e-book'lar size ne kazandırdı?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bu güne kadar birçok e-book çıktı. Bir çoğumuz bu e-book'ları büyük bir hevesle aldık. İçindekileri uygularsanız deli kazanırsınız dediler. Peki kazandık mı? Bundan sonra almayı düşünenler için referans bir konu olsun istedim. Umarım katılım sağlarsınız.

e book aldığıma pişman oldum ben. zaten forumda olan bilgileri yazıp satıyorlar. e book alcağına muslera'nın konularını oku bol bol. emin ol daha çok şey öğrenirsin.

adam niye altın yumurtlayan tavuğunu satsın ki ?
zaten altın yumurtlayan tavuğu olan adam e book falan uğraşmaz :)

Bu kadar tecrübe varken yine de birisi e-book satıyorum yazdığında ön sipariş patlaması oluyor. Birisi vardı müzikle ilgili e-book yazıyordu. 25 kişi aldı kitabımı diye reklam yapıyordu. O 25 kişi ne kazandı acaba çok merak ediyorum. bence e-book işinde tek kazanan e-book satanlar:D

e book boş iş almadım hiç biri elime geçti yalnızca baktım baktım ne saçmalık la bu dedim kapattım :) uyduruk uyduruk bilgileri koymuş kritik önemdeki soruların cevabı yok :) bazı bilgiler silme yanlıştı zaten :)

Bir kaç e-book aldım ve aldıklarım arasında [MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] Muhammet hocanın kitabı dışında işe yarar bilgi bulamadım.Bahsettiğim kitapta özel bilgiler var kesinlikle.

Aslında herkes aldığı e-book'larla ilgili yorum yaparsa baya yararlı olur forum adına.

valla hiç almadım ihtiyaç duymadım muslera ne anlattıysa onlarla idare ediyorum.. zaten bikaç yerde denk geldim bi forumda kitap satmaya çalışan adam diğer bi forumda akıl dileniyo :D

Böyle şeylere para vermeği hiç sevmemişimdir ayrıca okumayıda hiç sevmemişimdir.Forumdan okumak daha tatlı geliyor.

normalde de kitap okuma alışkanlığım yok. Ebook almadım; ama paylaşılanlara şöyle göz geçirdim bencede piyasada ne varsa hemen hemen aynı.

Merhaba arkadaşlar,

Bu güne kadar birçok e-book çıktı. Bir çoğumuz bu e-book'ları büyük bir hevesle aldık. İçindekileri uygularsanız deli kazanırsınız dediler. Peki kazandık mı? Bundan sonra almayı düşünenler için referans bir konu olsun istedim. Umarım katılım sağlarsınız.

Ben de alırdım almasına da okumam yok diye Boş yere Para vermedim .:D
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] terar dan Teşekkür Ler Herşeyi Video Olarak gerek Konu olarak anlattı bilmediğimizi de bu Form dan Zaten sizler sayesinde yardımlaşarak ulaşıyoruz .

Bir tek GoldBook işe yaradı diğerleri boş .Hele bir uyanık forumdan topladığı bilgileri sattı.

hiç almadım kendi taktiklerimi buldum kanallarım kapanana kadar günlük 60 TL ye kadar çıkıyordu.Ne bot kullandım Ne de VPS/VPN

Ben ilk tecrübesizlikle 1 tane almıştım 10 tl'ye. içinde sadece kelimelere ek yapıştırarak oluşturulmuş sözüm ona kategoriler vardı. resmen çöpe gitti para.

Bu iş kaliteli içerikle alakalı kimse bindiği dalı kesmez.Bir daha e-book almaya tövbe ettim işi de çözdüm zaten çok şükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri