Ebay'da şatış için ürünümü yayınlayamıyorum.

Tek1GetiR

Kayıtlı Üye
Ebay'da ürünlerimi satmak istiyorum , siteye üye vs. ne gerekiyorsa herşeyi yaptım ancak , ürünleri satıs platformunda paylasma alanına geldiğimde sürekli olarak bir onceki sayfaya atıyor (bir yerde yanlıs veya bos bıraktıgımı dusunmuyorum).
Daha öncesinde bu site üzerinde satıs yapmış olan kişiler yardımcı olabilir mi...

Ebay'da ürünlerimi satmak istiyorum , siteye üye vs. ne gerekiyorsa herşeyi yaptım ancak , ürünleri satıs platformunda paylasma alanına geldiğimde sürekli olarak bir onceki sayfaya atıyor (bir yerde yanlıs veya bos bıraktıgımı dusunmuyorum).
Daha öncesinde bu site üzerinde satıs yapmış olan kişiler yardımcı olabilir mi...

Ben satış yaptım resim atarmısınız?

ebaydekı sorun paypal'da kart eklı olmadıgı ıcınmıs o cozuldu ancak sımdıde paypale normal banka kartı yada ininal kart ekleyemıyorum .

Paypal Türkiye'de kullanılmıyor biliyorsun değil mi? Ben de eBay ile uğraşmıştım ve sırf Paypal olay olduğu için işe tam başlamadım. Çünkü Paypal bu konularda çok kötü bir sürü sorun çıkarıyor sana. Paypal ile çalışmak istemiyorum artık. Yani yurt dışından falan çıkarsan isim senin isim olmayacak Paypal'ın vs. Sorunu bitmiyor Paypal'ın.

Paypal Türkiye'de kullanılmıyor biliyorsun değil mi? Ben de eBay ile uğraşmıştım ve sırf Paypal olay olduğu için işe tam başlamadım. Çünkü Paypal bu konularda çok kötü bir sürü sorun çıkarıyor sana. Paypal ile çalışmak istemiyorum artık. Yani yurt dışından falan çıkarsan isim senin isim olmayacak Paypal'ın vs. Sorunu bitmiyor Paypal'ın.

Türkiye'de paypal kapatıldıgını bılıyorum. ancak hala kullanım saglayan bircok kisi var birşekilde bende onlar arasında olmaya çalışıyorum.

---------- Spam Engelliyici 17:07 ---------- Önceki Mesaj 16:45 ----------

Paypal sorununu birtürlü cozemedım arkadaslar, almanya paypal actım ininal kart denedım kabul etmedı , sanal kart denedım kabul etmedı , paypal'a nasıl kart ekleyebılırım . Nasıl bir yol izlemem gerekıyor.

Paypal onay icin sanal kart yardımında bulunabılıcek bırısı varmıdır acaba , hesabı onayladıgımda kartınızı sılıcem . Yardımcı olabılıcek bırısı varmıdır .

Paypal sorunu aşılabilir bir şekilde ama bikaç satış yaptıktan sonra fatura kimlik vs istediği için kanıtlamak lazım kimlik bilgilerini. Yani tek çözüm yolu yurtdışında yaşayan bi tanıdığın üzerine paypal açmak.

Paypal sorunu aşılabilir bir şekilde ama bikaç satış yaptıktan sonra fatura kimlik vs istediği için kanıtlamak lazım kimlik bilgilerini. Yani tek çözüm yolu yurtdışında yaşayan bi tanıdığın üzerine paypal açmak.

Hocam eger sanal kart olayını cozebılırsem , yakın zamanda baska birşey dusunuyorum zaten suanlık olarak tek ıhtıyac sanal kart paypal onaylamam ıcın

konuyla alakalı bir sorum olacak.. ebay affiliate yapmış birileri varsa bana yardımcı olursa sevinirim... ebay affiliate kayıt oldum şuan hesabım aktif satış yapabiliyor haldeyim fakat eğer para kazanırsam ve bunu çekmek istersen benden tax (vergi) ve SSN (abd sosyal güvenlik numarası) istiyor.. bu sorunu nasıl halledebilirim??

Kayıt olurken tr seçersem gittigidiyor' dan dolayı kaydımı iptal ediyor mecbur olarak abd seçmem gerekiyor

bende bi ara baktım paypal ödeme olayında ebayda etkin. o dakka pes ettim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri