Ee yapıcak bir şey YOK :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ustamturk

Kayıtlı Üye
Q134N3.jpg
[/url][/IMG]

3 gün önce foruma kayıt olmuşsun bugün şikayet konusu tarzı birşey açtın büyük başarı helal :)

youtube forumu ise farklı kazanç bölümü silinsin.

Ikinci hesabımı bu konular icin kullanıyorumdum malese f diger arkdaşların yaptıgı hakaretleri yok saymak icin böyle yazmış...ne yani ben sizlerden cok cok daha eski bir üyeyim şimdi ben size hakaret eme hakkım mı var veya sitem yalan dolan diye iftira atmak gibi..ben yönetime şikayytee bulundum fakat eski yönetim degil galiba dikkatte alınmadı..o yüzden ben ve arkdaşlarım yt forumdan cekiliyoruz..burda her yeni üyeye yani yeni üye olsak aynı hakaretler saldırılar yapılıcaktı ne ahlak kalmış ne de bu forumların eski hali..yazık ..allah ıslah etsin...

Zack haklı. Farklı kazanç yerleri kategorisi var elbette oraya da konu açılacak ama yeni üye olan birisi gelip de ilk mesajında referanslı linkini koyarak reklam yaparsa konu kilitlenir. Zack düzgünce uyarıp öneri de sunmuş, daha ne istiyorsun? :)

arkadaş haklıdır.net
zack ref koyma falan uyarsaydı tamam ama youtube forumu burası demesi saçma olmuş..
bu kategori açılmasın o zaman
bu adam yeni de olsa eski de olsa zaten her işe ön yargılı olacağız biz.

Zack haklı. Farklı kazanç yerleri kategorisi var elbette oraya da konu açılacak ama yeni üye olan birisi gelip de ilk mesajında sadece referanslı linkini koyarak reklam yaparsa konu kilitlenir. Zack düzgünce uyarıp öneri de sunmuş, daha ne istiyorsun? :)
HİC takip etmemiş araştırmamıssın siteme refsiz üyelik yok ..binlerce kez söyledik yapın ben de bu işi bırakım :) ya begenmedin git şikayet et geri zeklaımı bunlar ki önüne gelen hakaret edicek yok ya olurmu öle şey sen yeni üyed eolsan girersin tanıtımını yapar siteni sistemi tanıtırsın ödemek anıtı koyarsın ..e sende bir zaman araştır bak ..ne ya böyle botoslamadan böyle direk konuya salmak.ayıp denen bir şey var..bu işleri bilmesek anlamasak dicem ki demek bu ilerde böyleymiş yaa ..ayıp ya gercekten cok ayıp ..

forumda reklam,tanıtımlara izin verilir ama ilk mesajınızda olmamak kaydıyla yapın lütfen denir.

konuyu bilmiyorum anasayfada gördüm ama artık bıktım millet kazanmak için kopyala yapıştır yapıyor sonra refli linkini de koyuyor hiç bir yararı olmadığını düşünüyorum böyle konuların.

İlk konun öyle olduğu için arkadaş haliyle doğru olanı yapmış. Ortalık şu anda hep böyle olduğu için yani forumlara üye olup böyle kazanç konuları açıp dolduğu için, oda onun bilincinde olduğu için görevini yapmış anlayacağın.

ve genelde bu forumda ve diğerlerinde aşağıdaki gibi düşünür herkes.

konuyu bilmiyorum anasayfada gördüm ama artık bıktım millet kazanmak için kopyala yapıştır yapıyor sonra refli linkini de koyuyor hiç bir yararı olmadığını düşünüyorum böyle konuların.

HİC takip etmemiş araştırmamıssın siteme refsiz üyelik yok ..binlerce kez söyledik yapın ben de bu işi bırakım :) ya begenmedin git şikayet et geri zeklaımı bunlar ki önüne gelen hakaret edicek yok ya olurmu öle şey sen yeni üyed eolsan girersin tanıtımını yapar siteni sistemi tanıtırsın ödemek anıtı koyarsın ..e sende bir zaman araştır bak ..ne ya böyle botoslamadan böyle direk konuya salmak.ayıp denen bir şey var..bu işleri bilmesek anlamasak dicem ki demek bu ilerde böyleymiş yaa ..ayıp ya gercekten cok ayıp ..

Sen belli ki bu işleri bilen iyi birisisin, ama sen de yönetimi anla biraz. Senin iyi biri olduğunu sitenin zararsız olduğunu anlamaları mümkün mü sence? Ayrıca ilk mesajda reklam yapmak sakıncalı diye bir kural vardı forumda, sırf bu yüzden bile ban yiyebilirdiniz. Zaten ilk mesajınız olduğu için de kimse güvenmemiş size, sizin nasıl biri olduğunuzu kimse bilmiyor yani hakaret edenler kötü yorum yapanlar size değil de genel olarak böyle sahtekarlıklar yapanlara gidiyor. :) Size bir şey yok yani, üstünüze alınmamalı ve anlamalısınız bu durumu.

ben kac aylık uyeyım ben bıle bu kadar hızlı olamadım helal olsun sıkayet konunuda acmıs bulundun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri