Düzenli Ödeme Yapan Güvenilir Partner Kaldı mı ? spam

• Kullanıcı stone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

stone

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kybelenetwork.com
evet arkadaşlar şu son gelişmelerden ( para ödemelerının durdurulması ) sonra hala düzenli ödeme yapar dediğiniz partner firması var mıdır ?

aslında sorum iki yönlü birincisi telif yese de partnerden atmayıp ödeyen
ikincisi telif yiyince atıp ama o ana dek birikeni ödeyen partner var mıdır ?

Creative varrdi ama oda bitti

Üstad adsense ile çok kanal çok kazanç daha mantıklı.
Partnerler sorun artık

Üstad adsense ile çok kanal çok kazanç daha mantıklı.
Partnerler sorun artık

partnerin en azından ünlemi para kazanmanın kapatılması gibi dertleri yok. ödeme yapacak partner firması bulmak şart bence. bilen elbet vardır bunu saklamanın mantığı da yok öyleyın bız de 3 5 kazanalım ne olacak :)

Zoomin hiç ödeme aksatmıyo.Ama spam yapılırsa bilemem.

pinpon topuna döndük yeminle bir kendimizi adsensede buluyoruz, bir partnerde..

1. Öyle bir soru soruyorsun ki sanki bütün network firmaları paralara yattı.!
Bir awe iki Creative, eee onlarıda az çok tahmin ettik gelecekleri noktayı...

Bütün network firmaları ile çalışmadım ama çalıştığım firmaya hem çalıştığım süre boyunca hemde aynı ülkede olduğum için geçmişini bildiğim firma olduğu için başından beri güvendim ve şimdiye kadar beni şaşırtmadığı için zoomin.tv diyorum.

Ben sırf müşteri bana gelsin yada zoomine gitsin diye güveniyorum demiyorum bazıları gibi :) ben bu firma ile aynı ülkede aynı şehirdeyim, geçmişini biliyorum ve 6 aydır beraber çalışıyorum.

Zoomin.tv ile biz.! 2 ihtar alır iseniz, atılma ihtimaliniz yüksek. ( Ödemeyi alırsınız )
içeriğiniz ne olursa olsun ödemeyi alırsınız.

---------- Mesaj saat 13:08:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:04 civarında gönderildi. ----------

pinpon topuna döndük yeminle bir kendimizi adsensede buluyoruz, bir partnerde..

Neden acaba ??? Ben bugüne kadar ne dediysem aynen onu dedim :) beni dinleyen olmadı... Birgün adsense birgün network denildi bu forumda ve diyen kişilerde aynı kişilerdi. Yön gözterici olmak istemiyorum artık, şu geldiğiniz noktaya, sizin gibi emeği sömürülenlere sadece üzülüyorum artık.

partnerin en azından ünlemi para kazanmanın kapatılması gibi dertleri yok. ödeme yapacak partner firması bulmak şart bence. bilen elbet vardır bunu saklamanın mantığı da yok öyleyın bız de 3 5 kazanalım ne olacak :)

Hocam ben adsense çalışıyorum 1 hafta önce falan tekrar başladım bi ara bırakmıştım kazanamamıştım diye :) forumu alt üst ettim şuan 6-7 kanalım var video günde 8-10 lira bırakıyor çok şükür. Çok kanal çok para mantığı :)

Hocam ben adsense çalışıyorum 1 hafta önce falan tekrar başladım bi ara bırakmıştım kazanamamıştım diye :) forumu alt üst ettim şuan 6-7 kanalım var video günde 8-10 lira bırakıyor çok şükür. Çok kanal çok para mantığı :)

Adsense 2013 yılının son aylarına kadar çok iyidi.
Onunda bu ünlem sorunu baş belası oldu :) adsense dede partnerdede kanalım yok, 2 tane kanalım var biri bilgisayar diğeri network ile ilgili onlarlada ilgilenmiyorum zaten, ilgilenemiyorum :) ama adsensenin şu yılda iyi olduğunu söyleyemem.

Bir kaç ünlem aldıktan sonra hiç bir videonuzn para kazanmasını açmanız kolaylaşmayacak, yeni olduğu için muhtemelen açılıyordur. Sizi yormuyordur.

creativeden çıkma istegi gönderip zoomine başvursam alırlarmı :D
diyelim aldı dünya engeli işleniyorda aşılmış videolara dünya engeli gelirmi ki? [MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

creativeden çıkma istegi gönderip zoomine başvursam alırlarmı :D
diyelim aldı dünya engeli işleniyorda aşılmış videolara dünya engeli gelirmi ki? [MENTION=716]etc_computer[/MENTION]

İllegal sorulara cevap vermiyorum...
Video size ait değilse zaten zoomin.tv ye girmeniz tamamen şandır. Girersenizde dediğim gibi bu tarz soruların cevabını bilmiyorum çün ki ilgil alanım olmadığı için ne test ettim ne test etme şansım oldu. Kusura bakmayın cevapsız bıraktığım için.

---------- Mesaj saat 13:29:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:20:59 civarında gönderildi. ----------

Hepsinin balini yediniz sonunda :(:D

Henüz zoomin.tv içeriği size ait değil gibi saçmalıklarla ödemelere el koymadı.
Adam kendi tıklamış yada tıklatmış, bir şekilde hile yapılmış ve bunun üzerine YT durdurmuş parayı... Ayrıca ben şuna inanıyorum ki, zoomin.tv biz el koyduk parana derse, bunun kanıtıyla belgesiyle açıklaması olur, diğer firmalar gibi kaçamak cevap vermez, vermeyiz....

Çok kazanan kanal ihtar alınca %50 parasına ortak çıkmayız...
Az kazanan kanalı atmayız... kural ne ise çok kazananada az kazananada aynısını uygularız.

Sorulara ve sorunlardan kaçmayız, cevaplarımız kıvırmalı değil nettir.

Hepsinin balını yediniz derken, Awe ve Creative dışında adı duyulmamış veya kötü anlamda duyulmamış bir çok network var, MCN ler awe ve creativden ibaret değildir.

ya bu ytpara hakikaten dengesiz insnalrla dolu.İki gün önce herkes creative öneriyordu mükemmel diyordu daha 2 gün önce ya şimdi çıkmışlar awe criative kötü diyorlar zoomin iyi birtek diyorlar.Milleti habire sağa sola yönlendiriyorsunuz.Kesin artık bunu yapmayı.Millet sizin yüzünüzden ne çalışma yapıcana karar veremiyor.

Adsense 2013 yılının son aylarına kadar çok iyidi.
Onunda bu ünlem sorunu baş belası oldu :) adsense dede partnerdede kanalım yok, 2 tane kanalım var biri bilgisayar diğeri network ile ilgili onlarlada ilgilenmiyorum zaten, ilgilenemiyorum :) ama adsensenin şu yılda iyi olduğunu söyleyemem.

Bir kaç ünlem aldıktan sonra hiç bir videonuzn para kazanmasını açmanız kolaylaşmayacak, yeni olduğu için muhtemelen açılıyordur. Sizi yormuyordur.

Yeni kanallara video atıp bırakıyorum güncel olmayacak kategoriler paylaşıyorum. 100-150 arası video yüklüyorum her kanala benim mantığım bu ama dediğiniz gibi ünlem çok can sıkıyor. Partnerlerde ödeme de sıkıntı çıkarıyor. Sonumuz hayır olsun :)

Yeni kanallara video atıp bırakıyorum güncel olmayacak kategoriler paylaşıyorum. 100-150 arası video yüklüyorum her kanala benim mantığım bu ama dediğiniz gibi ünlem çok can sıkıyor. Partnerlerde ödeme de sıkıntı çıkarıyor. Sonumuz hayır olsun :)

Ödeme sorunu çoğunlukla, AWE ve Creative gündeme geldi.
Diğer firmaları neden bunlarla aynı kefeye koyuyorsunuz ?

Aynı kefeye koymuyorum hocam. Genel de awe ve creative ağırlıklı olduğundan bahsediyorum. Bu benim şahsi görüşüm. Ben gidip partnere bağlamayın demiyorum hocam yanlış anlıyosun. benim için adsense her zaman öndedir bundan bahsediyorum

hocam ben yeniyim de bişey sormak istedim size siz etc de yetkili misiniz acaba benim şöyle bi durumum varda bi dizi yayınlamak istiyorum baya araştırdım yt de sadece 1 kişi yayınlıyor bende ondan alıp alt yazılı yayınlamak istedim ama her attığım video ünleme takılıyor sizin etc daha ilk kez duyduğumdan sordum da hocam özgün olmayan video yayınına izin veriyor musunz ve izin veriyorsanız kanalı partnere almak için istediğiniz özellikler nelerdir

hocam ben yeniyim de bişey sormak istedim size siz etc de yetkili misiniz acaba benim şöyle bi durumum varda bi dizi yayınlamak istiyorum baya araştırdım yt de sadece 1 kişi yayınlıyor bende ondan alıp alt yazılı yayınlamak istedim ama her attığım video ünleme takılıyor sizin etc daha ilk kez duyduğumdan sordum da hocam özgün olmayan video yayınına izin veriyor musunz ve izin veriyorsanız kanalı partnere almak için istediğiniz özellikler nelerdir

ETC Network firmasının kurucusuyum.

ilk defa duymanıza şaşırdım, forumda konumuz 5-6 ay önce açıldı ama tabi bu kısmı sadece hatırlatma... sorunuza gelince.

Aşağıda verdiğim linkde kabul ettiğimiz kategoriler mevcuttur. Hakkımızda, geçmişimiz de yaptığımız ve yapmakta olduğumuz durumları gerek sosyal medya sayfalarımızdan gerek kendi forum sitemizden gerek bu forum daki kategorimizden takip edebilirsiniz.

ETC Network.TV Hangi Kategoride Kanal Kabul Ediyor ? ve Şartları Neler ? | Etc Network Destek Forumu

Saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri