E ticaret forumum hakkında bilgi alışverişi

earthquake

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube malum bitik durumda bende bu ara boşlukta hep yapmak istediğim e ticaret üzerine merak edilen herşeyi bir yerde toplamak, hem kendim hemde bu işe girmeye çalışan arkadaşlar için kaynak olması adına forum açmaya karar verdim. Kategoriler falan aklıma geldikçe açıyorum ama tıkandığım yerler illaki olmuştur , sizinde farklı konularda aklınıza takılan konular vardır diye düşüncenizi almak istiyorum, ona görede kategorileri genişletip içerik gireceğim ve konular hakkında bilgili editörler bulup makale yazdıracağım. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.
forum adresi: E ticaret rehberi xml ve dropshipping hizmetleri

Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Güzel fikir. İnşallah tutar.. Çünkü bu tarz bi forum yapan sanırım çok yok. Başlıklara baktım bence yeterli gibi. Çok fazlada ayrı kategori açmanın faydası olmaz. Yalnız Giyim kategorisinde İç Giyim xml tedarikçilerinide ayrı şekilde yazabilirsin bence. Yinede sana kalmış. Ayrıca yanlış anlamazsan temayı biraz daha sade yapsan açık renklerde daha hoş olurdu bence. Çünkü bu tarz hizmet sitelerinde insanlar daha soft görünümler istiyor artık..

Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Güzel fikir. İnşallah tutar.. Çünkü bu tarz bi forum yapan sanırım çok yok. Başlıklara baktım bence yeterli gibi. Çok fazlada ayrı kategori açmanın faydası olmaz. Yalnız Giyim kategorisinde İç Giyim xml tedarikçilerinide ayrı şekilde yazabilirsin bence. Yinede sana kalmış. Ayrıca yanlış anlamazsan temayı biraz daha sade yapsan açık renklerde daha hoş olurdu bence. Çünkü bu tarz hizmet sitelerinde insanlar daha soft görünümler istiyor artık..

Değerli tavsiyelerin için teşekkürler hocam dikkate alacağım ve gerekli düzenlemeleri yapacağım.

Hayırlı olsun..
Aynı nick ile üye oldum. Ön sıralardan üyelik almışım, üye id 2, buralar değerlenirse siteye ilk üyeyim diye havamı atarım :cool: (Site sahibini saymazsak..)

Değişik niş bir forum olmuş :) başarılar

Abi hiç ilgilenmedim bu zamana kadar ama malum herkes alternatif arıyor. Belki bizim kısmetimizde senin siteden başlar :)
Hayırlısı bakalım.

Kısmet biz kovalamazsak nasibimizi kimse getirip al hazır ekmek demiyor,geçen sene yine buradan devraldığım bir ltd şirketle ben ucundan başından girdim e ticarete belki başka arkadaşlarada bir çıkış yolu açarız bu bahane ile.

[MENTION=10436]earthquake[/MENTION] e-ticarete yeni başlamış(bu hafta) biri olarak daha amozon ve aliexpress partnerlik isteklerimin onaylanmasını bekliyorum site domainler falan hazır plan hazır Dünyadaki bütün make money online forumlarında youtube paylaşımları nerdeyse %10 tutar paylaşımların %60-70 e-ticaret paylaşımı temalıdır ve gerçekten bunların içinden 6hane kazananları var. Türkide'de böyle bi foruma ihtiyaç vardı umarım paylaşım çok olur üye oldum ama mailime aktivasyon maili gelmedi konulara baktım yani kategorilere bence e-ticaretin olmazsa olmaz kategorisi açmamışınız REKLAM
-adwords reklamları
-faceook reklamları
-popads
en fazla bilgi paylaşımı ve dönüşler burası olmalı açarsanız faydalı olacaktır

Hayırlı olsun cümleten

[MENTION=10436]earthquake[/MENTION] e-ticarete yeni başlamış(bu hafta) biri olarak daha amozon ve aliexpress partnerlik isteklerimin onaylanmasını bekliyorum site domainler falan hazır plan hazır Dünyadaki bütün make money online forumlarında youtube paylaşımları nerdeyse %10 tutar paylaşımların %60-70 e-ticaret paylaşımı temalıdır ve gerçekten bunların içinden 6hane kazananları var. Türkide'de böyle bi foruma ihtiyaç vardı umarım paylaşım çok olur üye oldum ama mailime aktivasyon maili gelmedi konulara baktım yani kategorilere bence e-ticaretin olmazsa olmaz kategorisi açmamışınız REKLAM
-adwords reklamları
-faceook reklamları
-popads
en fazla bilgi paylaşımı ve dönüşler burası olmalı açarsanız faydalı olacaktır

Hayırlı olsun cümleten

Saolun çok teşekkürler.

Evet gerçekten eticarette olmazsa olmaz bir kategoriyi atlamışım genelde bir çok eticaret sitesinin gerek maddi gerek bilinçsizlik(acemilik) olarak vermeye korktuğu reklamlar, hazır müşteri gelmeyincede eticaret projesinin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olan reklamlar kategorisini hemen ekliyorum.

Hocam forumun hayırlı uğurlu olsun. E ticaret sanırım bu forumdaki birçok arkadaşın beklemede olan projelerinden biridir. Bende üye oldum.

Hocam forumun hayırlı uğurlu olsun. E ticaret sanırım bu forumdaki birçok arkadaşın beklemede olan projelerinden biridir. Bende üye oldum.

Hayırlı olsun, teşekkürler hocam evet eticaret bir çok arkadaşın projeleri arasında, teferruatları çok olan ama yapılabilirse ciddi kazanclara ulaşılabilecek bir iş. Bende bu işe ufaktan adım atmış biri olarak bir çok soruya cevap arıyorum bu işe girmek isteyenlerin kafasında oluşan sorulara cevap bulabileceği bir kaynak oluşturmak istedim, bir kaç editörlede görüşme halindeyim güzel bir kaynak oluşacak zamanla tecrübelerimizle harmanlayarak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri