E-Ticaret için Pinterest yardım

seric33

Yasaklanmış
Arkadaşlar merhaba pinterest üzerinden adsense vs tarzı kazanç sağlayan tecrübeli arkadaşlarımızdan bazı bilgiler almak için yardıma ihtiyacım var yapmak istediğim şey adsense veya farklı yollarla gelir elde etmek değil pintrest kullanarak e ticaret siteme ABD üzerinden hit sağlamak bunu yapmak için r10 üzerinden bazı arkadaşlarla çalıştım dehşet hitler geldi siteme fakat satış neredeyse yok gibi bişey buda spam yöntemlerle yapılan çalışmaların başarısız olduğunu gösteriyor istediğim şey tam olarak şu :
Örneğin elimde bulunan 10 Milyon adet kadın elbisesini pinterest a yükleyecem bu içeriğe ilgi duyanlar adsense vs değil e ticaret siteme gelecek bunu yapmak için nasıl bi yol izlemeliyim ? Maliyeti nasıl olur ? ve bu konuda bana yardım edecek birisi varsa ortaklı iş yapabilirmiyiz ?
Herkese bol kazançlar

Edit: Yardım edecek birisi varsa ödeme yapabilirim konu başlığında satın alıyorum desem burası dolup taşardı sanırım

Son düzenleme:
tr ye mi yabancılara mı hizmet veriyor siteniz hocam? benim tavsiyem pinterestte benzer şekilde çalışan pek çok kadın kıyafeti satan e-ticaret sitesi var yerli yabancı. önce örnekleri inceleyin. neyi doğru yapmışlar bi bakın güzelce. sonrasında kendi sitenize uygulayabilirsiniz. pinterestten sitenize gelen her kişi potansiyel müşteridir tabi bot hit değilse. o müşteriyi ürünleriniz ve site yapınız ne kadar çekerse o kadar satma şansınız artar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri