Beyler bir forum sitesi var e-sigara hakkında. Orada satış yapan insanlar var. Ben biriyle iletişme geçtim ve ego-ce6 isimli seti aldım. Yanında ekstradan 2 likit aldım ki 1 ay boyunca kullanabileyim diye. 90 lira ödedim. İlgilenenler olursa forum adresi www.esigara.us Reklam olmaz umarım.
Ürün bugün elime geçti ve sigara içmek istediğim anda bunu kullandım. Ve bugün içerisinde sigara içmedim. Kesinlikle sigara isteğini anında kesiyor. En azından bende öyle oldu.
Merhaba arkadaşlar e-sigara almayı düşünüyorum. Aramızda daha önce kullanan varsa bana nereden, nasıl ve hangi ürünü almam konusunda yardım edebilir mi?
Şöyle başlangıç için beni 1 ay oyalayacak ucuz bir ürün arıyorum.
Bir yığın site var hiçbirisine güvenilmiyor. Ve hepsi karışık. Atomizer, likit, karışım oranı, MG vs. baya kafa karıştırıcı.
Tecrübesi olan var mı?
Ürün bugün elime geçti ve sigara içmek istediğim anda bunu kullandım. Ve bugün içerisinde sigara içmedim. Kesinlikle sigara isteğini anında kesiyor. En azından bende öyle oldu.
Merhaba arkadaşlar e-sigara almayı düşünüyorum. Aramızda daha önce kullanan varsa bana nereden, nasıl ve hangi ürünü almam konusunda yardım edebilir mi?
Şöyle başlangıç için beni 1 ay oyalayacak ucuz bir ürün arıyorum.
Bir yığın site var hiçbirisine güvenilmiyor. Ve hepsi karışık. Atomizer, likit, karışım oranı, MG vs. baya kafa karıştırıcı.
Tecrübesi olan var mı?
Son düzenleme: