Arkadaşlar merhaba pinterest üzerinden adsense vs tarzı kazanç sağlayan tecrübeli arkadaşlarımızdan bazı bilgiler almak için yardıma ihtiyacım var yapmak istediğim şey adsense veya farklı yollarla gelir elde etmek değil pintrest kullanarak e ticaret siteme ABD üzerinden hit sağlamak bunu yapmak için r10 üzerinden bazı arkadaşlarla çalıştım dehşet hitler geldi siteme fakat satış neredeyse yok gibi bişey buda spam yöntemlerle yapılan çalışmaların başarısız olduğunu gösteriyor istediğim şey tam olarak şu :
Örneğin elimde bulunan 10 Milyon adet kadın elbisesini pinterest a yükleyecem bu içeriğe ilgi duyanlar adsense vs değil e ticaret siteme gelecek bunu yapmak için nasıl bi yol izlemeliyim ? Maliyeti nasıl olur ? ve bu konuda bana yardım edecek birisi varsa ortaklı iş yapabilirmiyiz ?
Herkese bol kazançlar
Edit: Yardım edecek birisi varsa ödeme yapabilirim konu başlığında satın alıyorum desem burası dolup taşardı sanırım
Örneğin elimde bulunan 10 Milyon adet kadın elbisesini pinterest a yükleyecem bu içeriğe ilgi duyanlar adsense vs değil e ticaret siteme gelecek bunu yapmak için nasıl bi yol izlemeliyim ? Maliyeti nasıl olur ? ve bu konuda bana yardım edecek birisi varsa ortaklı iş yapabilirmiyiz ?
Herkese bol kazançlar
Edit: Yardım edecek birisi varsa ödeme yapabilirim konu başlığında satın alıyorum desem burası dolup taşardı sanırım
Son düzenleme: