E-Sigara Kullanan Var mı?

ytnoob

Kayıtlı Üye
Beyler bir forum sitesi var e-sigara hakkında. Orada satış yapan insanlar var. Ben biriyle iletişme geçtim ve ego-ce6 isimli seti aldım. Yanında ekstradan 2 likit aldım ki 1 ay boyunca kullanabileyim diye. 90 lira ödedim. İlgilenenler olursa forum adresi www.esigara.us Reklam olmaz umarım.

Ürün bugün elime geçti ve sigara içmek istediğim anda bunu kullandım. Ve bugün içerisinde sigara içmedim. Kesinlikle sigara isteğini anında kesiyor. En azından bende öyle oldu.

Merhaba arkadaşlar e-sigara almayı düşünüyorum. Aramızda daha önce kullanan varsa bana nereden, nasıl ve hangi ürünü almam konusunda yardım edebilir mi?

Şöyle başlangıç için beni 1 ay oyalayacak ucuz bir ürün arıyorum.

Bir yığın site var hiçbirisine güvenilmiyor. Ve hepsi karışık. Atomizer, likit, karışım oranı, MG vs. baya kafa karıştırıcı.

Tecrübesi olan var mı?

Son düzenleme:
valla bende arıyorum arkadaşlar, günde 6.5 lira vermek çok koyuyor :D

Normalde icmiyorum ama internet üzerinden iciliyosa icerim :))

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elektronik sigara açıklaması gençler :D

Bırakmak istiyorsan olabilir ama çok para vermeyeyim diye alıyorsan tütün (Sarma) sigara işini görebilir :)

sigara kullanmıyorum bir yerden çekilişle e-sigara çıktı bi kaç sefer denemek için içtim simdi evde duruyor öylece

Bırakmak istiyorsan olabilir ama çok para vermeyeyim diye alıyorsan tütün (Sarma) sigara işini görebilir :)

çok pis kokar o kokudan yanına bile yaklaşamaz kims ıyy hiç sevmiyom tütün içenleri

not bi hata oldu onun için ar arda iki mesaj yazdım kurua bakmayın aynı mesaja yazacaktım yanlışlık oldu

Merhaba arkadaşlar e-sigara almayı düşünüyorum. Aramızda daha önce kullanan varsa bana nereden, nasıl ve hangi ürünü almam konusunda yardım edebilir mi?

Şöyle başlangıç için beni 1 ay oyalayacak ucuz bir ürün arıyorum.

Bir yığın site var hiçbirisine güvenilmiyor. Ve hepsi karışık. Atomizer, likit, karışım oranı, MG vs. baya kafa karıştırıcı.

Tecrübesi olan var mı?

Elektronik sigaranın zararları | Zararlari.Com - Sağlıkla İlgili Zararlılar

Hocam fitilli olanlardan alin cok para degil. Zaten fitil kullanima gore yaklasik 1 ayda yaniyor hemen yenisini aliyorsunuz 5 tl falan denemenizi oneririm. Likit .markasida dekang alin ama nikotin orani dusuk olandan baslayin.

Hocam para vermekten ziyade cidden bırakmak istiyorum. Bazı alışkanlıkları sahteleriyle bırakmak mümkün. En azından benim açımdan. Bu yüzden bu yöntemin etkili olacağını düşünüyorum. Ama piyasa çok karışık bu yüzden açtım konuyu.

Hocam fitilli olanlardan alin cok para degil. Zaten fitil kullanima gore yaklasik 1 ayda yaniyor hemen yenisini aliyorsunuz 5 tl falan denemenizi oneririm. Likit .markasida dekang alin ama nikotin orani dusuk olandan baslayin.

Hocam neyden bahsettiğinizi anlayamadım. Likitler var evet 5-10 lira arasında değişiyor. Ancak cihaz komple set halinde en ucuzu 50-60 lira. Galiba bir parçasından bahsediyorsunuz siz.

Ben hem e-sigara , hem de e-nargile kullaniyorum. Gayet de memnunum :)

Kafa bulma maddelerinin de e versiyonu var mı? örn. E-roin tamam vurmayın :D :D :D

konuyu takip ediyorum bakalım annemde içiyor en büyük isteğim bırakması çok kötü tiskiniyorum sigaradan. bu e-sigara denilen şeyi bende araştırayım bakalım :/ bu arada [MENTION=13176]ytnoob[/MENTION] lütfen alıntılarınızı bir mesaj içerisinde yapınız hocam

Konuyu takip edenler için güncelledim. İlk mesajı editledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri