yazdığım blog var hocam zaten çok teşekkürler öneriniz için :)

Fakat belirtmek isterim ki web sitesinden para kazanmak artık o kadar kolay değil.

--------

Arkadaşlar emekten çok para harcayarak para kazanmak istediğimi belirtmek isterim :)

facebook sayfası güzel bi yatırım,parayı fazlasıyla çıkarıyor.ama aldıgın sayfayı iyice incelemen gerek.mesela benim müzik sayfam var diyelim...ben bu sayfaya oyun videoları attıgımda tepki çekiyor,sayfanın aktifligi düşüyor filan yani atacagın video türü ile alakalı sayfa bulmak gerek en yüksek verimi almak için.işte alacagın sayfayı iyice inceler alırsan,aceleye getirmeden düzgün bi sayfa bulursan o parayı fazlasıyla çıkarırsın.bide sitedeki içeriklerin facebook tarafından engellenmesinden bahsedilmiş.bende zamanında kullandım bu yöntemi ama direk link eklemedim hiç.link kısaltma sitelerini kullanabilirsiniz bunun önüne geçmek için.en azından bende işe yaradı yani :)

facebook sayfası güzel bi yatırım,parayı fazlasıyla çıkarıyor.ama aldıgın sayfayı iyice incelemen gerek.mesela benim müzik sayfam var diyelim...ben bu sayfaya oyun videoları attıgımda tepki çekiyor,sayfanın aktifligi düşüyor filan yani atacagın video türü ile alakalı sayfa bulmak gerek en yüksek verimi almak için.işte alacagın sayfayı iyice inceler alırsan,aceleye getirmeden düzgün bi sayfa bulursan o parayı fazlasıyla çıkarırsın.bide sitedeki içeriklerin facebook tarafından engellenmesinden bahsedilmiş.bende zamanında kullandım bu yöntemi ama direk link eklemedim hiç.link kısaltma sitelerini kullanabilirsiniz bunun önüne geçmek için.en azından bende işe yaradı yani :)

Teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için fakat şu an zaten çalışarak Youtube ile para kazandığım bazı yöntemlerim var onun dışında parayla para kazanmak istiyorum açıkcası emekten çok paranın sözünün geçtiği bir çalışma şekli

Kardeşim eğer büyük paralar kazanmak çok önemli değilse bence en doğru ve risksiz yatırım altındır şu anda gramı 80 lira cıvarında ve çok düşük bence .
Bu seviyelerde kalmayacağı kesin yaza doğru bence en az 85 86 olur .100 lirayı gördüğü zamanlarda oldu.
Ha şunu diyebilirsin ayda 300 lira yatırarak çok kazanç elde edemem diye o konudada haklısın ama başka risksiz bişey aklıma gelmiyor.
Az para harcayıp çok para kazanmak bence bi nevi kumar oynamaktır çünkü sıfırlayabilirsinde .
Tavsiye etmem ama forex bitcoin vs gibi şeyleri de deneyebilirsin .

Kardeşim eğer büyük paralar kazanmak çok önemli değilse bence en doğru ve risksiz yatırım altındır şu anda gramı 80 lira cıvarında ve çok düşük bence .
Bu seviyelerde kalmayacağı kesin yaza doğru bence en az 85 86 olur .100 lirayı gördüğü zamanlarda oldu.
Ha şunu diyebilirsin ayda 300 lira yatırarak çok kazanç elde edemem diye o konudada haklısın ama başka risksiz bişey aklıma gelmiyor.
Az para harcayıp çok para kazanmak bence bi nevi kumar oynamaktır çünkü sıfırlayabilirsinde .
Tavsiye etmem ama forex bitcoin vs gibi şeyleri de deneyebilirsin .

Altın yatırımım var hocam kur düşük oldukça ve cebimde param oldukça eklemeye devam ediyorum.

Forex bitcoin gibi şeylere girişmek istemiyorum. Yani çok büyük paralar değil de ne bileyim misal Youtube kanalı alıp onla kazanmaya devam etmek gibi ya da özgün işlere yönelmek gibi işte aklıma çok fazla şey gelmiyor o sebeple sizlerin fikirlerine ihtiyaç duydum

Öğrencilik halini ve İnternet sektörünü çok iyi bilirim :)

1- İnternet sektöründe "reklam gelirli site", "reklam gelirli youtube kanalı" vs bunlara yatırım yapma. Elinde patlama ihtimali var her zaman.

2- Vize zamanı gelecek, final zamanı gelecek kanalla siteyle vs ilgilenemeyeceksin kazançlar düşecek vs, uğraş gerektirecek bunlar...

3- Öğrencilik halidir gün gelecek paraya sıkışacaksın (her ay en az 1 defa :D Kira (yurt) ödemesi var para bul, market alışverişine gideceksin para bul vs vs gibi)

Tavsiyem:

Adım 1: İş bankası şubesine gidiyorsun öğrenci belgenle ve hesap açıyorsun.
Adım 2: İnternet şubesini açtırıyorsun.
Adım 3: Ziraat'tan EFT yapabilirsin İşbank hesabına (internet üzerinden eft ücreti 1.5 tl)
Adım 4: İşbank hesabının internet şubesine girip bir "yatırım hesabı" açıyorsun.
Adım 5: 300 tl ile 2 tane "B tipi likit fon" satın alabilirsin (50 lira civarı artacaktır)
Adım 6: Her ay bu işlemleri tekrarlıyorsun.

Not: B tipi likit fon'un kazancı düşüktür, Ancak paran her zaman bankada değer kazanır.
Not 2: Paraya mı sıkıştın? Hiç dert etme! Git bir işbankası bankamatiğine tak kartını bankamatiğe boz ordan 1 (ya da ihtiyacın kadar) fon'u nakit olarak çek :) (fon alamadığın miktarı da çekebilirsin tabi :D ihtiyacına göre karar verirsin artık).

Üniversitede hele ki aileden uzakta üniversitede okumak zordur, para her zaman ihtiyaçtır, bu yüzden iyi sakla paranı :)

kardeşim yanlış anlamada paranın sözü geçtiği parayla para kazanma emeksiz demişinde 300 liranın pek sözü geçmiyo emeksiz yanlış anlamada çok bi para değil 300 tl emeksiz iş yapmak için bu kadar kafanı yorduğuna değmez bence bu konuyu fazla uzatma millet işine gücüne baksın umarım katlar paran ama emin ol bu devirde 300 ün sözü geçmez , çünki gölgesi kendine yetmez !!!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri