.dwr uzantı açma sorunu

elealmak

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar googlede uzun süren araştırmalarıma rağmen sorunuma yanıt bulamadım, birde sizlere sorayım dedim.
Netop School isimli bir program ile video kaydetmiştim. Videonun uzantısı .dwr
ve benim bu videoyu açmam çok mühim. Hiçbir player, hiçbir codec ve hiçbir format değiştirici işe yaramadı. Aynı programı kurdum, tekrar kayıt aldım, yeni aldığım kayıt programda listeleniyor fakat bu önceki kayıtı o listeye sürüklediğimde veya kaydın obulunduğu klasöre attığımda listede göstermiyor. programın listesinden değilde, normal olarak videonun bulunduğu kısma gidip aç dediğimde başka bir hata veriyor program kabul etmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

öncelikle kolay gelsin modum.
sizin verdiğiniz siteyide bulmuştum. Sitede analiz ettiğimde,
9XWQJr.png

böyle bir sonuç alıyorum.

Orada belirtilen 2 programıda denedim.
1-fileviewpro programının full'ünü araştırdım buldum o'da açmadı.
2-Netop recording file diye bir programdan bahsediyor onuda denedim fakat sonuç yine hüsran ne hata veriyor ne videoyu açıyor tıkla tıkla boşa başka bir pcde'de denedim olmadı.

öncelikle kolay gelsin modum.
sizin verdiğiniz siteyide bulmuştum. Sitede analiz ettiğimde,
9XWQJr.png

böyle bir sonuç alıyorum.

Orada belirtilen 2 programıda denedim.
1-fileviewpro programının full'ünü araştırdım buldum o'da açmadı.
2-Netop recording file diye bir programdan bahsediyor onuda denedim fakat sonuç yine hüsran ne hata veriyor ne videoyu açıyor tıkla tıkla boşa başka bir pcde'de denedim olmadı.

dosya boyutu ne kadar? upload edersen bir siteye biraz uğraşırım üzerinde istersen özel değilse.

burası yanlıs hatırlamıyorsam, yanlısım varsa da duzeltin, bilgisayardaki dosyayı almıyordu sanırım

Sayın moderatörüm, ben yine aynı programla ufak 7 snlik bir kayıt çektim. Diğer benim açmak istediğim videolar en az 200-300 mb. Şuan çektiğim videoda onlar gibi aynı kayıt, aynı uzantı. Programda recordings sekmesinde yeni çekilen kayıtlar duruyor başka bir yere taşıdığımda siliniyor listeden, fakat programın kayıt yaptığı klasöre geri getirdiğimde hemen listede görünüyorlar. Fkat eski kayıtları bir türlü o listede çıkartamadım, yeni video çekip o ismi eski videoya verdim hemen listeden kayboldu vs.. Tahminimce program her videoyu kendi alt yapısında kodluyor başka bir pcde açılmaması için.
Programın adı: Netop school 5
Size ileteceğim video için geçersiz dosya tipi dedi, winrar arşivi olarka eklediğimde de aynı hatayı verdi oyüzden aşağıdaki siteye yükledim link vermek yasaksa eğer kusuruma bakmayın.
Dosya.tc - cretsiz, Hzl ve Kolay Dosya Paylam

sadece videoyu açmanız yeterlimi çevirecekmisiniz?

hocam her ikiside olur benim için, videoyu açtıktan sonra pcnin ekran görüntüsünü video kayıt programlarıyla kayıtedip bir şekilde uzantısını çevirmiş olurum videoyu açabilirsem tabiki.

[MENTION=11599]elealmak[/MENTION]
Denemediğim yazılım kalmadı ancak dosya açılmıyor. Sanki video dosyasında bir problem var gibi geldi bana. AvsMediaPlayer ile dene. Birtek o kaldı denemediğim. Onunda boyutu büyük olduğundan şuan indiremiyorum

[MENTION=11599]elealmak[/MENTION]
Denemediğim yazılım kalmadı ancak dosya açılmıyor. Sanki video dosyasında bir problem var gibi geldi bana. AvsMediaPlayer ile dene. Birtek o kaldı denemediğim. Onunda boyutu büyük olduğundan şuan indiremiyorum

Üstadım ilgin için teşekkür ediyorum. Dediğin playeri indirip deneyeceğim, inşallah o çözüm olur. Hayırlı Geceler..

Ek Bilgi : Bu playerde işe yaramadı üstadım. Ben netop school programının üzerinde biraz daha yoğunlaşayım çözebilirsem öyle çözeceğim sanırım.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri