E-Book - Spam derdine Kesin çözüm. Ön siparişsiz Ücretsiz

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

M00nsp3ll

Kayıtlı Üye
Web sitesi
sms.yerinial.net
Arkadaşlar Merhaba,
Son zamanlarda hepimizin sorunu olan Spama düşmenin kesin çözümünü, Teliften kaçmanın kesin çözümünü Anlattığımız E-book'u ön siparişsiz, Ücretsiz olarak sizlere sunuyoruz. Umarız hepinizin Kafasındaki soru işaretlerine cevap olur.

Edit:
"NOT: Konu eğlence maksatlı açılmıştır tadı kaçtığı için kilitlenmiştir"

Tıkla İndir

QrvvM7v.png

Harika bilgiler gerçekten.Bu işten kazanamayan arkadaşlar için mükemmel.Tebrikler harun

Saolsun sayesinde derdime çare buldum , Hiç düşünememiştim , Bu sırlar gözümüzün önünde duruyomuş meğersem ellerine saglık Harun :)

Ellerinize sağlık hocam benim yumurta kanalı tutmassa bu işede girebilirim :D

Hocam yanlışmı anladım.
Toplu Para kazanmaya kapatılmayıda kapsıyor mu bu kitap?

Tesekkurler hocam bu tür bilgileri ücretsiz verdiğiniz için.Herkesin faydalanması dileğiyle.Bazı yerleri forumda var ama olmayan bilgiler de var bu zamana kadar neden spama yakalanmışım şaşırdım doğrusu.

Demedi demeyin arkadaşlar. Ekitaptaki bilgileri harfiyyen uygularsanız o kadar çok kazanırsınızki çok fazla hemde :) Spama düşmez ve telifte yemezsiniz. Herşey çok kısa ve öz anlatılmış.

Hocam spam olayını çözdüm sayende.Ben de diyorum neden spama düşüyoruz arkadaş adam e-buk'da anlatmış.Uygularsak spama düşmemiz imkansız gibi.

Keşke kitaptakileri de yapabilseydik. Sonuç mükemmel olurdu da yapanlar kazanıyor o bi gerçek :). Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri