Ebaydan alışveriş

sontorun

Yasaklanmış
Ebay dan alışveriş yapan varmı arkadaşlar bir kaç şey alacagımda hepsi ortalama 40 $ - 90 $ aralıgında

kafama takılan sorular ?

- Kaç günde gelir ?
- Gümrükte Sıkıntı çıkarmı ?
- Yalan dolan varmı ?
- Paypal ödeme varmı ?

bide son olarak ülkemizde paypal ile ödeme olan alış veriş sitesi yazarmısınız ?

hepsiburada ve gittigidiyordan paypal ile almıştım yanlış hatırlamıyorsam

Sınırı 70 avro falandı sanırsam. Sen yine de söyle adamlara, ürünü 50$ altında göstersinler sıkıntı çıkmasın. Seçtiğin kargolamaya göre değişir. Normal ise 2-3 haftadır.

Ebay dan alışveriş yapan varmı arkadaşlar bir kaç şey alacagımda hepsi ortalama 40 $ - 90 $ aralıgında

kafama takılan sorular ?

- Kaç günde gelir ?
- Gümrükte Sıkıntı çıkarmı ?
- Yalan dolan varmı ?
- Paypal ödeme varmı ?

bide son olarak ülkemizde paypal ile ödeme olan alış veriş sitesi yazarmısınız ?

1 alacağın ürünün kargolanmasına bakar 7-14 gün
2- 75$ üstü çıkabilir benim 114$ vardı çıkmadı şans işi biraz
3- kullanıcının kaç ürün satmış ondan anlayabilirsin
3-paypal ödeme evet var

1 alacağın ürünün kargolanmasına bakar 7-14 gün
2- 75$ üstü çıkabilir benim 114$ vardı çıkmadı şans işi biraz
3- kullanıcının kaç ürün satmış ondan anlayabilirsin
3-paypal ödeme evet var

75$ değil 75€. 114 USD'de çıkmamış ise şanslısınız demektir :)

Free shipping olanlar zaten ücretsiz kargoyla geliyor ben aldım ürünler sorunsuz geldi 15-20 günde aliexpressden de bakabilirsin ordan aldığım tam 1 ayda geldi,vergi falan bişey yok sadece ulaşma süresi biraz fazla oda bence sorun değil.

çok dikkat çekicek teknolojik bi ürün değilse fiyat biraz artsada sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Ayrıca gönderen kişi fiyatını düşük yazar ve hediye olarak gönderirse yakalanma riski düşüyor.Çinden fln alırsan bunlar TR ye cok ürün gönderdiği için sen demeden uygun şekilde yolluyorlar zaten

ayrıca gecenlerde ebay dan amerika üzerinden bi ürün aldım TR ye girmiş ama daha elime ulaşmadı ancak kargo takip kısmında artık vergi cretleri vs de yazmaya başlamış belki arttırmış olabilirler.

22jqpj.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri