EBaydan ürün getiren varmı ? Birkaç sorum var..

Karadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ebaydan alışveriş yapmak istiyorum ama kafama takılan birkaç soru var.

Mesela ebaydan ücretsiz kargolu ürün buldum. World Wide yazıyor.Yani tüm dünyaya ücretsiz kargo ile gönderim yapıyorlar.

Örneğin:
New Cool Mens Lace Up Round Classic Flat Shoes Toe Canvas Casual Gray Brown Utar | eBay

Bu linkteki ayakkabıyı hiçbirsorun olmadan sadece oradaki yazan ücreti ödeyerek getirtebilirmiyim?

Ne kadar zamanda gelir?

Gümrükten geçebilmesi için fiyat sınırı nedir?

Böyle böyle istediğim kadar alışveriş yapabilirmiyim düşük ücretli ürünlerden?

amerikadaniste diye bir site var ben oradan getirtiyorum istediğimi gümrük konusunuda aşıyorlar

isterden bir bak

yeni düzenlemeye göre 100$/75€ aşarsa size içindekini beyan edip gümrük vergisini vermenizi isterler. (kargonun üstünde hediyedir yazısı var ise ücret ödemezsiniz) ve illegal olarak ayrıca ürün getirip bunu ticaret haline getirirseniz maliye kapınızı çalabilir. şirketiniz var ise ve bu şekilde pazarlama düşünüyorsanız en sağlıklısı gümrük müşavirliğine gidip getirmek istediğiniz ürünler için bilgi almanız.

Türkiye'ye gönderiyorsa gelir.Ama devlet kargosuyla gönderirse 15 günden önce gelmez.Daha önce Amerikadan ilaç .Çinden de elektronik ürün getirmişdim.Sıkıntı çıkmaz o ayakkabıda.Ayrıca 2 den fazla aynı kargo ile getirtme

Türkiye'ye gönderiyorsa gelir.Ama devlet kargosuyla gönderirse 15 günden önce gelmez.Daha önce Amerikadan ilaç .Çinden de elektronik ürün getirmişdim.Sıkıntı çıkmaz o ayakkabıda.Ayrıca 2 den fazla aynı kargo ile getirtme

2'den fazla aynı kargoyla getirme derken hocam.Ben giyim düşkünüyüm bilemem ki aynı kargo olup olmadığını beğendiğimi direk sipariş edeceğim.Ama önce denemelik bir ürün almayı düşünüyorum. Ticaret yapmayacağım arkadaşlar maliye ile işim yok giymek için alacağım :) Farklı farklı satıcılardan ürün alacağım.

2'den fazla aynı kargoyla getirme derken hocam.Ben giyim düşkünüyüm bilemem ki aynı kargo olup olmadığını beğendiğimi direk sipariş edeceğim.Ama önce denemelik bir ürün almayı düşünüyorum. Ticaret yapmayacağım arkadaşlar maliye ile işim yok giymek için alacağım :) Farklı farklı satıcılardan ürün alacağım.

sıkıntı yaşamazsın.Aynı üründen benim kastım.ayrı ayrı al sıkıntı olmaz

Hmm anladım.Teşekkür ettim hocam.

Yalnız birşeye dikkat edin ebay gibi sitelerde Seller information kısmındaki feedback oranı %95 ve yaptığı satış yüksek olanlardan alın.Bu satıcılar dandik ürün vs gönderme riskine girmezler feedback e önem verdikleri için.O yüzden Feedback i yüksek olanlardan alışveriş yapın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri