DVİ 24+5 aparatın DVİ 24+1 olarak kullanılması

FatihYT

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar cuma günü dvi to vga aparatı sipariş verdim mağaza fotoğrafa 24+1 aparatı koymasına rağmen bana 24+5 aparatı göndermişler. Bilenler vardır belki 4 bacağını devre dışı bırakıp kullanabilir miyim acaba ?
G93pz2.jpg

Son düzenleme:
ben sağdaki 4 tane dişi kırmayı denemiştim kıramamıştım :D

Her dişe bağlı bir veri kablosu var. Bunları kırmanız halinde işe yarar bir şey elde edemezsiniz. Tam olarak neden çevirmek istediğinizi de anlayamadım. Zaten DVI aparatları hemen hemen tüm teknoloji mağazalarında var. Fiyatları da gayet makul.

Her dişe bağlı bir veri kablosu var. Bunları kırmanız halinde işe yarar bir şey elde edemezsiniz. Tam olarak neden çevirmek istediğinizi de anlayamadım. Zaten DVI aparatları hemen hemen tüm teknoloji mağazalarında var. Fiyatları da gayet makul.

hocam bunu yeni sipariş ettim ve bu sabah elime ulaştı. Hemen kullanmam gerektiğinden tekrar iade ve kargo bekleme durumum yok. İşini adam gibi yapan yok maalesef adam 24+1 aparatın fotoğrafını koymuş 24+5 gönderiyor delirmemek elde değil

hocam bunu yeni sipariş ettim ve bu sabah elime ulaştı. Hemen kullanmam gerektiğinden tekrar iade ve kargo bekleme durumum yok. İşini adam gibi yapan yok maalesef adam 24+1 aparatın fotoğrafını koymuş 24+5 gönderiyor delirmemek elde değil

Hiddetinizi anlıyorum fakat söylediğiniz gibi. Online alış-verişlerin hemen hemen %40'ında falan insanlar sorun yaşıyor. Kontrol edilmeyen ürünler vesaire, vesaire. Bu tarz durumların oluşmaması için en iyi yöntem yine eski tip, mağazaya gidip ihtiyaç olanı almak. Tekrar geçmiş olsun, ürünü kırmayın. Belki başka bir şeye lazım olabilir.

Hiddetinizi anlıyorum fakat söylediğiniz gibi. Online alış-verişlerin hemen hemen %40'ında falan insanlar sorun yaşıyor. Kontrol edilmeyen ürünler vesaire, vesaire. Bu tarz durumların oluşmaması için en iyi yöntem yine eski tip, mağazaya gidip ihtiyaç olanı almak. Tekrar geçmiş olsun, ürünü kırmayın. Belki başka bir şeye lazım olabilir.

hafif eğdim ama işe yaramadı yenisini alacağız artık. Dediğiniz gibi başka işlerde kullanacağız artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri