Düzenli Olarak Yükleme Yapacak Youtuber Aranıyor !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beyto33

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar asagidaki belirttigim sekilde surekli olarak calisma yapilacak bir eleman ariyoruz.Bu calisma sekli ve duzeni nasil bir isyerine girip sistemli ve duzenli olarak isinizi aksatmadan yapiyorsaniz ayni sekilde bu isdede boyle bir duzen ve sistemle calisma yapilmasini istiyoruz.

Bu iste calisacak kisi kesinlikle internet'de surekli online olmali,surekli bu isten sabit olarak para kazanacagi icin tamamen kendini bu ise vermeli ve isini isteyerek severek yapmalidir

Yapilacak Calisma :

*Her gun 20 Adet Kanal acilacak.

*20 Kanalin Mail adresleri Acilacak.(Mail'leri isi yapan kisi acacakdir.Biz vermeyecegiz.)

*Verilen Etiketleri veyahut Aciklamalari Her kanala eklemeli.(Etiketler tarafimizca verilecekdir,Video yukleme oncesinde Kanaldak iVarsayilanlar kismindan eklenecekdir bu etiketler.Her videoya manuel etiket eklettirilmeyecek.)

*20 Kanala her gun 50 şer adet video atilacak.(Videolar tarafımca verilecek 1 hafta boyunca aynı videoalr atıalcak farklı etiketlerle)

*Atilan her videonun icinden Telif veren,eslesen vs gibi uyari veren videolar temizlenecek,Kanalda bu yapilan temizlikden sonra 50 adet video kalacakdir.

*Yuklenen videolarin yada kanalin Spama girip girmeyecegi konusunda tecrubesi olacak.(Bu isi az cok yapan,bilen bir kisi bir videonun yada yuklemenin spam yada Topluluk gibi uyarilara takilip takilmayacagini bilebilir.)

*Ip değiştirici proğram kullanılarak her kanal ayrı ıp den açılacak

*Her gun mutlaka 20 kanal eksiksiz teslim edilecek.(Her aksam 21:00-24:00 arasinda teslim edilmeli.)

* bugün başım ağrıdı-hastalandım-misafir geldi-su kesildi gibi bahaneler olmaması gerekir

Çalışma için aylık 400 TL garanti para verilecektir.....

Konu [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] nın konusundan alıntı yapılmıştır.Teşekkürler muslera06 :)

Hocam günlük mail açımını uygun fiyata sağlayabilirim pm alayım :)

Beyto çok iyi güldüm lan :D
Allah'ta seni gündürsün :)

Konuyu report ettim yetkililere alinti yapmissin benden izin almadan.

Modlar bu elemanin uzaklastirilmasini istiyorum lutfen.

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

---------- Mesaj saat 18:41:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:40:30 civarında gönderildi. ----------

Neyse abi şimdi küser darılı!

İyi halden bu seferlik affediyorum açıyorum banını :)

I love beytooooooo :)

Abi beyto ile saka olmaz bi anda bizi el ense eder.Tek alsin konumu vs acsin aynisini sorun yok yeterki bizden uzak dursun :) Birseylerle mesgul edin onu bos kalmasin aman diyim olan bize oluyor :)

:D adam banlandıya ya :D Muslera06 ın konusunda teklifte bulunmuştum eğer o olmassa ciddiysen yani bi geyik olduysa ve kaçırmadıysam :D işi yapabilirim. Artık bandan sonra görüşürüz inşlh :)

Abi beyto ile saka olmaz bi anda bizi el ense eder.Tek alsin konumu vs acsin aynisini sorun yok yeterki bizden uzak dursun :) Birseylerle mesgul edin onu bos kalmasin aman diyim olan bize oluyor :)

Serkan abi işin yoksa skype'den 2-3 soru sorabilirmiyim partnerlik hakkında ?

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

---------- Mesaj saat 18:41:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:40:30 civarında gönderildi. ----------

Neyse abi şimdi küser darılı!

İyi halden bu seferlik affediyorum açıyorum banını :)

I love beytooooooo :)

Biz buna ...t korkusu deriz adamım ....Akıllı Ol !!!!! :D:D:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri